Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Reduceri

1. Livrarea prin Curier Rapid GLS pe teritoriul Romaniei


Comenzile realizate, confirmate si procesate pana la ora 12:00 sunt expediate in aceeasi zi (lucratoare) si ajung la destinatie in aproximativ 1-2 zile lucratoare.
Comenzile realizate, confirmate si procesate dupa ora 12:00 sunt expediate in ziua urmatoare(lucratoare) si ajung la destinatie in aproximativ 1-2 zile lucratoare.
Acum ai posibilitatea sa verifici in timp real statusul expeditiei! Trebuie doar sa introduci numarul de AWB aici.

Comenzile sunt procesate, expediate si livrate numai in zilele lucratoare (luni-vineri, exclus weekend si sarbatori legale). 


Pret transport: 20 Lei, TVA inclus pentru comenzile cu o valoare mai mica de 499 de lei. Daca comanda depaseste 499 lei transportul este Gratuit.


2. Ridicare comanda online din Cluj-Napoca 

Dupa ce ati plasat comanda pe site aceasta poate fi ridicata dupa ce a fost confirmata ca poate fi ridicata de catre noi printr-un e-mail sau sms .

Plata la ridicare se poate face atat numerar cat si card, de asemenea comanda poate fi achitata si in avans cu cardul la plasarea comenzii sau prin transfer bancar.


Adresa punct ridicare: Cluj-Napoca, str. Teleorman, nr. 53A, judetul Cluj, cod postal 400573.
Ridicarea comenzilor online se poate face de Luni pana Vineri intre orele 10 si 16.3. Cumparare directa din showroom din Cluj-Napoca 

Produsele pot fi achizitionate direct de la showroom. Stocul din locatie difera fara de cel afisat pe site. Produsele achizitionate direct nu pot fi returnate.

Important: Odata cu lansarea si confirmarea comenzii sau cumpararea directa a produsului, clientul accepta, fara obiectiuni, conditiile si termenii de utilizare, valoarea acceptarii fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre parti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul intrerupatoare-tactile.ro sau magazinul virtual www.intrerupatoare-tactile.ro.

 

In momentul plasarii pe site a unei comenzi se primeste un e-mail automat care anunta ca comanda a fost inregistrata si urmeaza sa fie procesata, acest e-mail automat nu reprezinta confirmarea comenzii!

Disponibilitatea afisata pe site este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta. In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre operatorii www.intrerupatoare-tactile.ro cu posibilitatea de acceptare sau refuz a comenzii.Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne!