contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Device-urile Tuya Zigbee sunt compatibile Tuya si pot sa fie controlate prin intermediul Zigbee. Nu mai trebuie sa va faceti griji legat de compatibilitate sau metoda de conectare. Protocolul de comunicare Zigbee permite integrare usoara a multiplelor dispozitive si controlarea acestora. Totodata, produse de la mai multe branduri pot sa functioneze impreuna tocmai datorita acestui protocol. Puteti sa alegeti astfel dispozitivele care sa se muleze cat mai bine nevoilor si asteptarilor pe care le aveti. In plus, unele au si control vocal.

-21%
Senzor temperatura si umiditate Smart ZigBee WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway ZigbeeWOOX pentru a putea fi utilizat. Poate sa fie controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant si functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Senzorul controleaza mediul de oriunde ar fi pozitionat. Detecteaza umiditatea si temperatura in timp real si arata inregistrari ale temperaturii si umiditatii din locul in care a fost montat. Setati alar..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
-22%
Bec LED Smart Zigbee E27 RGB+CCT WOOX

Bec LED Smart cu control direct din aplicatia de pe telefon WOOX Home/ Tuya. Permite control vocal cu Amazon Alexa si Google Assistant. Direct din aplicatie puteti regla temperatura de culoare, intensitatea luminoasa sau schimba culoarea becului. Puteti programa becul sa se aprinda sau stinga dupa programul dvs., puteti seta timere sau crea scenarii smart cu alte dispozitive. Controlezi becurile de oriunde si oricand. Cu tehnologia geo-fencing, becurile se pot aprinde automat la sosirea ta a..

69,00 lei 89,00 lei
TVA Inclus
Buton SOS Smart ZigBee WOOX

Detalii produs: Zigbee SOS Button face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway Zigbee WOOX pentru a putea fi utilizat.  Poate sa fie controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant si functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Butonul SOS este companionul dumnevoastra in caz de urgente. R7052 este un buton wireless care poate sa fie conectat cu usurinta la WOOX Home, la setarile de securitate pe care le-ati facu..

89,00 lei
TVA Inclus
Cap termostatat smart Zigbee WOOX

Detalii produs: Valva pentru radiator este compatibila cu Danfoss RA, RAV, RAVL, dar si cu alte device-uri Woox Home. Poate fi controlata cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant Il puteti gestiona oricand si de oriunde prin intermediul aplicatiei WOOX Home.   Valva este utila in controlul inteligent al temperaturii radiatoarelor dumneavoastra, fie ele acasa sau la birou.    Specificatii tehnice: sursa de alimentare: 2x baterie AA, DC 1.5V ..

330,00 lei
TVA Inclus
-10%
Controller banda LED RGB+CCT ZigBee Plus Gledopto

Detalii produs: Device-ul poate sa schimbe culoarea de temperatura a benzilor LED RGB CCT, precum si sa porneasca/opreasca luminarea LED-ului. Puteti sa controlati o banda LED cu 5 cipuri in 1, cu alb cald, rosu, verde, albastru si alb, precum si pentru doua benzi RGB si CCT.  Controller este compatibil cu toate produsele LED care folosesc 12V sau 24V. Astfel, el este potrivit pentru a fi folosit cu faruri LED, iluminare LED (exterioara sau pentru piscina) sau cu benzi LED. Disp..

148,50 lei 165,00 lei
TVA Inclus
-10%
Controller banda LED RGBW ZigBee Plus Gledopto

Detalii produs: Device-ul este compatibil cu Zigbee, Amazon Echo Plus, Philips Hue, Ikea Tradfri si Osram Lightify. Totodata, el este compatibil cu multiple gateway-uri/hub-uri Zigbee datorită standardului Zigbee ZLL cu care functioneaza. Controller este compatibil cu toate produsele LED care folosesc 12V sau 24V. Astfel, el este potrivit pentru a fi folosit cu faruri LED, iluminare LED (exterioara sau pentru piscina) sau cu benzi LED. Device-ul poate sa porneasca/opreasca luminarea LE..

135,00 lei 150,00 lei
TVA Inclus
-14%
Electrovalva smart Zigbee pentru apa/gaz

Detalii produs: Electrovalva smart Zigbee poate sa controleze robinetele de apa/gaz de la distanta si se poate folosi impreuna cu aplicatia SmartLife (disponibila pe Google Play si iOS). Device-ul este compatibil cu Google Home si Amazon Alexa si are functie de programare a diverselor actiuni. Necesita gateway pentru a putea sa functioneze.    Specificatii tehnice: cuplu: 30 – 60kg/cm putere: 5W, 0.3W in stand-by presiune valva: 1.6MPA Dimensiune con..

