contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
-13%
Capac Protecție Priză Livolo

Capac Protecție Priză Livolo - Capac protectie rezistent la apa si cu protectie impotriva prafului si a umiditatii (respectiv stropilor de apa). Capacul este destinat aplicatiilor tehnice cu un grad maxim de protectie IP44. Contactele sunt realizate din aliaje de inalta calitate. Capacul asigura conectarea usoara a cablului de alimentare la aparatarura si este realizat din materiale de top, ce nu afecteaza mediului inconjurator, rezistente la impact, ignifugate si cu o culoare ce ramane nes..

12,99 lei 14,99 lei
TVA Inclus
Modul lumina de treapta cu senzor de miscare Livolo

Detalii produs: Lumina de treapta a fost realizata cu o extraordinara atentie la detalii. Ea nu se decoloreaza in timp, pastrandu-si aspectul odata cu trecerea timpului. Necesita fir de nul! Distanta lineara de detectie este de 4m, iar unghiul este de 120 de grade. Cipul LED de inalta calitate va ajuta sa salvati energie si sa protejati mediul, avand un consum redus. Senzorul inteligent va aprinde in mod automat lumina pentru dumneavoastra pentru a nu va impiedica noaptea pe tre..

150,00 lei
TVA Inclus
Modul lumina de treapta Livolo

Detalii produs: Lumina de treapta a fost realizat cu o extraordinara atentie la detalii.  El nu se decoloreaza in timp, pastrandu-si aspectul odata cu trecerea timpului. Necesita fir de nul! Cipul LED de inalta calitate va ajuta sa salvati energie si sa protejati mediul, avand un consum redus.   Specificatii tehnice: dimensiune: 80x80x42.5 mm tensiune alimentare: 230V input: 0.35W Conditii de operare: -25~70°C / Umiditate Relativă < 95% Act..

50,00 lei
TVA Inclus
-15%
Modul priza Schuko moono

Modul priza Schuko moono - modul priza schuko cu impamantare. Nu include rama de sticla sau rama de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Culori disponibile: alb, ..

17,00 lei 20,00 lei
TVA Inclus
Ramă simplă din aluminiu M2 moono

Ramă simplă din aluminiu M2 moono - rama din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau prize din ..

30,00 lei
TVA Inclus
-8%
Ramă simplă din sticlă M1 moono

Ramă simplă din sticlă M1 moono - rama din sticla rezistenta moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau pri..

22,99 lei 25,00 lei
TVA Inclus
Modul priză Schuko cu capac moono

Modul priză Schuko cu capac moono - modul priza schuko cu impamantare. Nu include rama de sticla sau rama de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat.  Are capac de protectie impotriva umezelii. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Este compatibil do..

22,00 lei
TVA Inclus
Ramă dublă din aluminiu M2 moono

Ramă dublă din aluminiu M2 moono - rama dubla din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau prize..

50,00 lei
TVA Inclus
-4%
Ramă dublă din sticlă M1 moono

Ramă dublă din sticlă M1 moono - rama dubla din sticla moono, model M1, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau prize din..

42,99 lei 45,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 priză EURO-US 2P moono

Modul 1/2 priză EURO-US 2P moono - 1/2 modul priza este destinat consumatorilor casnici sau pentru birouri.  Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Culori disponibile: alb, negru, auriu. ..

18,00 lei
TVA Inclus
Ramă triplă din aluminiu M2 moono

Ramă triplă din aluminiu M2 moono - rama tripla din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau pri..

70,00 lei
TVA Inclus
-6%
Ramă triplă din sticlă M1 moono

Ramă triplă din sticlă M1 moono - rama tripla din sticla rezistenta moono, model M1, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare ..

60,99 lei 65,00 lei
TVA Inclus
-8%
Modul 1/2 priză TV moono

Modul 1/2 priză TV moono - 1/2 modul priza media cu mufa pentru TV. Se monteaza rapid si nu necesita schimbarea dozelor, oricand puteti schimba modulul din spate cu alta priza in functie de necesitati.    Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama moono. Se monteaza usor si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, negru, auriu. ..

11,99 lei 13,00 lei
TVA Inclus
Ramă cvadruplă din aluminiu M2 moono

Ramă cvadruplă din aluminiu M2 moono - rama cvadrupla din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare s..

90,00 lei
TVA Inclus
-6%
Ramă cvadruplă din sticlă M1 moono

Ramă cvadruplă din sticlă M1 moono -  rama cvadrupla din sticla moono, model M1, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare..

79,99 lei 85,00 lei
TVA Inclus
Reduceri