contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

1. Livrarea prin Curier Rapid GLS pe teritoriul Romaniei


Comenzile realizate, confirmate si procesate pana la ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi (lucratoare) si ajung la destinatie in aproximativ 24-48 ore.
Comenzile realizate, confirmate si procesate dupa ora 15:00 sunt expediate in ziua urmatoare(lucratoare) si ajung la destinatie in aproximativ 24-48 ore.
Acum ai posibilitatea sa verifici in timp real statusul expeditiei! Trebuie doar sa introduci numarul de AWB aici.

Comenzile sunt procesate si expediate numai in zilele lucratoare (luni-vineri, exclus weekend si sarbatori legale). 


Pret transport: 15 Lei, TVA inclus pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 de lei. Daca comanda depaseste 250 lei transportul este Gratuit.


2. Ridicare comanda online din magazinul intrerupatoaretactile.ro Cluj-Napoca

Dupa ce ati plasat comanda pe site si dupa confirmarea ei, aceasta poate fi ridicata direct de la magazin. Veti primi o notificare pe e-mail sau telefonic atunci cand comanda este pregatita pentru ridicare. 
Adresa magazinului: Cluj-Napoca, str. Teleorman, nr. 53A, judetul Cluj, cod postal 400573.
Magazinul are program de Luni pana Vineri 10-12, pentru ridicarea comenzilor sau daca doresti sa ne vizitezi in afara programului sau in weekend contacteaza-ne la telefon 0765999915 sau 0364734360.



3. Cumparare directa din magazinul intrerupatoare-tactile.ro din Cluj-Napoca

Produsele pot fi vazute si achizitionate direct din magazinul intrerupatoare-tactile.ro din Cluj-Napoca.
Adresa magazinului: Cluj-Napoca, str. Teleorman, nr. 53A, judetul Cluj, cod postal 400573.
Magazinul are program de Luni pana Vineri 10-12, daca doresti sa ne vizitezi in afara programului sau in weekend contacteaza-ne la telefon 0765999915 sau 0364734360.

Important: Odata cu lansarea si confirmarea comenzii sau cumpararea directa a produsului, clientul accepta, fara obiectiuni, conditiile si termenii de utilizare, valoarea acceptarii fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre parti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul intrerupatoare-tactile.ro sau magazinul virtual www.intrerupatoare-tactile.ro.

 

In momentul plasarii pe site a unei comenzi se primeste un e-mail automat care anunta ca comanda a fost inregistrata si urmeaza sa fie procesata, acest e-mail automat nu reprezinta confirmarea comenzii!

Disponibilitatea afisata pe site este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta. In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre operatorii www.intrerupatoare-tactile.ro cu posibilitatea de acceptare sau refuz a comenzii.



Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne!

Reduceri