contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Produsele din aceasta categorie sunt pregatite sa fie integrate intr-un ecosistem Apple, Homekit. Gama larga de dispozitive va va ajuta sa va configurati locuinta inteligenta astfel incat aceasta sa raspunda la nevoile pe care le aveti. Compatibilitatea dintre multiple branduri face ca securitatea sa nu fie afectata, oferindu-va solutii smart de control a casei. Creati-va un ecosistem inteligent si adaugati oricand un dispozitiv nou. Bucurati-va de un sistem smart, usor de utilizat si controlati-l vocal sau prin intermediul telefonului.

-20%
Banda LED smart Yeelight 1S EU, model 2020, HomeKit, SmartThings, Razer Chroma

Detalii produs: Banda inteligenta 1S va va ajuta sa creati o atmosfera originala in interiorul locuintei. O puteti controla cu ajutorul aplicatiei dedicate Yeelight, a asistentilor smart sau cu un intrerupator.  Datorita flexibilitatii, banda poate sa fie montata oriunde doriti, precum in spatele TV-ului, in jurul unei fotografii, sub pat si in multe alte locuri. Banda nu va va lumina doar camera, ci va va decora locuinta se va crea atmosfera dorita. Device-ul nu are mer..

199,00 lei 249,00 lei
TVA Inclus
Bec LED smart cu filament ST64 Yeelight

Detalii produs: Becul Led Yeelight are un design retro, avand ca referinta estetica secolului al XIX-lea. Este combinatia perfecta dintre becului traditional al lui Edison, inventat acum aproape 150 de ani si tehnologia LED moderna cu functii inteligente. Dispozitivul in stil vintage va da interiorului o nota aparte. Datorita controlului vocal sau prin intermediul aplicatiei, dar si a setarilor de program, puteti sa decideti ce intensitate ar trebui sa aiba lumina si cand sa se..

100,00 lei
TVA Inclus
-10%
Bec LED Smart Xiaomi Yeelight WiFi intensitate reglabila

Becul Smart LED Yeelight S1 de la Xiaomi permite controlul de la distanta prin aplicatia Yeelight sau Mi Home(disponibile pentru IOS sau Android)  prin WiFi direct sau control vocal cu Asistentul Google. Nu necesita nici un fel de Hub/ Gateway. Poti regla intensitatea luminii direct din aplicatie asa cum doresti. Este un Bec cu limina calda si cu flux luminos de pana la 800 de lumeni. Are un consum redus fata de generatiile anterioare, fiind clasa A+.  Este compatibil cu Google Assi..

90,00 lei 100,00 lei
TVA Inclus
-29%
Bec LED Smart Xiaomi Yeelight WiFi RGB S1

Becul Smart LED Yeelight S1 de la Xiaomi permite controlul de la distanta prin aplicatia Yeelight sau Mi Home(disponibile pentru IOS sau Android)  prin WiFi direct sau control vocal cu Asistentul Google. Nu necesita nici un fel de Hub/ Gateway. Poti alege culoarea pregerata direct din aplicatie asa cum doresti. Este un Bec RGB cu flux luminos de pana la 800 de lumeni. Are un consum redus fata de generatiile anterioare, fiind clasa A+.  Este compatibil cu Google Assistant, Apple Home..

120,00 lei 170,00 lei
TVA Inclus
-20%
Bec LED Smart Xiaomi Yeelight WiFi Vintage cu filament si intensitate reglabila

Bec LED Smart Xiaomi Yeelight WiFi Vintage cu filament si intensitate reglabila permite controlul de la distanta prin aplicatia Yeelight sau Mi Home(disponibile pentru IOS sau Android)  prin WiFi direct sau control vocal cu Asistentul Google. Nu necesita nici un fel de Hub/ Gateway. Poti regla intensitatea luminii direct din aplicatie asa cum doresti. Este un Bec cu limina calda si cu flux luminos de pana la 700 de lumeni. Are un consum redus fata de generatiile anterioare, fiind cla..

120,00 lei 150,00 lei
TVA Inclus
Bec LED Smart Zigbee Aqara

Detalii produs: Becul LED are temperatura de culoare si intensitatea luminoasa reglabile. El are incorporat modulul Zigbee. Dupa ce este conectat la un hub, functiile smart pot sa fie accesate. Spre exemplu, el este posibil sa fie controlat si de la distanta sau sa fie programat pentru a se stinge/aprinde. Creati un ambient placut in orice moment. Ajutati temperatura de culoare (2700 K - 6500 K). Device-ul permite automatizari, control vocal si prin intermediul aplicatiei. Personalizat..

145,00 lei
TVA Inclus
Bridge Nuki

Descriere produs: Deschideti unui instalator sau unui curier chiar daca nu sunteti acasa.  Aveti control deplin asupra celor care vin si pleasca din locuinta, chiar si atunci cand sunteti in vacanta sau in miscare. Conectati-va dispozitivul Nuki la alte produse inteligente pentru casa pentru a va face viata mai usoara. Puneti  bridge-ul Nuki intr-o priza de alimentare la maxim 5m distanta fata de incuietoarea smart. Un bridge poate sa fie conectat cu multiple incuietori. ..

