contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Produsele din aceasta categorie sunt pregatite sa fie integrate intr-un ecosistem Apple, Homekit. Gama larga de dispozitive va va ajuta sa va configurati locuinta inteligenta astfel incat aceasta sa raspunda la nevoile pe care le aveti. Compatibilitatea dintre multiple branduri face ca securitatea sa nu fie afectata, oferindu-va solutii smart de control a casei. Creati-va un ecosistem inteligent si adaugati oricand un dispozitiv nou. Bucurati-va de un sistem smart, usor de utilizat si controlati-l vocal sau prin intermediul telefonului.

-41%
Bec LED Smart Xiaomi Yeelight 1S WiFi intensitate reglabila

Becul Smart LED Yeelight S1 de la Xiaomi permite controlul de la distanta prin aplicatia Yeelight sau Mi Home(disponibile pentru IOS sau Android)  prin WiFi direct sau control vocal cu Asistentul Google. Nu necesita nici un fel de Hub/ Gateway. Poti regla intensitatea luminii direct din aplicatie asa cum doresti. Este un Bec cu limina calda si cu flux luminos de pana la 800 de lumeni. Are un consum redus fata de generatiile anterioare, fiind clasa A+.  Este compatibil cu Google Assi..

59,00 lei 100,00 lei
TVA Inclus
-37%
Bec LED CCT Smart Zigbee Aqara

Detalii produs: Becul LED are temperatura de culoare si intensitatea luminoasa reglabile. El are incorporat modulul Zigbee. Dupa ce este conectat la un hub, functiile smart pot sa fie accesate. Spre exemplu, el este posibil sa fie controlat si de la distanta sau sa fie programat pentru a se stinge/aprinde. Creati un ambient placut in orice moment. Ajutati temperatura de culoare (2700 K - 6500 K). Device-ul permite automatizari, control vocal si prin intermediul aplicatiei. Personalizat..

91,90 lei 145,00 lei
TVA Inclus
-20%
Bec LED smart cu filament ST64 Yeelight

Detalii produs: Becul Led Yeelight are un design retro, avand ca referinta estetica secolului al XIX-lea. Este combinatia perfecta dintre becului traditional al lui Edison, inventat acum aproape 150 de ani si tehnologia LED moderna cu functii inteligente. Dispozitivul in stil vintage va da interiorului o nota aparte. Datorita controlului vocal sau prin intermediul aplicatiei, dar si a setarilor de program, puteti sa decideti ce intensitate ar trebui sa aiba lumina si cand sa se stinga sa..

79,99 lei 100,00 lei
TVA Inclus
Bridge Nuki

Descriere produs: Deschideti unui instalator sau unui curier chiar daca nu sunteti acasa.  Aveti control deplin asupra celor care vin si pleasca din locuinta, chiar si atunci cand sunteti in vacanta sau in miscare. Conectati-va dispozitivul Nuki la alte produse inteligente pentru casa pentru a va face viata mai usoara. Puneti  bridge-ul Nuki intr-o priza de alimentare la maxim 5m distanta fata de incuietoarea smart. Un bridge poate sa fie conectat cu multiple incuietori. ..

590,00 lei
TVA Inclus
Camera hub G2H Zigbee Aqara

Descriere produs: Conectati pana la 64 de device-uri la Camera Hub G2H Aqara pentru a completa automatizarea locuintei si pentru a va bucura de o experienta de monitorizare de la distanta.  Device-ul va poate trimite notificari pe telefon atunci cand diverse accesorii sunt declansate de anumite evenimente. Intamplarile vor ramane salvate in cronologia video pentru a fi revizuite de dumneavoastra. G2H suporta in intregime HomeKit Secure Video, inclusiv criptare end-to-end si alte c..

449,00 lei
TVA Inclus
Camera smart de exterior Netatmo

Detalii produs: Primiti alerte in timp real pe telefon si luati masuri in cazul in care o persoana necunoscuta sau o masina este detectata pe proprietate. Camera poate sa faca distinctia intre persoane, animale, vehicule si miscari inofensive. Nu va alarmati de fiecare data cand cainele fuge in curte. Cu caracteristica Alert-Zones va puteti setati-va preferintele pentru alerte si definiti cu exactitate zonele pe care doriti sa le monitorizati. Ea are un sistem integrat de iluminare. Da..

1.637,00 lei
TVA Inclus
Camera smart de interior Netatmo

Detalii produs: Fiti alertat imediat in cazul in care un intrus va intra in locuinta. Ea este singura camera smart de interior care recunoaste fetele si va da acces la toate caracteristicile fara sa fiti nevoit sa platiti o subscriptie.  Primiti alerte despre intrusi pe telefon. In locul alertelor obisnuite de miscare care necesita sa pierdeti timp ca sa vedeti inregistrarile, camera Netatmo va trimite imediat o alerta in cazul in care un intrus a fost identificat in casa dumneavo..

