Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
-25%
Aeotec aërQ Temperature & Humidity sensor - senzor Z-Wave temperatura si umiditate

Detalii produs: Aeotec aërQ este un senzor mic, dar care va ofera o monitorizare a masuratorilor cruciale ale mediului interior: Umiditate - Indiferent daca doriti sa monitorizati circulatia aerului sau aburul din dus, tehnologia aërQ poate sa masoare umiditatea relativa a spatiului intre 0% si 80%, cu o acuratete de ±3%. Temperatura - Administrati incalizarea si racirea si pastrati spatiul perfect temperat. Tehnologia aërQ monitorizeaza si raporteaza temper..

188,00 lei 250,00 lei
TVA Inclus
Aeotec Door / Window Sensor 7 Pro - senzor Z-Wave pentru usi si ferestre

Detalii produs: Aeotec Door / Window Sensor 7 Pro a fost dezvoltat ca sa inregistreze starea usilor si a ferestrelor, folosind Z-Wave Plus. El utilizeaza tehnologia Gen7 de la Aeotec si S2.  Senzorul este un dispozitiv nou de la Aeotec, el fiind capabil sa detecteze daca usa/fereastra este inchisa complet, deschisa sau inclinata (cu un unghi de minim 5°). Este usor de instalat. La el se pot conecta senzori binari externi (de ex senzor de inundatie) prin intermediul pinurilor int..

250,00 lei
TVA Inclus
AEOTEC Dual Nano Switch - releu Z-Wave cu 2 canale

Detalii produs: Transformati orice priza/intrerupator intr-unu dispozitiv Z-Wave si controlati-l wireless. Cu Aeotec Dual Nano Switch toate intrerupatoarele si instalatiile electrice nedimabile (de ex iluminat, priza si nu numai) pot sa fie integrate intr-o retea Z-Wave. Prin urmare, sarcina se poate comuta prin Z-Wave sau local, prin intrerupatorul de pe perete. Fiind foarte mic, cu o latime de doar 42.5 mm si o adancime de 20 mm, puteti opta ca releul sa fie montat direct in doza, in..

300,00 lei
TVA Inclus
Aeotec EM 3 - Releu Z-Wave trifazat pentru masurarea energiei + Clamp

Detalii produs: Instalat in tabloul electric, releul va monitoriza consumul total de electricitate din intreaga locuinta/cladire. Clampurile inteligente vor raporta in timp real datele catre gateway-ul Z-Wave, in wati sau kW, astfel ca in orice moment veti putea sa vedeti cat de multe electricitate se consuma si cand se consuma. Releul Z-wave se monteaza in tabloul electric pentru o performanta imbunatita, iar comunicarea sa wireless va ramane la fel de calitativa precum la celelalte pro..

499,00 lei
TVA Inclus
Aeotec Multisensor 7 - senzor Z-Wave temperatura, umiditate, miscare, lumina, vibratie si UV

Detalii produs: Ultimul senzor de interior din seria 700 este unul 6 in 1 si masoara temperatura, umiditatea, miscarea, lumina, vibratia si UV-ul.  El are o comunicare wireless cu 70% mai rapida, o arie de detectie cu 240% mai mare, o performanta a bateriei cu 64% mai mare si calculeaza masuratorile spatiale cu 18% mai repede fata de versiunea Gen5.   Caracteristici: arie maxima de detectare a miscarii:  12 m/33 ft arietemperatura masurata: -10°C - +50&..

430,00 lei
TVA Inclus
Aeotec Nano Dimmer - releu Z-Wave dimmer cu monitorizare consum

Detalii produs: Aeotec Nano Dimmer va poate imbunatati in mod considerabil iluminatul din locuinta. Cea de-a treia generatie de relee dimmer le depaseste pe toate cele de dinainte. Dimarea este mai subtila, iar compatibilitatea este mai mare. Iluminarea este mai rapida si mai receptiva.  Acest releu Z-Wave va permite sa adaugati lumini noi sau deja existente in sistemul dumneavoastra Z-Wave. Astfel, sursele de iluminat devin smart, receptive si puteti sa le controlati, programati si..

