Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

Modul întrerupător clasic dublu moono

Modul întrerupător clasic dublu moono - modul intrerupator dublu mecanic. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau rama de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Este compatibil doar c..

20,00 lei
TVA Inclus
-2%
Modul întrerupător touch dublu moono

Modul întrerupător touch dublu moono - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv.  Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la..

58,99 lei 60,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch dublu WiFi moono

Modul întrerupător touch dublu WiFi moono - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul wireless, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Android Smart..

110,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător dublu din aluminiu și sticlă M3 moono

Panou întrerupător dublu din aluminiu și sticlă M3 moono - panou din aluminiu si sticla moono, model M3, pentru un intrerupator dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din aluminiu pentru un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in..

40,00 lei
TVA Inclus
-10%
Panou întrerupător dublu din sticlă M1 moono

Panou întrerupător dublu din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zg..

17,99 lei 20,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător dublu din sticlă M1A moono

Panou întrerupător dublu din sticlă M1A moono - panou din sticla moono, model M1A, pentru un intrerupator dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la ..

35,00 lei
TVA Inclus
Panou mini 47x47mm întrerupător dublu din sticlă M2 moono

Panou mini 47x47mm întrerupător dublu din sticlă M2 moono - panou mini din sticla moono, model M2, pentru un intrerupator dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneri..

15,00 lei
TVA Inclus
Ramă dublă din aluminiu M2 moono

Ramă dublă din aluminiu M2 moono - rama dubla din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau prize..

50,00 lei
TVA Inclus
-4%
Ramă dublă din sticlă M1 moono

Ramă dublă din sticlă M1 moono - rama dubla din sticla moono, model M1, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau prize din..

42,99 lei 45,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător Wireless Triplu moono - tip telecomandă aplicat

Întrerupător Wireless Triplu moono - tip telecomandă aplicat - Telecomanda sub forma unui intrerupator triplu, ce poate sa inlocuiasca intrerupatorul cap scara. Functioneaza numai impreuna cu intrerupatoarele wireless sau impreuna cu receiver wireless, din gama moono. Se livreaza impreuna cu baterie. Funcționare: Întrerupătoarele fără fir funcționează pe baterie. La releul wireless (receptor) se poate conecta orice consumat..

90,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic triplu moono

Modul întrerupător clasic triplu moono - modul intrerupator triplu mecanic. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau rama de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta. Se monteaza foarte usor si nueste necesara modificarea instalatiei electrice existente. Este compatibil ..

25,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch triplu moono

Modul întrerupător touch triplu moono - modul intrerupator triplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la z..

70,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch triplu WiFi moono

Modul întrerupător touch triplu WiFi moono -  modul intrerupator triplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul wireless, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Andr..

120,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător triplu din aluminiu și sticlă M3 moono

Panou întrerupător triplu din aluminiu și sticlă  M3 moono - panou din aluminiu si sticla moono, model M3, pentru un intrerupator triplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din aluminiu pentru un intrerupator triplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de fo..

40,00 lei
TVA Inclus
-10%
Panou întrerupător triplu din sticlă M1 moono

Panou întrerupător triplu din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator triplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator triplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la..

17,99 lei 20,00 lei
TVA Inclus
Reduceri