590,00 lei
TVA Inclus
Camera hub G2H Zigbee Aqara

Descriere produs: Conectati pana la 64 de device-uri la Camera Hub G2H Aqara pentru a completa automatizarea locuintei si pentru a va bucura de o experienta de monitorizare de la distanta.  Device-ul va poate trimite notificari pe telefon atunci cand diverse accesorii sunt declansate de anumite evenimente. Intamplarile vor ramane salvate in cronologia video pentru a fi revizuite de dumneavoastra. G2H suporta in intregime HomeKit Secure Video, inclusiv criptare ..

449,00 lei
TVA Inclus
Combo 2.0 Nuki - Incuietoare smart + Bridge

Descriere incuietoare smart 2.0: Incuietoarea smart 2.0 Nuki va transforma telefonul intr-o cheie inteligenta.  Montati dispozitivul in cilindrul pentru chei deja existent. Instalarea dureaza mai putin de 3 minute si nu este nevoie sa dati gauri sau sa insurubati. Atribuiti familiei si prietenilor chei virtuale cu ajutorul aplicatiei Nuki. Puteti sa urmariti cine si cand a incuiat usa si daca ea este incuiata in siguranta. Incuietoarea smart Nuki va ofera comoditate maxima far..

1.605,00 lei
TVA Inclus
-12%
Hub ZigBee Aqara

Detalii produs: Hub-ul Aqara este centrul de control al intregii locuinte smart. Accesoriile Aqara pot sa functioneze fara probleme chiar daca exista probleme de instabilitate cu conexiunea la internet sau deconectare. Acest lucru se datoreaza protocolului de conexiune Zigbee (maxim 32 de conexiuni per hub). Adaugati hub-ul si accesoriile in aplicatia Mi Home, iar ele se vor sincroniza in mod automat in aplicatia Apple Home. Aveti autoritate asupra dispozitivelor Aqara de oriun..

285,00 lei 325,00 lei
TVA Inclus
Incuietoare smart 2.0 Nuki

Descriere produs: Incuietoarea smart 2.0 Nuki va transforma telefonul intr-o cheie inteligenta.  Montati dispozitivul in cilindrul pentru chei deja existent. Instalarea dureaza mai putin de 3 minute si nu este nevoie sa dati gauri sau sa insurubati. Atribuiti familiei si prietenilor chei virtuale cu ajutorul aplicatiei Nuki. Puteti sa urmariti cine si cand a incuiat usa si daca ea este incuiata in siguranta. Incuietoarea smart Nuki va ofera comoditate maxima fara ca siguranta ..

1.185,00 lei
TVA Inclus
Incuietoare smart V3 cu Bluetooth si Z-wave Danalock

Descriere produs: Evolutia lui V3 Danalock se bazeaza pe feedback-ul primit de la clientii devotati si cele mai recente dezvoltari in securitatea datelor si in tehnologia caselor smart. mai mic, mai puternic si mai usor de instalat, V3 preia conducerea in piata incuietorilor inteligente si seteaza standarde noi pentru anii ce o sa urmeze. Mai mult de un deceniu de experienta sunt concentrate intr-un produs suprem. Sunteti singurul detinator al Danalock-ului dumneavoastra. Daca doriti c..

1.155,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator smart wireless dublu Zigbee Aqara

Detalii produs: Intrerupator smart wireless dublu Aqara este o telecomanda cu un consum redus al energiei si care are un design industrial standard de tip 86. Pur si simplu puneti-l sau lipiti-l oriunde doriti sa il folositi. Puteti sa controlati Comutatoare smart de perete, Prize smart sau alte accesorii inteligente cu o apasare, una dubla sau una lunga a butonului acestui device. Device-ul nu necesita cablare, butonul sau de control este personalizabil, iar durata de viata a bateriei e..

105,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator smart wireless simplu Zigbee Aqara

Detalii produs: Intrerupator smart wireless simplu Aqara este o telecomanda cu un consum redus al energiei si care are un design industrial standard de tip 86. Pur si simplu puneti-l sau lipiti-l oriunde doriti sa il folositi. Puteti sa controlati Comutatoare smart de perete, Prize smart sau alte accesorii inteligente cu o apasare, una dubla sau una lunga a butonului acestui device. Device-ul nu necesita cablare, butonul sau de control este personalizabil, iar durata de viata a bateriei ..

95,00 lei
TVA Inclus
-17%
Lampa smart noptiera D2 Yeelight Bedside, model 2020, HomeKit, SmartThings, Razer Chroma

Detalii produs: Lampa D2 Yeelight este extrem de usor de folosit. Tot ce trebuie sa faceti este sa o atingeti de doua ori pentru a se aprinde sau stinge. Aveti control in intregime cu o singura mana.  Device-ului i se poate ajuta intensitatea, temperatura de culoare si culoarea pentru a crea ambianta potrivita pentru orice situatie.  Setati un program pentru ca lampa sa se stinga usor in timp ce adormiti. Ea este perfecta pentru camera copilului, ei pr..

349,00 lei 419,00 lei
TVA Inclus
Reduceri