Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
-13%
Priza dubla cu rama din sticla pentru 1 Doza, Livolo

Priza dubla pentru 1 singura doza rotunda pe standard german cu prindere cu suruburi si cu rama din sticla Livolo (rama de sticla nu are logo Livolo inscriptionat) Rama suport metalic si rama de sticla sunt incluse. ..

69,99 lei 80,00 lei
TVA Inclus
Priză simplă Schuko Livolo

Priză simplă Schuko Livolo -  Priza simpla cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, priza Schuko si rama sticla securizata. Capacul de protectie impotriva apei nu este inclus, acesta se achizitioneaza separat. Necesita o doza standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.     ..

46,00 lei
TVA Inclus
Priză simplă Schuko cu capac protecție Livolo

Priză simplă Schuko cu capac protecție Livolo - Priza simpla cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, priza Schuko si rama sticla securizata. Capacul de protectie impotriva umezelii este inclus. Necesita o doza standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.     ..

61,00 lei
TVA Inclus
Priză simplă USB Livolo

Priză simplă USB Livolo - priza simpla media cu mufa pentru USB cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Priza USB este pentru alimentarea/incarcarea dispozitivelor si nu pentru transfer date. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media di..

76,00 lei
TVA Inclus
Priză dublă Schuko + TV Livolo

Priză dublă Schuko + TV Livolo - priza dubla cu un modul de priza simpla schuko si un modul cu o mufa pentru TV, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita doua doze standard. Modulul cu mufa pentru TV are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Cu..

83,00 lei
TVA Inclus
Priză dublă Schuko + TV/RJ45 Livolo

Priză dublă Schuko + TV/RJ45 Livolo - priza dubla media cu un modul de priza simpla schuko si un modul cu o mufa pentru TV si o mufa mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita d..

103,00 lei
TVA Inclus
Priză dublă Schuko Livolo pentru 2 DOZE

Priză dublă Schuko Livolo - Priza dubla cu rama din sticla securizata rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, doua prize Schuko si rama sticla securizata. Capacul de protectie impotriva apei nu este inclus, acesta se achizitioneaza separat. Necesita doua doze standard german. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.   ..

82,00 lei
TVA Inclus
Priză triplă 2*Schuko+TV / RJ45 Livolo

Priză triplă 2*Schuko+TV / RJ45 Livolo - priza tripla media cu doua module de priza simpla schuko si un modul cu o mufa pentru TV si o mufa mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Nec..

135,00 lei
TVA Inclus
Priză triplă 2*Schuko+TV Livolo

Priză triplă 2*Schuko+TV Livolo - priza tripla cu doua module de priza simpla schuko si un modul cu o mufa pentru TV, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita trei doze standard. Modulul cu mufa pentru TV are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice e..

115,00 lei
TVA Inclus
Priză triplă Schuko Livolo

Priză triplă Schuko Livolo - Priza tripla cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, 3 prize Schuko si rama sticla securizata. Capacul de protectie impotriva apei nu este inclus, acesta se achizitioneaza separat. Necesita trei doze standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.     ..

119,00 lei
TVA Inclus
Priză cvadruplă Schuko Livolo

Priză cvadruplă Schuko Livolo - Priza cvadrupla cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, patru prize Schuko si rama sticla securizata. Capacul de protectie impotriva apei nu este inclus, acesta se achizitioneaza separat. Necesita patru doze standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.   ..

158,00 lei
TVA Inclus
Priză cvadruplă 3*Schuko + TV Livolo

Priză cvadruplă 3*Schuko + TV Livolo - priza cvadrupla cu trei module de priza simpla schuko si un modul cu o mufa pentru TV, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita patru doze standard. Modulul cu mufa pentru TV are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei el..

159,00 lei
TVA Inclus
Priză cvadruplă 3*Schuko + TV/RJ45 Livolo

Priză cvadruplă 3*Schuko + TV/RJ45 Livolo - priza cvadrupla media cu trei module de priza simpla schuko si un modul cu o mufa pentru TV si o mufa mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug.&nb..

179,00 lei
TVA Inclus
Priză cvintuplă Schuko Livolo

Priză cvintuplă Schuko Livolo - Priza cvintupla cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, cinci prize Schuko si rama sticla securizata. Capacul de protectie impotriva apei nu este inclus, acesta se achizitioneaza separat. Necesita cinci doze standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.     ..

180,00 lei
TVA Inclus
Priză cvintuplă 4*Schuko + TV Livolo

Priză cvintuplă 4*Schuko + TV Livolo - priza cvintupla cu patru module de priza simpla schuko si un modul cu o mufa pentru TV, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita cinci doze standard. Modulul cu mufa pentru TV are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei e..

176,00 lei
TVA Inclus
Reduceri