contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Ecosistemul Xiaomi este unul divers, pregatit sa raspunda la nevoile pe care le aveti. Gama larga de produse va va ajuta sa creati un sistem inteligent de automatizare a locuintei si sa controlati cu usurinta dispozitivele lui. Aveti control asupra device-urilor cu ajutorul telefonului, unele dintre ele putand sa fie controlate si vocal. Datorita design-ului si marimii, ele pot sa fie integrate cu usurinta in camerele locuintei. Adaugati oricand dispozitive noi si gestionati-le impreuna cu cele deja existente.

-11%
Aqara Cube - controller activare scene ZigBee

Detalii produs: Cubul Aqara este un controller wireless inteligent care recunoaste multiple actiuni. Personalizati cubul prin intermediul aplicatiei si puteti sa il folositi pentru a controla diverse accesorii smart. Cu un giroscop pe 6 axe integrat, el permite efectuarea a 6 miscari de orice tip si operatiuni nediferentiate pe oricare parte a sa. Cu un aspect delicat si o atingere confortabila, el prezinta un sens superior de control. Produsele inteligente Mijia si Aqara pot sa fie ..

85,00 lei 95,00 lei
TVA Inclus
-39%
Bandă LED RGB Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus Extension, 1m

..

55,00 lei 90,00 lei
TVA Inclus
-37%
Bec LED CCT Smart Zigbee Aqara

Detalii produs: Becul LED are temperatura de culoare si intensitatea luminoasa reglabile. El are incorporat modulul Zigbee. Dupa ce este conectat la un hub, functiile smart pot sa fie accesate. Spre exemplu, el este posibil sa fie controlat si de la distanta sau sa fie programat pentru a se stinge/aprinde. Creati un ambient placut in orice moment. Ajutati temperatura de culoare (2700 K - 6500 K). Device-ul permite automatizari, control vocal si prin intermediul aplicatiei. Personalizat..

91,90 lei 145,00 lei
TVA Inclus
Bec LED smart cu filament ST64 Yeelight

Detalii produs: Becul Led Yeelight are un design retro, avand ca referinta estetica secolului al XIX-lea. Este combinatia perfecta dintre becului traditional al lui Edison, inventat acum aproape 150 de ani si tehnologia LED moderna cu functii inteligente. Dispozitivul in stil vintage va da interiorului o nota aparte. Datorita controlului vocal sau prin intermediul aplicatiei, dar si a setarilor de program, puteti sa decideti ce intensitate ar trebui sa aiba lumina si cand sa se stinga sa..

100,00 lei
TVA Inclus
Bec LED smart RGBCCT W3 Yeelight, compatibil cu SmartThings, Alexa, Google si Razer Chroma

Detalii produs: Creati o atmosfera unica prin intermediul becului smart W3 Yeelight. El va permite sa ajustati parametrii luminii, precum intensitatea, temperatura si culoarea. Este compatibil cu google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Samsung SmartThing, dar si cu alte platforme, motiv pentru care controlul sau este extrem de usor si de comod. Puteti, de asemenea, datorita integrarii Razer Chroma, sa il sincronizati cu muzica preferata sau cu jocul preferat de pe PC. Becul este, totodata, ..

100,00 lei
TVA Inclus
-37%
Bec LED Smart Xiaomi Yeelight 1S WiFi intensitate reglabila

Becul Smart LED Yeelight S1 de la Xiaomi permite controlul de la distanta prin aplicatia Yeelight sau Mi Home(disponibile pentru IOS sau Android)  prin WiFi direct sau control vocal cu Asistentul Google. Nu necesita nici un fel de Hub/ Gateway. Poti regla intensitatea luminii direct din aplicatie asa cum doresti. Este un Bec cu limina calda si cu flux luminos de pana la 800 de lumeni. Are un consum redus fata de generatiile anterioare, fiind clasa A+.  Este compatibil cu Google Assi..

63,00 lei 100,00 lei
TVA Inclus
-54%
Bec LED Smart Xiaomi Yeelight WiFi RGB 1S

Becul Smart LED Yeelight S1 de la Xiaomi permite controlul de la distanta prin aplicatia Yeelight sau Mi Home(disponibile pentru IOS sau Android)  prin WiFi direct sau control vocal cu Asistentul Google. Nu necesita nici un fel de Hub/ Gateway. Poti alege culoarea pregerata direct din aplicatie asa cum doresti. Este un Bec RGB cu flux luminos de pana la 800 de lumeni. Are un consum redus fata de generatiile anterioare, fiind clasa A+.  Este compatibil cu Google Assistant, Apple Home..