249,99 lei 289,00 lei
TVA Inclus
-9%
Gateway Smart ZigBee WOOX TUYA

Detalii produs: Creati-va o retea Zigbee cu ajutorul Woox Gateway. Conectati pana la 50 de device-uri Woox Zigbee. Alimentarea se face cu ajutorul unui USB. Gateway-ul smart este aici pentru a fi puntea sau hub-ul dintre routerul dumneavoastra de WiFi si noile dispozitive inteligente Zigbee de la WOOX. Acesta suporta pana la 50 de device-uri Zigbee WOOX, inclusiv becuri, prize inteligente, intrerupatoare de lumina, senzori, valve pentru radiatoare, incuietori smart si multe alte d..

99,99 lei 110,00 lei
TVA Inclus
Iala Smart Zigbee WOOX

Detalii produs: Incuietoarea pentru usa este certificata INTERTEK EN15684 si are nevoie de un WOOX Zigbee gateway pentru a putea sa fie folosit. Este fabricat dintr-un aliaj din otel inoxidabil cu Zinc si are 3 sisteme de a securiza incuierea sau descuierea usii.   Specificatii tehnice: sursa de alimentare: 3 baterii AAA care se pot inlocui (veti primi o alerta atunci cand nivelul bateriei este scazut) voltaj: 3.6V-4.8V durata de viata baterii: 6 luni conexiune w..

725,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator Smart Zigbee WOOX

Detalii produs: Smart Wall Switch Zigbee necesita Gateway Zigbee WOOX pentru a putea sa fie utilizat. Are functie de control vocal, putand sa fie folosit impreuna cu Amazon Alexa (Echo si echo Dot), Google Assistant for voice control si IFTTT. Poate sa fie controlat de pe tableta sau telefon de oriunde, prin intermediul aplicatiei woox home. Puteti sa programati Smart Wall Switch Zigbee-ul astfel incat el va fi aprins sau stins in functie de nevoile dumneavoastra. In cazul in care ..

119,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator touch simplu ZigBee cu nul moono

Intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Include panoul de sticla. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele necesita un hub ZigBee Tuya, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Android Smart Life/tuya Se poate monta in dozele clasice – puteti inlocui foarte usor intrerupatoarele clasice cu aceste inteligente. Statu..

133,00 lei
TVA Inclus
Kit Pro pentru securitate Zigbee WOOX

Detalii produs: Kitul Pro pentru securitate contine 8 device-uri care au functii de securitate, protectie, alarma si detectie. Toate aceste device-uri interactioneaza cu alte produse Woox Home si pot fi controlate vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant. Puteti sa stiti tot ceea ce se intampla in locuinta sau biroul dumneavoastra si sa interactionati folosind aplicatia pentru telefon WOOX Home!   Pachetul contine: 1* (R7070) Gateway smart Zigbee WOOX 1..

700,00 lei
TVA Inclus
KIT securitate Basic ZigBee WOOX

Detalii produs: Kit-ul este conceput pentru siguranta casei dumneavoastra smart. Kitul de securitate contine 4 device-uri, dintre care 3 sunt Zigbee si unul este un device WiFi. Toate functioneaza impreuna prin intermediul aplicatiei WOOX Home.  Poate fi controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant.   Kitul de supraveghere Basic este potrivit pentru a integra device-uri inteligente care sa asigure securitatea locuintei sau a biroului dumneav..

450,00 lei
TVA Inclus
Kit senzori de fum Zigbee WOOX

Detalii produs: Kitul cu senzori de fum este compus din doi senzori de fum Zigbee care pot fi controlati cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant si un gateway Zigbee. Primiti instant alerte pe telefon cu ajutorul aplicatiei WOOX Home sau conectat device-urile inteligente pentru detectia fumului cu o sirena de interior pentru a auzi cand se detecteaza fum.   Pachetul contine: 1* (R7070) Gateway smart Zigbee WOOX 2* (R7049) Alarma smart fum Zigbee WOOX..

400,00 lei
TVA Inclus
Kit valve radiator si capete termostatate Zigbee WOOX

Detalii produs: Kitul cu valve de radiator Zigbee are doua Valve Smart de Radiator, fiind compatibil cu Danfoss RA, RAV, RAVL si un gateway smart Zigbee. Totodata, kit-ul este compatibil si cu alte device-uri Woox Home. Poate fi controlat cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant. Va puteti gestiona radiatoarele oricand si de oriunde prin intermediul aplicatiei WOOX Home.   Zigbee Radiator Valve Kit este util pentru a va controla in mod inteligent temperatura radi..

650,00 lei
TVA Inclus
Reduceri