contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Modul întrerupător clasic simplu cap-scară moono

Modul întrerupător clasic simplu cap-scară moono - modul intrerupator simplu mecanic. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-..

16,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic simplu moono

Modul întrerupător clasic simplu moono - modul intrerupator simplu mecanic. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau rama de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta. Se monteaza foarte usor si nueste necesara modificarea instalatiei electrice existente. Este compatibil ..

12,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch dublu WiFi cu nul moono

Modul întrerupător touch dublu WiFi moono - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul wireless, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and And..

94,99 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch simplu moono

Modul întrerupător touch simplu moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la z..

45,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch simplu WiFi cu nul obligatoriu moono

Modul întrerupător touch simplu WiFi moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul wireless, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita p..

89,99 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch simplu WiFi fara nul moono, Tuya

Modul întrerupător touch simplu WiFi moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul wireless, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Androi..

89,99 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch simplu ZigBee cu nul moono

Modul întrerupător touch simplu ZigBee moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele necesita un hub ZigBee Tuya, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Android Smart Life/tuya Se poate ..

115,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch simplu ZigBee fara nul moono

Modul întrerupător touch simplu ZigBee moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele necesita un hub ZigBee Tuya, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Android Smart Life/tuya Se poate ..

115,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch triplu WiFi cu nul obligatoriu moono

Modul întrerupător touch triplu WiFi moono -  modul intrerupator triplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul wireless, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Andr..

99,99 lei
TVA Inclus
Modul priza schuko Zigbee cu monitorizare consum, moono

Alimentare: 90V-250V AC 50/60Hz Curent nominal: 16A Comunicare wireless: Zigbee 2.4 GHz Standard wireless: IEEE802 15.4 Conditii de operare: -20 ~ 70 grade celsius       ..

75,00 lei
TVA Inclus
Modul priza smart Schuko WiFi cu monitorizare consum, moono (compatibila Tuya, Alexa sau Google Assistant)

Priza WiFi moono - este o priza inteligenta si performanta ce poate fi controlata prin aplicatia mobila gratuita SmartLife/ Tuya. Functii timer, on/off de la distanta. Protectie la suprasarcina. Compatibilitate cu Alexa, Google Assistant sau IFTTT. Cu aplicatia SmartLife sau Tuya poti sa controlezi, activezi/dezactivezi dispozitivele din locuinta oriunde te-ai afla, casa ta devenind astfel mai confortabila si mai sigura! Rama de sticla nu este inclusa, dar se poate achizitiona separat..

75,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător simplu din sticlă M1 moono

Panou întrerupător simplu din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la..

20,00 lei
TVA Inclus
Ramă simplă din aluminiu M2 moono

Ramă simplă din aluminiu M2 moono - rama din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau prize din ..

30,00 lei
TVA Inclus
Ramă simplă din sticlă M1 moono

Ramă simplă din sticlă M1 moono - rama din sticla rezistenta moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau pri..

25,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic dublu moono

Modul întrerupător clasic dublu moono - modul intrerupator dublu mecanic. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau rama de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Este compatibil doar c..

16,00 lei
TVA Inclus
Reduceri