Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Device-urile Tuya Zigbee sunt compatibile Tuya si pot sa fie controlate prin intermediul Zigbee. Nu mai trebuie sa va faceti griji legat de compatibilitate sau metoda de conectare. Protocolul de comunicare Zigbee permite integrare usoara a multiplelor dispozitive si controlarea acestora. Totodata, produse de la mai multe branduri pot sa functioneze impreuna tocmai datorita acestui protocol. Puteti sa alegeti astfel dispozitivele care sa se muleze cat mai bine nevoilor si asteptarilor pe care le aveti. In plus, unele au si control vocal.

-21%
Senzor temperatura si umiditate Smart ZigBee TUYA WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway ZigbeeWOOX pentru a putea fi utilizat. Poate sa fie controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa si functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Senzorul controleaza mediul de oriunde ar fi pozitionat. Detecteaza umiditatea si temperatura in timp real si arata inregistrari ale temperaturii si umiditatii din locul in care a fost montat. Setati alarme pentru momentele i..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
-20%
Bec LED Smart Zigbee E27 RGB+CCT TUYA WOOX

Bec LED Smart cu control direct din aplicatia de pe telefon WOOX Home/ Tuya. Permite control vocal cu Amazon Alexa si Google Assistant. Direct din aplicatie puteti regla temperatura de culoare, intensitatea luminoasa sau schimba culoarea becului. Puteti programa becul sa se aprinda sau stinga dupa programul dvs., puteti seta timere sau crea scenarii smart cu alte dispozitive. Controlezi becurile de oriunde si oricand. Cu tehnologia geo-fencing, becurile se pot aprinde automat la sosirea ta a..

55,00 lei 69,00 lei
TVA Inclus
-21%
Buton SOS Smart ZigBee TUYA WOOX

Detalii produs: Zigbee SOS Button face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway Zigbee WOOX pentru a putea fi utilizat.  Functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Butonul SOS este companionul dumnevoastra in caz de urgente. R7052 este un buton wireless care poate sa fie conectat cu usurinta la WOOX Home, la setarile de securitate pe care le-ati facut. El va activa alarma si va trimite notificari telefonului dumnevoastra odata..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
Controller banda LED RGB+CCT ZigBee Pro Gledopto

Detalii produs: Device-ul poate sa schimbe culoarea de temperatura a benzilor LED RGB CCT, precum si sa porneasca/opreasca luminarea LED-ului. Puteti sa controlati o banda LED cu 5 cipuri in 1, cu alb cald, rosu, verde, albastru si alb, precum si pentru doua benzi RGB si CCT.  Controller este compatibil cu toate produsele LED care folosesc 12V sau 24V. Astfel, el este potrivit pentru a fi folosit cu faruri LED, iluminare LED (exterioara sau pentru piscina) sau cu benzi LED. Disp..

165,00 lei
TVA Inclus
Controller banda LED RGBW ZigBee Pro Gledopto

Detalii produs: Device-ul este compatibil cu Zigbee, Amazon Echo Plus, Philips Hue, Ikea Tradfri si Osram Lightify. Totodata, el este compatibil cu multiple gateway-uri/hub-uri Zigbee datorită standardului Zigbee ZLL cu care functioneaza. Controller este compatibil cu toate produsele LED care folosesc 12V sau 24V. Astfel, el este potrivit pentru a fi folosit cu faruri LED, iluminare LED (exterioara sau pentru piscina) sau cu benzi LED. Device-ul poate sa porneasca/opreasca luminarea LE..

150,00 lei
TVA Inclus
Electrovalva smart WiFi Nous L3 Tuya

Specificatii tehnice: material: plastic tensiune alimentare: 12V/ 1A (adaptor priza inclus) presiunea valvei: 1.6mpa tipul valvei: 1/2", 3/4", 1", 1.25" timp inchidere/deschidere valva: 5-10 sec. cuplu: 30-60 kgf.cm temperatura de functionare: -25 ºC - +75 ºC grad de protectie: IP66 protocol comunicare: WiFi 2,4GHz compatibil cu: Amazon Alexa, Google Assistant ..

