Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Modul intrerupator touch simplu LIVOLO model nou VL-FC1-2G

Modul intrerupator touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conf..

75,00 lei
TVA Inclus
Modul priza Schuko LIVOLO

Modul priza Schuko LIVOLO - modul priza schuko, din gama Livolo. Nu include rama de sticla, aceasta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Modulul este compus din rama metalica si modul priza. Necesita o doza standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

17,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu v..

20,00 lei
TVA Inclus
Ramă priză simplă din sticlă LIVOLO

Ramă pentru priză simplă din sticlă LIVOLO - rama din sticla securizata, termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 80 x 80 mm.  Este doar rama de sticla + suportul metalic, nu include si modulul de priza! Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

29,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator dublu touch LIVOLO, model nou

Întrerupător touch din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de co..

90,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator mecanic dublu LIVOLO

  Modul intrerupator mecanic dublu LIVOLO - modul intrerupator dublu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalati..

30,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător dublu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zga..

20,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator buton sonerie touch LIVOLO

Modul intrerupator buton sonerie touch LIVOLO - modul intrerupator buton sonerie cu touch (atingere) on/off – cu indicator de lumina, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri.  Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Soneria functioneaza doar atunci cand intrerupatorul este atins. Se monteaza u..

51,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO

Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO - modul intrerupator simplu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi action..

20,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător simplu+simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător simplu+simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru doua intrerupatoare simple cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare simple cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umi..

31,00 lei
TVA Inclus
Ramă priză dublă din sticlă LIVOLO

Ramă priză dublă din sticlă LIVOLO - rama dubla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 151 x 80 mm.  Este doar rama de sticla + suportul metalic, nu include si modulul de priza! Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

48,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator mecanic dublu cap-scara LIVOLO

Modul intrerupator mecanic dublu cap-scara LIVOLO - modul intrerupator dublu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat..

30,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător simplu+dublu din sticlă LIVOLO

  Panou întrerupător simplu+dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator simplu cu touch si unul dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator simplu cu touch si unul dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu &nd..

31,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator touch plastic dublu cap-scara/cruce Livolo

Modul intrerupator touch plastic dublu cap-scara/cruce Livolo - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include rama de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru cas..

129,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator touch plastic dublu Livolo

Modul intrerupator touch plastic dublu Livolo - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include rama de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, rest..

85,00 lei
TVA Inclus
Reduceri