Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

Modul întrerupător touch dublu WiFi și RF moono

Modul întrerupător touch dublu WiFi și RF moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Poate fi controlat tactil, prin aplicatia pentru smartphone App Smart Life sau cu ajutorul telecomenzii, ce functioneaza pe 433 mhz. Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul wir..

130,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch triplu RF moono

Modul întrerupător touch triplu RF moono - modul intrerupator triplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/o..

95,00 lei
TVA Inclus
-9%
Panou întrerupător simplu+simplu din sticlă M1 moono

Panou întrerupător simplu+simplu din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru doua intrerupatoare simple cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare simple cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneri..

31,99 lei 35,00 lei
TVA Inclus
Panou mini 47x47mm întrerupător jaluzele din sticlă M2 moono

Panou mini 47x47mm întrerupător jaluzele din sticlă M2 moono - panou mini din sticla moono 47x47mm, model M2, pentru un intrerupator jaluzele cu touch, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, usa garajului etc. Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator jaluzele cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (..

15,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic simplu cruce moono

Modul întrerupător clasic simplu cruce moono - modul intrerupator mecanic simplu cruce, cu comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau de aluminiu, aceasta se poate achizitiona separat. Intrerupatorul cruce se foloseste pentru comenzi intermediare ce apar pe un circuit prevazut cu intrerupatoare cap scara. Intrerupatorul se va utiliza pentru instalatii electrice fixe casnice si ..

20,00 lei
TVA Inclus
-4%
Modul întrerupător touch simplu cap-scară / cruce moono

Modul întrerupător touch simplu cap-scară / cruce moono - modul intrerupator simplu cap scara, cu senzor tactil-capacitiv.  Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la e..

71,99 lei 75,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch triplu WiFi și RF moono

Modul întrerupător touch triplu WiFi și RF moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Poate fi controlat tactil, prin aplicatia pentru smartphone App Smart Life sau cu ajutorul telecomenzii, ce functioneaza pe 433 mhz. Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul wire..

140,00 lei
TVA Inclus
-9%
Panou întrerupător dublu+simplu din sticlă M1 moono

Panou întrerupător dublu+simplu din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator dublu cu touch si unul simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator dublu cu touch si unul simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este apr..

31,99 lei 35,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic simplu reset/ buton revenire moono

Modul întrerupător clasic simplu reset/ buton revenire moono - modul intrerupator mecanic simplu, cu functie reset/revenire, cu comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau de aluminiu, aceasta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se montea..

18,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch dublu cap-scară / cruce moono

Modul întrerupător touch dublu cap-scară / cruce moono - modul intrerupator dublu cap scara, cu senzor tactil-capacitiv.  Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul s..

85,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch WiFi și RF acționare jaluzele moono

Modul întrerupător touch WiFi și RF acționare jaluzele moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, usa garajului etc. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Poate fi controlat tactil, prin aplicatia pentru smartphone App Smart Life sau cu ajutorul telecomenzii, ce functioneaza pe 433 mhz. Intrerupatoarele nu..

130,00 lei
TVA Inclus
-9%
Panou întrerupător dublu+dublu din sticlă M1 moono

Panou întrerupător dublu+dublu din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru doua intrerupatoare duble cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare duble cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, r..

31,99 lei 35,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic dublu reset/ buton revenire moono

Modul întrerupător clasic dublu reset/ buton revenire moono - modul intrerupator mecanic dublu, cu functie reset/revenire, cu comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau de aluminiu, aceasta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de l..

20,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch triplu cap-scară / cruce moono

Modul întrerupător touch triplu cap-scară / cruce moono - modul intrerupator triplu cap scara, cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul sup..

95,00 lei
TVA Inclus
-9%
Panou întrerupător triplu+dublu din sticlă M1 moono

Panou întrerupător triplu+dublu din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator triplu cu touch si unul dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator triplu si unul dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on),..

31,99 lei 35,00 lei
TVA Inclus
Reduceri