Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
-15%
Modul priza Schuko moono

Modul priza Schuko moono - modul priza schuko cu impamantare. Nu include rama de sticla sau rama de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Culori disponibile: alb, ..

17,00 lei 20,00 lei
TVA Inclus
Ramă simplă din aluminiu M2 moono

Ramă simplă din aluminiu M2 moono - rama din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau prize din ..

30,00 lei
TVA Inclus
Ramă simplă din sticlă M1 moono

Ramă simplă din sticlă M1 moono - rama din sticla rezistenta moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau pri..

25,00 lei
TVA Inclus
Modul priză Schuko cu capac moono

Modul priză Schuko cu capac moono - modul priza schuko cu impamantare. Nu include rama de sticla sau rama de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat.  Are capac de protectie impotriva umezelii. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Este compatibil do..

22,00 lei
TVA Inclus
Ramă dublă din aluminiu M2 moono

Ramă dublă din aluminiu M2 moono - rama dubla din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau prize..

50,00 lei
TVA Inclus
Ramă dublă din sticlă M1 moono

Ramă dublă din sticlă M1 moono - rama dubla din sticla moono, model M1, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau prize din..

45,00 lei
TVA Inclus
-33%
Modul 1/2 priză EURO-US 2P moono

Modul 1/2 priză EURO-US 2P moono - 1/2 modul priza este destinat consumatorilor casnici sau pentru birouri.  Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Culori disponibile: alb, negru, auriu. ..

12,00 lei 18,00 lei
TVA Inclus
Ramă triplă din aluminiu M2 moono

Ramă triplă din aluminiu M2 moono - rama tripla din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau pri..

70,00 lei
TVA Inclus
Ramă triplă din sticlă M1 moono

Ramă triplă din sticlă M1 moono - rama tripla din sticla rezistenta moono, model M1, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare ..

65,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 priză TV moono

Modul 1/2 priză TV moono - 1/2 modul priza media cu mufa pentru TV. Se monteaza rapid si nu necesita schimbarea dozelor, oricand puteti schimba modulul din spate cu alta priza in functie de necesitati.    Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama moono. Se monteaza usor si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, negru, auriu. ..

13,00 lei
TVA Inclus
Ramă cvadruplă din aluminiu M2 moono

Ramă cvadruplă din aluminiu M2 moono - rama cvadrupla din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare s..

90,00 lei
TVA Inclus
Ramă cvadruplă din sticlă M1 moono

Ramă cvadruplă din sticlă M1 moono -  rama cvadrupla din sticla moono, model M1, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare..

85,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 priză Satelit moono

Modul 1/2 priză Satelit moono - 1/2 modul priza media cu mufa pentru TV satelit. Se monteaza rapid si nu necesita schimbarea dozelor, oricand puteti schimba modulul din spate cu alta priza in functie de necesitati.    Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama moono. Se monteaza usor si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, negru..

15,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 priză Telefon RJ11 moono

Modul 1/2 priză Telefon RJ11 moono - 1/2 modul priza media telefon, cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivit pentru a conecta un telefon, fax, modem. Se monteaza rapid si nu necesita schimbarea dozelor, oricand puteti schimba modulul din spate cu alta priza in functie de necesitati.    Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama moono. Se monteaza usor si nu necesita modi..

13,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 priză Date RJ45 CAT5E moono

Modul 1/2 priză Date RJ45 moono -  1/2 modul priza date RJ45 CAT5E, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere). Se monteaza rapid si nu necesita schimbarea dozelor, oricand puteti schimba modulul din spate cu alta priza in functie de necesitati.    Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din ..

18,00 lei
TVA Inclus
Reduceri