1.091,00 lei
TVA Inclus
Cap termostatat smart Netatmo

Detalii produs: Folositi-l impreuna cu termostatul smart sau cu kit-ul capete termostatate smart. Controlati toate radiatoarele si, datorita planificarii camera cu camera, bazata pe rutina dumneavoastra zilnica, fiecare o sa fie incalzita in functie de utilizarea ei. Astfel, veti salva si mai multa energie.  Ajustati cu precizie temperatura de confort in fiecare camera.  Bucurati-va de o programare bazata pe rutina zilnica pe care o aveti. Incalziti doar atunci cand si doar a..

447,00 lei
TVA Inclus
Combo 2.0 Nuki - Incuietoare smart + Bridge

Descriere incuietoare smart 2.0: Incuietoarea smart 2.0 Nuki va transforma telefonul intr-o cheie inteligenta.  Montati dispozitivul in cilindrul pentru chei deja existent. Instalarea dureaza mai putin de 3 minute si nu este nevoie sa dati gauri sau sa insurubati. Atribuiti familiei si prietenilor chei virtuale cu ajutorul aplicatiei Nuki. Puteti sa urmariti cine si cand a incuiat usa si daca ea este incuiata in siguranta. Incuietoarea smart Nuki va ofera comoditate maxima far..

1.605,00 lei
TVA Inclus
Controller pentru rulouri/jaluzele Zigbee Aqara

Detalii produs: Dispozitivul este un controller retrofit pentru rulouri/storuri/jaluzele care nu necesita o instalare complicata. El nu are nevoie de o cablare dedicata si poate sa fie alimentat de bateria incorporata sau de o priza (printr-un cablu USB-C). Pentru a instala controllerul Zigbee Aqara trebuie sa il fixati in perete cu suruburi, apoi sa atasati adaptorul, sa inserati lantul jaluzelelor iar el este pregatit sa fie conectat. Bucurati-va de beneficiile celei mai rapide si st..

349,00 lei
TVA Inclus
Detector de fum Netatmo

Detalii produs: Dispozitivul este un detector de fum fotoelectric (optic) care sporeste siguranta locuintei dumneavoastra. Atunci cand un foc este declansat, iar alarma este dezactivata, senzorul va trimite in timp real alerte pe telefon. Astfel, puteti sa luati masuri chiar si atunci cand sunteti plecat de acasa. Nu sunteti acasa? Nu conteaza cat de puternica este alarma de 85 de dB daca sunteti pplecat. Cum o veti putea auzi? Spre diferenta de detectoarele de fum tradionale, acesta inl..

595,00 lei
TVA Inclus
-28%
Downlight BLE Mesh M2 Yeelight

Detalii produs: Downlight-ul este proiectat cu cupe reflectante galvanizate, care asigura o reflectare clara. Ele evita stralucirea care poate cauza oboseala ochilor dupa o utilizare indelungata. Sursa de lumina are un design ascuns, astfel ca va veti putea bucura de o lumina delicata fara sa ii vedeti sursa. S-a luat in considerare si ergonomia cu o proiectare speciala a unghiului de ecranare si al celui de fascicul, asigurandu-se o lumina suficientă fara stralucire.  Dispozitivu..

90,00 lei 125,00 lei
TVA Inclus
-27%
Downlight Pro BLE Mesh M2 Yeelight

Detalii produs: Downlight-ul este proiectat cu cupe reflectante galvanizate, care asigura o reflectare clara. Ele evita stralucirea care poate cauza oboseala ochilor dupa o utilizare indelungata. Sursa de lumina are un design ascuns, astfel ca va veti putea bucura de o lumina delicata fara sa ii vedeti sursa. S-a luat in considerare si ergonomia cu o proiectare speciala a unghiului de ecranare si al celui de fascicul, asigurandu-se o lumina suficientă fara stralucire.  Dispozitivu..

101,00 lei 139,00 lei
TVA Inclus
-26%
Gateway BLE Yeelight

Detalii produs: O experienta smart lina este garantata de acest gateway Yeelight, care suporta doua moduri de acces: conexiune WLAN si WiFi. Poate sa ofere o performanta mai stabila cu conexiunea WLAN. Cipul WiFi al gateway-ului are o integrare inalta si o performanta stabila. Tehnologia wireless 2×2 MIMO ii permite sa furnizeze semnale puternice pentru o mai buna acoperire si pentru a fi capabil sa patrunda prin pereti.  Gateway-ul poate sa conecteze dispozitivele Yeelight ..

184,99 lei 249,00 lei
TVA Inclus
Hub ZigBee Aqara M1S

Detalii produs: Hub-ul Aqara M1S este centrul de control al intregii locuinte smart. Accesoriile Aqara pot sa functioneze fara probleme chiar daca exista probleme de instabilitate cu conexiunea la internet sau deconectare. Acest lucru se datoreaza protocolului de conexiune Zigbee 3.0 (maxim 128 de conexiuni per hub). Accesoriile Aqara functioneaza cu o multime de dispozitive HomeKit pentru a crea confort intr-o locuinta inteligenta. Controlati dispozitivele Aqara de pe iPhone..

230,00 lei
TVA Inclus
Reduceri