179,00 lei
TVA Inclus
Electrovalva Smart Zigbee 3.0 Nous LZ3 Tuya

Specificatii: Material: Plastic Tensiune alimentare: 12V/ 1A (adaptor priza inclus) Presiunea valvei: 1.6mpa Tipul valvei: 1/2 " Timp inchidere/ deschidere valva: 5-10 sec. Cuplu: 30-60 kgf.cm Temperatura operare: -25 ºC ~ 75 ºC Protocol comunicare: Zigbee 3.0 Tip retea: 2.4 GHz Aplicatie: Tuya Compatibil: Amazon Alexa, Google Assistant ..

199,00 lei
TVA Inclus
-20%
Gateway Smart Zigbee + Bluetooth Tuya Nous E1

..

159,99 lei 199,00 lei
TVA Inclus
-20%
Gateway Smart ZigBee LAN NOUS TUYA

Specificatii Brand: Nous Caracteristica speciala: conexiune pe fir, LAN Certificate: CE, RoHS Dimensiuni: 78*78*21mm Greutate: 110.6g (included the USB cable and adapter) Temperatura de operare: -10℃ - +50℃ Alimentare: USB 5V (Type-C) Operation range: ZIGBEE: Max 160 meters (Empty area), Wifi: Max 100 meters (Empty area) Protocol comunicare: ZigBee 3.0 Tipuri de conexiuni: ZigBee 3.0 IEEE 802.15.4/WiFi, 802.11bgn Necesita:  Android 4.0 or higher, IOS 8.0 or hi..

199,00 lei 249,00 lei
TVA Inclus
-32%
Gateway Smart ZigBee WOOX TUYA

Detalii produs: Creati-va o retea Zigbee cu ajutorul Woox Gateway. Conectati pana la 50 de device-uri Woox Zigbee. Alimentarea se face cu ajutorul unui USB. Gateway-ul smart este aici pentru a fi puntea sau hub-ul dintre routerul dumneavoastra de WiFi si noile dispozitive inteligente Zigbee de la WOOX. Acesta suporta pana la 50 de device-uri Zigbee WOOX, inclusiv becuri, prize inteligente, intrerupatoare de lumina, senzori, valve pentru radiatoare, incuietori smart si multe alte d..

119,00 lei 174,99 lei
TVA Inclus
Intrerupator Smart Zigbee Tuya Moes cu nul optional (1/2/3 butoane)

Specificatii: Alimentare: 90-250V AC Curent nominal: max. 10A Putere max. de incarcare: 600W (INC), 120W (LED, CFL) Putere minima de incarcare: 3W (INC/ LED, CFL) Protocol comunicare: Zigbee 3.0 Temperatura de operare: -10℃~45℃ Aplicatie: Smart Life/ Tuya (pentru Android sau IOS Compatibil: Amazon Alexa si Google Assistant Necesita nul: cu nul optional   ..

85,00 lei
TVA Inclus
-14%
Intrerupator touch dimmer / variator ZigBee cu nul moono, cu panou din sticla

Intrerupator dimmer este cu senzor tactil-capacitiv. Include panoul de sticla. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele necesita un hub ZigBee Tuya, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Android Smart Life/tuya Se poate monta in dozele clasice – puteti inlocui foarte usor intrerupatoarele clasice cu aceste inteligente. ..

150,00 lei 175,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator touch jaluzele ZigBee cu nul moono, cu panou din sticla

Intrerupatorul pentru jaluzele este cu senzor tactil-capacitiv. Include panoul de sticla. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele necesita un hub ZigBee Tuya, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Android Smart Life/tuya Se poate monta in dozele clasice – puteti inlocui foarte usor intrerupatoarele clasice cu aceste inte..

175,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator touch simplu ZigBee cu nul moono, cu panou din sticla

Intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Include panoul de sticla. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele necesita un hub ZigBee Tuya, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Android Smart Life/tuya Se poate monta in dozele clasice – puteti inlocui foarte usor intrerupatoarele clasice cu aceste inteligente. Statu..

135,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator touch simplu ZigBee fara nul moono, cu panou din sticla

Intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Include panoul de sticla. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele necesita un hub ZigBee Tuya, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Android Smart Life/tuya Se poate monta in dozele clasice – puteti inlocui foarte usor intrerupatoarele clasice cu aceste inteligente. Statu..

135,00 lei
TVA Inclus
Reduceri