contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
-13%
Capac Protecție Priză Livolo

Capac Protecție Priză Livolo - Capac protectie rezistent la apa si cu protectie impotriva prafului si a umiditatii (respectiv stropilor de apa). Capacul este destinat aplicatiilor tehnice cu un grad maxim de protectie IP44. Contactele sunt realizate din aliaje de inalta calitate. Capacul asigura conectarea usoara a cablului de alimentare la aparatarura si este realizat din materiale de top, ce nu afecteaza mediului inconjurator, rezistente la impact, ignifugate si cu o culoare ce ramane nes..

12,99 lei 14,99 lei
TVA Inclus
Modul lumina de treapta cu senzor de miscare Livolo

Detalii produs: Lumina de treapta a fost realizata cu o extraordinara atentie la detalii. Ea nu se decoloreaza in timp, pastrandu-si aspectul odata cu trecerea timpului. Necesita fir de nul! Distanta lineara de detectie este de 4m, iar unghiul este de 120 de grade. Cipul LED de inalta calitate va ajuta sa salvati energie si sa protejati mediul, avand un consum redus. Senzorul inteligent va aprinde in mod automat lumina pentru dumneavoastra pentru a nu va impiedica noaptea pe tre..

150,00 lei
TVA Inclus
Modul lumina de treapta Livolo

Detalii produs: Lumina de treapta a fost realizat cu o extraordinara atentie la detalii.  El nu se decoloreaza in timp, pastrandu-si aspectul odata cu trecerea timpului. Necesita fir de nul! Cipul LED de inalta calitate va ajuta sa salvati energie si sa protejati mediul, avand un consum redus.   Specificatii tehnice: dimensiune: 80x80x42.5 mm tensiune alimentare: 230V input: 0.35W Conditii de operare: -25~70°C / Umiditate Relativă < 95% Act..

50,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator mecanic simplu LIVOLO

Modul intrerupator mecanic simplu LIVOLO - modul intrerupator simplu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile:..

14,99 lei
TVA Inclus
-23%
Modul intrerupator touch LIVOLO

Modul intrerupator touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conf..

50,00 lei 65,00 lei
TVA Inclus
-58%
Modul priza Schuko LIVOLO

Modul priza Schuko LIVOLO - modul priza schuko, din gama Livolo. Nu include rama de sticla, aceasta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Modulul este compus din rama metalica si modul priza. Necesita o doza standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

14,00 lei 32,99 lei
TVA Inclus
-53%
Panou întrerupător simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu v..

14,99 lei 31,99 lei
TVA Inclus
-36%
Ramă priză simplă din sticlă LIVOLO

Ramă priză simplă din sticlă LIVOLO - rama din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 80 x 80 mm.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

22,99 lei 35,99 lei
TVA Inclus
-35%
Modul intrerupator dublu touch LIVOLO

Întrerupător touch din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de co..

62,00 lei 96,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator mecanic dublu LIVOLO

  Modul intrerupator mecanic dublu LIVOLO - modul intrerupator dublu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalati..

23,99 lei
TVA Inclus
-53%
Panou întrerupător dublu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zga..

14,99 lei 31,99 lei
TVA Inclus
-26%
Modul intrerupator buton sonerie touch LIVOLO

Modul intrerupator buton sonerie touch LIVOLO - modul intrerupator buton sonerie cu touch (atingere) on/off – cu indicator de lumina, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri.  Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Soneria functioneaza doar atunci cand intrerupatorul este atins. Se monteaza u..

48,00 lei 65,00 lei
TVA Inclus
-25%
Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO

Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO - modul intrerupator simplu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi action..

15,00 lei 19,99 lei
TVA Inclus
-32%
Modul intrerupator RF433 touch LIVOLO

Modul intrerupator RF touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru –..

75,00 lei 110,00 lei
TVA Inclus
-55%
Panou întrerupător simplu+simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător simplu+simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru doua intrerupatoare simple cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare simple cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umi..

26,99 lei 59,99 lei
TVA Inclus
Reduceri