contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Transformarea locuintei intr-una smart este foarte simpla si usoara datorita acestor kituri! Nu mai trebuie sa va faceti griji de compatibilitatea dintre dispozitive pentru ca pachetele sunt special create pentru ca device-urile sa functioneze impreuna. Alegeti pachetul potrivit in functie de nevoi si adaugati oricand mai tarziu si alte dispozitive la reteaua smart creata. Kiturile sunt usor de montat si se integreaza cu usurinta in camerele casei. In plus, controlul device-urilor inteligente este doar la o apasare de telefon distanta. Configurati-le si, in plus, controlati-le (pe unele dintre ele) si vocal, fara sa va mai accesati telefonul.

-14%
Kit 4x Spot LED smart RGBCCT GU10 W1 Yeelight

Detalii produs: Spotul GU10 W1 Yeelight poate sa lumineze in 16 milioane de culoare, permitandu-va sa creati o atmosfera de neuitat in fiecare ocazie. Fiind usor de folosit si eficient energetic, el va intruni si cele mai exigente asteptari. Folosidu-l, nu numai ca va ii veti ajusta culoarea luminii, ci si intensitatea si temperatura. Dispozitivul este compatibil cu asistenti vocali precum Google sau Alexa, deci il puteti control vocal sau de pe telefon.  El va lumina exact asa cum ..

300,99 lei 350,00 lei
TVA Inclus
Kit Confort Zigbee Aqara

Kit-ul Confort Aqara este KIT de device-uri inteligente pentru locuinta Zigbee si este o versiune europeana.   Kit-ul contine: 1x Hub 1x Senzor de miscare 1x Senzor de temperatura, umiditate si presiune atmosferica 1x Sensor pentru usi si ferestre 1x Senzor de inundatie 1x Comutator smart wireless dublu 2x Priza smart 2x Bec LED ..

1.499,00 lei
TVA Inclus
-29%
Kit de securitate Zigbee Aqara

Kit-ul de securitate Aqara este un set de device-uri inteligente pentru locuinta Zigbee si este o versiune europeana.   Kit-ul contine: 1x Hub 2x Senzor de miscare 1x Senzor de vibratie 2x Senzor de temperatura, umiditate si presiune atmosferica 2x Sensor pentru usi si ferestre 1x Senzor de inundatie 1x Priza smart ..

919,99 lei 1.300,00 lei
TVA Inclus
Kit Pro pentru securitate Zigbee WOOX

Detalii produs: Kitul Pro pentru securitate contine 8 device-uri care au functii de securitate, protectie, alarma si detectie. Toate aceste device-uri interactioneaza cu alte produse Woox Home si pot fi controlate vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant. Puteti sa stiti tot ceea ce se intampla in locuinta sau biroul dumneavoastra si sa interactionati folosind aplicatia pentru telefon WOOX Home!   Pachetul contine: 1* (R7070) Gateway smart Zigbee WOOX 1..

700,00 lei
TVA Inclus
-20%
KIT securitate Basic ZigBee WOOX

Detalii produs: Kit-ul este conceput pentru siguranta casei dumneavoastra smart. Kitul de securitate contine 4 device-uri, dintre care 3 sunt Zigbee si unul este un device WiFi. Toate functioneaza impreuna prin intermediul aplicatiei WOOX Home.  Poate fi controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant.   Kitul de supraveghere Basic este potrivit pentru a integra device-uri inteligente care sa asigure securitatea locuintei sau a biroului dumneav..

359,99 lei 450,00 lei
TVA Inclus
Kit senzori de fum Zigbee WOOX

Detalii produs: Kitul cu senzori de fum este compus din doi senzori de fum Zigbee care pot fi controlati cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant si un gateway Zigbee. Primiti instant alerte pe telefon cu ajutorul aplicatiei WOOX Home sau conectat device-urile inteligente pentru detectia fumului cu o sirena de interior pentru a auzi cand se detecteaza fum.   Pachetul contine: 1* (R7070) Gateway smart Zigbee WOOX 2* (R7049) Alarma smart fum Zigbee WOOX..

400,00 lei
TVA Inclus
Kit Starter Zigbee Aqara

Kit-ul simplu Aqara este un set de device-uri inteligente pentru locuinta Zigbee si este o versiune europeana.   Kit-ul contine: 1x Hub 1x Senzor de miscare 1x Senzor de vibratie 1x Senzor de temperatura, umiditate si presiune atmosferica 1x Sensor pentru usi si ferestre 1x Senzor de inundatie 1x Comutator smart mini wireless 1x Priza smart 1x Bec LED ..

1.225,00 lei
TVA Inclus
Kit valve radiator si capete termostatate Zigbee WOOX

Detalii produs: Kitul cu valve de radiator Zigbee are doua Valve Smart de Radiator, fiind compatibil cu Danfoss RA, RAV, RAVL si un gateway smart Zigbee. Totodata, kit-ul este compatibil si cu alte device-uri Woox Home. Poate fi controlat cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant. Va puteti gestiona radiatoarele oricand si de oriunde prin intermediul aplicatiei WOOX Home.   Zigbee Radiator Valve Kit este util pentru a va controla in mod inteligent temperatura radi..

650,00 lei
TVA Inclus
Pachet de start Salus iT600 Smart Home

Detalii produs: Controlul local sau prin internet al sistemului de încălzire folosind termostatul și receptorul de centrală inclus . Controlul funcționării și monitorizarea energiei consumate de către un dispozitiv electric (230V) prin intermediul prizei inteligente cu contor de energie electrică. Posibilitatea de a adăuga dispozitive suplimentare pentru extinderea sistemului iT600 Smart Home. Spre exemplu, puteti adauga pachetului de baza încă o priză inteligentă..

1.549,00 lei
TVA Inclus
Starter Kit FIBARO

Descriere produs: Kit-ul este cea mai simpla si usoara cale pentru a incepe automatizarea locuintei. Cu acest kit puteti: sa monitorizati activitatea din locuinta chiar si atunci cand sunteti plecati sa primiti notificari instante atunci cand cineva intra in casa sa declansati alarme in caz de incendiu sau inundatie sa controlati wireless aparate electrice sa automatizati aparatele electrice si sa le programati.     Specificatii tehnice: Z-Wave ..

2.970,00 lei
TVA Inclus
Starter pack control incalzire FIBARO

Descriere produs: Capul termostat de radiator de la FIBARO (Z-Wave) este un device controlat de la distanta care are autoritate asupra temperaturii din camera. El masoara temperatura si ajusteaza in mod automat nivelul incalzirii. Dispozitivul nu are display, temperatura fiind ajustata prin rotirea capului termostat, culoarea inelului LED indicand temperatura setata.  Senzorul de temperatura poate sa fie pus oriunde si conectat cu trei capete termostat.   Specificatii..

539,00 lei
TVA Inclus
Reduceri