79,00 lei 170,00 lei
TVA Inclus
-41%
Bec LED Smart Xiaomi Yeelight WiFi Vintage cu filament si intensitate reglabila

Bec LED Smart Xiaomi Yeelight WiFi Vintage cu filament si intensitate reglabila permite controlul de la distanta prin aplicatia Yeelight sau Mi Home(disponibile pentru IOS sau Android)  prin WiFi direct sau control vocal cu Asistentul Google. Nu necesita nici un fel de Hub/ Gateway. Poti regla intensitatea luminii direct din aplicatie asa cum doresti. Este un Bec cu limina calda si cu flux luminos de pana la 700 de lumeni. Are un consum redus fata de generatiile anterioare, fiind cla..

89,00 lei 150,00 lei
TVA Inclus
Camera hub G2H Zigbee Aqara

Descriere produs: Conectati pana la 64 de device-uri la Camera Hub G2H Aqara pentru a completa automatizarea locuintei si pentru a va bucura de o experienta de monitorizare de la distanta.  Device-ul va poate trimite notificari pe telefon atunci cand diverse accesorii sunt declansate de anumite evenimente. Intamplarile vor ramane salvate in cronologia video pentru a fi revizuite de dumneavoastra. G2H suporta in intregime HomeKit Secure Video, inclusiv criptare end-to-end si alte c..

449,00 lei
TVA Inclus
Candela smart Yeelight

Detalii produs: Aparitia finala a Candelei este rodul colaborarii de 4 luni dintre designeri din intreaga lume. Mii de proiecte au fost create si imbunatatite pentru a gasi armonia perfecta dintre lumina, estetica si tehnologie. Candela Yeelight foloseste un proiect de angrenaj silentios. Fiecare element a fost temeinic verificat pentru a fi siguri ca tehnologia asigura o tranzitie lina atunci cand lumina este ajustata. Device-ul foloseste tehnologia BLE Mesh. Candelele pot sa comunice..

250,00 lei
TVA Inclus
-8%
Downlight BLE Mesh M2 Yeelight

Detalii produs: Downlight-ul este proiectat cu cupe reflectante galvanizate, care asigura o reflectare clara. Ele evita stralucirea care poate cauza oboseala ochilor dupa o utilizare indelungata. Sursa de lumina are un design ascuns, astfel ca va veti putea bucura de o lumina delicata fara sa ii vedeti sursa. S-a luat in considerare si ergonomia cu o proiectare speciala a unghiului de ecranare si al celui de fascicul, asigurandu-se o lumina suficientă fara stralucire.  Dispozitivu..

115,00 lei 125,00 lei
TVA Inclus
-17%
Fierbator smart de 1,5l, 1800W Viomi (alb)

Detalii produs: Datorita display-ului HD OLED integrat, fierbatorul electric smart va permite sa controlati in timp real temperatura apei. El pastreaza temperatura pana la 12 ore. Multumita puterii sale, el incalzeste apa intr-o clipita. Capacitatea lui va permite sa incalziti pana la 1,5l de apa.  Folosind telefonul sau panoul incalzitorului, setati temperatura pe care device-ul doriti sa o mentina. Setati totodata modul si timpul pentru care apa sa fie mentiunuta la aceeasi temper..

249,00 lei 300,00 lei
TVA Inclus
-14%
Gateway BLE Yeelight

Detalii produs: O experienta smart lina este garantata de acest gateway Yeelight, care suporta doua moduri de acces: conexiune WLAN si WiFi. Poate sa ofere o performanta mai stabila cu conexiunea WLAN. Cipul WiFi al gateway-ului are o integrare inalta si o performanta stabila. Tehnologia wireless 2×2 MIMO ii permite sa furnizeze semnale puternice pentru o mai buna acoperire si pentru a fi capabil sa patrunda prin pereti.  Gateway-ul poate sa conecteze dispozitivele Yeelight ..

215,00 lei 249,00 lei
TVA Inclus
-42%
Hub ZigBee Aqara

Detalii produs: Hub-ul Aqara este centrul de control al intregii locuinte smart. Accesoriile Aqara pot sa functioneze fara probleme chiar daca exista probleme de instabilitate cu conexiunea la internet sau deconectare. Acest lucru se datoreaza protocolului de conexiune Zigbee (maxim 32 de conexiuni per hub). Adaugati hub-ul si accesoriile in aplicatia Mi Home, iar ele se vor sincroniza in mod automat in aplicatia Apple Home. Aveti autoritate asupra dispozitivelor Aqara de oriunde si oric..

189,00 lei 325,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator si dimmer smart Wireless Yeelight

Detalii produs: Device-ul functioneaza impreuna cu plafoniere Yeelight. Design-ul sau minimalist a fost recunoscut pe plan international si premiat cu Red Dot Design Award si IF Design Award. Intrerupatorul si dimmer-ul smart permite dispozitivelor Yeelight sa fie online in acelasi timp, iar dumneavoastra le puteti controla oricand si oricum doriti. El este compatibil cu Plafoniera LED, seria Galaxy de lampi si Lustra Crystal. Asistat de controlul prin bluetooth, dispozitivul mentine d..

99,00 lei
TVA Inclus
Reduceri