Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

Modul clasic buton sonerie moono

Modul clasic buton sonerie moono - modul buton sonerie mecanic, cu comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau de aluminiu, aceasta se poate achizitiona separat. Potrivit pentru casa si birouri. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Atentie! Soneria (buzzer-ul) nu este inclusa in pachet. Culori disponibile: alb, negru, auriu. ..

18,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce moono

Modul întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce moono - modul intrerupator simplu cap scara, cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separ..

95,00 lei
TVA Inclus
-9%
Panou întrerupător triplu+triplu din sticlă M1 moono

Panou întrerupător triplu+triplu din sticlă M1 moono -  panou din sticla moono, model M1, pentru doua intrerupatoare triple cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare triple cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in in..

31,99 lei 35,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic acționare jaluzele moono

Modul întrerupător clasic acționare jaluzele moono - modul intrerupator mecanic, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux.  Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse&..

18,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce moono

Modul întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce moono - modul intrerupator dublu cap scara, cu senzor tactil-capacitiv.  Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona sep..

105,00 lei
TVA Inclus
-10%
Panou întrerupător simplu+ramă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător simplu+ramă din sticlă M1 moono -  panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator simplu cu touch si un modul priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un modul priza si un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – ..

35,99 lei 40,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 întrerupător clasic simplu moono

Modul 1/2 întrerupător clasic simplu moono - modul 1/2 intrerupator mecanic simplu, cu comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau de aluminiu, aceasta se poate achizitiona separat.  Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte ..

14,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) moono

Modul întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) moono - modul intrerupator simplu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii) cu senzor tactil-capacitiv.   Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis..

60,00 lei
TVA Inclus
-10%
Panou întrerupător dublu+ramă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător dublu+ramă din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator dublu cu touch si un modul priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un modul priza si un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intr..

35,99 lei 40,00 lei
TVA Inclus
-27%
Modul 1/2 întrerupător clasic simplu cap-scară moono

Modul 1/2 întrerupător clasic simplu cap-scară moono - modul 1/2 intrerupator mecanic simplu, cu comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-scara su..

10,99 lei 15,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) moono

Modul întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) moono - modul intrerupator dublu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii) cu senzor tactil-capacitiv.   Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis &..

70,00 lei
TVA Inclus
-10%
Panou întrerupător triplu+ramă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător triplu+ramă din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator triplu cu touch si un modul priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un modul priza si un intrerupator triplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand i..

35,99 lei 40,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) moono

Modul întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) moono - modul intrerupator simplu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii) cu senzor tactil-capacitiv.  Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care f..

85,00 lei
TVA Inclus
-11%
Panou întrerupător 3 x simplu din sticlă M1 moono

Panou întrerupător 3 x simplu din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru trei intrerupatoare simple cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru trei intrerupatoare simple cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, ..

39,99 lei 45,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) moono

Modul întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) moono -  modul intrerupator dublu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii) cu senzor tactil-capacitiv.   Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub,&nbs..

90,00 lei
TVA Inclus
Reduceri