250,00 lei
TVA Inclus
Aeotec Nano Shutter - releu Z-Wave pentru jaluzele / usi de garaj

Detalii produs: Inchideti-va geamul motorizat in caz ca incepe ploaia sau trageti jaluzelele daca afara este cald. Aeotec Nano Shutter va permite sa controlati inteligent si wireless o selectie larga de dispozitive. Releul echipeaza motorul jaluzelelor, obloanelor, usilor de garaj, storurilor (si nu numai) cu tehnologia Z-Wave. Astfel, ele vor putea sa fie controlate atat wireless, prin comenzi Z-Wave, dar si local, prin intrerupatorul traditional din perete. Aeotec Nano Shutter a fost pro..

250,00 lei
TVA Inclus
Aeotec Nano Switch - releu Z-Wave

Detalii produs: Transformati orice priza/intrerupator intr-unu dispozitiv Z-Wave si controlati-l wireless. Cu Aeotec Nano Switch toate intrerupatoarele si instalatiile electrice nedimabile (de ex iluminat, priza si nu numai) pot sa fie integrate intr-o retea Z-Wave. Prin urmare, sarcina se poate comuta prin Z-Wave sau local, prin intrerupatorul de pe perete. Fiind foarte mic, cu o latime de doar 42.5 mm si o adancime de 20 mm, puteti opta ca releul sa fie montat direct in doza, in spat..

250,00 lei
TVA Inclus
Aeotec Range Extender 7 - repetitor Z-Wave

Detalii produs: Semnalul slab la WiFi la la telefon poate sa fie foarte suparator. Imaginati-va ca locuinta dumneavoastra smart are semnal wireless slab. Nu ar fi o casa foarte smart. Aeotec Range Extender 7 se asigura ca locuinta ramane mereu conectata. El receptioneaza comenzi de la reteaua Z-Wave, astfel ca semnalul slab este primit, iar mai apoi, amplificat. Nu numai ca el repeta cu acuratete semnalul Z-Wave, dar il si amplifica, ceea ce ajuta la imbunatatirea fiabilitatii si acurate..

200,00 lei
TVA Inclus
Aeotec Smart Switch 7 - priza smart Z-Wave cu masurare consum

Detalii produs: Aeotec Smart Switch 7 este o priza inteligenta care se poate controla de la distanta si care monitorizeaza orice dispozitiv electric conectat.  Datorita functiei de masurare a energiei, puteti sa identificati toti consumatorii mari din locuinta.   Caracteristici: Instalarea este simpla si rapida (Plug & Play). Are functie de masurare a energiei. Control on/off wireless a oricarui dispozitiv electric conectat. Control de la distanta &..

275,00 lei
TVA Inclus
Aeotec Trisensor - Senzor de miscare, temperatura si luminozitate

Detalii produs: Dispozitivul este unul de tip 3 in 1. Trisensorul detecteaza miscarea, temperatura si lumina ambientala si raporteaza aceste informatii gatewayului Z-Wave. Datorita certificarii Z-Wave Plus, senzorul este compatibil cu toate huburile si controllerele Z-Wave majore. Senzorul Z-Wave detecteaza miscarea de pana la 7,5 m departare, intr-un unghi de 120°, ceea ce il face ideal pentru monitorizarea activitatii intr-o camera de marime medie din locuinta dumneavoastra. ..

375,00 lei
TVA Inclus
Aeotec Water Sensor 7 Pro - senzor Z-Wave de inundatie, temperatura si umiditate

Detalii produs: Aeotec Water Sensor 7 Pro este un dispozitiv creat pentru a detecta picaturile si scurgerile si care ajuta in reducerea distrugerilor prin utilizarea tehnologiilor wireless conectate (de ex o valva care opreste alimentarea cu apa). El a fost creat drept senzor de siguranta, foloseste Z-Wave Plus, detecteaza si ajuta la prevenirea scurgerilor sau a unei inundatii. Senzorul utilizeaza tehnologia Gen7 de la Aeotec si S2. Fiind alimentat prin bateriei si avand Gen7 si Z-Wav..

225,00 lei
TVA Inclus
Reduceri