Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Comanda de minim 500 RON si primesti un bec SMART TUYA CADOU!
Adaptor anti-licărire bec moono

Adaptor anti-licărire bec moono - adaptor consumator, ce se foloseste pentru a evita licarirea becurilor LED <5W, cand intrerupatorul este in pozitia OFF (oprit). Se poate monta in doza, sau pe circuit. ..

10,00 lei
TVA Inclus
-13%
Capac Protecție Priză Livolo

Capac Protecție Priză Livolo - Capac protectie rezistent la apa si cu protectie impotriva prafului si a umiditatii (respectiv stropilor de apa). Capacul este destinat aplicatiilor tehnice cu un grad maxim de protectie IP44. Contactele sunt realizate din aliaje de inalta calitate. Capacul asigura conectarea usoara a cablului de alimentare la aparatarura si este realizat din materiale de top, ce nu afecteaza mediului inconjurator, rezistente la impact, ignifugate si cu o culoare ce ramane nes..

12,99 lei 14,99 lei
TVA Inclus
Controller, 1 canal, RF moono

Controller, 1 canal, RF moono - Receptor cu rol de intrerupator, ce este conectat la iluminat ca un comutator normal. Datorita comunicatiilor radio, dispozitivul functioneaza intr-o zona deschisa de pana la 30 m. Functioneaza pe o frecventa de 433 MHz. Controlul wireless se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzi (emitator). Telecomanda nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Este destinat spatiilor interioare, unde nu doriti sau nu se poate monta un intrerupator, dator..

70,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător Wireless Simplu moono - tip telecomandă aplicat

Întrerupător Wireless Simplu moono - tip telecomandă aplicat - Telecomanda sub forma unui intrerupator simplu, ce poate sa inlocuiasca intrerupatorul cap scara. Functioneaza numai impreuna cu intrerupatoarele RF sau impreuna cu receiver wireless, din gama moono.  Funcționare: Întrerupătoarele fără fir funcționează pe baterie. La releul wireless (receptor) se poate conecta orice consumator a cărui putere nu depășește 10..

60,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic simplu cap-scară moono

Modul întrerupător clasic simplu cap-scară moono - modul intrerupator simplu mecanic. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-..

15,00 lei
TVA Inclus
-22%
Modul întrerupător clasic simplu moono

Modul întrerupător clasic simplu moono - modul intrerupator simplu mecanic. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau rama de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta. Se monteaza foarte usor si nueste necesara modificarea instalatiei electrice existente. Este compatibil ..

10,99 lei 14,00 lei
TVA Inclus
-10%
Modul întrerupător touch simplu moono

Modul întrerupător touch simplu moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la z..

44,99 lei 50,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch simplu WiFi moono

Modul întrerupător touch simplu WiFi moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul wireless, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Androi..

100,00 lei
TVA Inclus
-10%
Panou întrerupător simplu din sticlă M1 moono

Panou întrerupător simplu din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la..

17,99 lei 20,00 lei
TVA Inclus
Panou mini 47x47mm întrerupător simplu din sticlă M2 moono

Panou mini 47x47mm întrerupător simplu din sticlă M2 moono - panou mini din sticla moono, model M2, pentru un intrerupator simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intun..

15,00 lei
TVA Inclus
Ramă simplă din aluminiu M2 moono

Ramă simplă din aluminiu M2 moono - rama din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau prize din ..

30,00 lei
TVA Inclus
-8%
Ramă simplă din sticlă M1 moono

Ramă simplă din sticlă M1 moono - rama din sticla rezistenta moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau pri..

22,99 lei 25,00 lei
TVA Inclus
Controller, 1 canal, WiFi și RF moono

Controller, 1 canal, WiFi și RF moono - Receptor cu rol de intrerupator, ce este conectat la iluminat ca un comutator normal. Datorita comunicatiilor radio, dispozitivul functioneaza intr-o zona deschisa de pana la 30 m. Functioneaza pe o frecventa de 433 MHz. Controlul wireless se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzi (emitator) sau direct de pe telefon. Telecomanda nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Este destinat spatiilor interioare, unde nu doriti sau nu se poat..

100,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător Wireless Dublu moono - tip telecomandă aplicat

Întrerupător Wireless Dublu moono - tip telecomandă aplicat - Telecomanda sub forma unui intrerupator dublu, ce poate sa inlocuiasca intrerupatorul cap scara. Functioneaza numai impreuna cu intrerupatoarele wireless sau impreuna cu receiver wireless, din gama moono. Se livreaza impreuna cu baterie. Funcționare: Întrerupătoarele fără fir funcționează pe baterie. La releul wireless (receptor) se poate conecta orice consumator a cărui putere nu depășe..

75,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic dublu moono

Modul întrerupător clasic dublu moono - modul intrerupator dublu mecanic. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Nu include rama de sticla sau rama de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Este compatibil doar c..

20,00 lei
TVA Inclus
Reduceri