Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-50%
Priză Broadlink SP3 cu control Wi-Fi si monitorizare energie

Priză Broadlink SP3 cu control Wi-Fi si monitorizare energie - priza smart SP3 cu control WI-FI, control 3G/4G, configurare inteligenta, lumina de veghe, protectie la incarcare, setari pentru 32 de programe, 6 optiuni de setare a timerului, functie de numaratoare inversa pana la 24 h, optiune pentru setarea timpului vara/iarna, setarea intervalului de timp de minim 1 secunda, senzori IFTTT, protectie sarcina. Este compatibila cu Amazon Alexa. Descară Ghidul de utilizare ..

74,99 lei 150,99 lei
TVA Inclus
-33%
Broadlink RM-PRO+ 2018 - telecomandă universală IR, RF, Wi-FI

Ce face acest produs?               Telecomanda universală Wi-Fi RM-PRO+ de la Broadlink face controlul asupra dispozitivelor cu infraroșu (TV, sistem audio, DVD, aer condiționat etc.) sau cu radio frecvență (întrerupătoare, jaluzele, uși de garaj etc) mult mai ușor de oriunde din lume prin intermediul aplicației IHC de pe telefon sau tabletă. Suportă dispozitive IR sau RF Principalele caracteristici &n..

174,99 lei 260,99 lei
TVA Inclus
-32%
Camera de supraveghere inteligenta 360° Wi-Fi Orvibo

Camera de supraveghere inteligenta 360° Wi-Fi Orvibo - este o camera IP HD de 1 MegaPixel ce poate fi folosita in mediile interioare. Camera beneficiaza de cea mai noua compresie a imaginii H.720p.O alta caracteristica importanta o reprezinta ledurile de tip array ce ofera o imagine mult mai clara pe timp de noapte. Astfel acest model este echipat cu un led de tip array ce va permite o iluminare pe timp de noapte de pana la 6m. Camera Orvibo te ajuta sa monitorizezi ce este mai impor..

271,99 lei 399,99 lei
TVA Inclus
-33%
Kit Alarma inteligenta Broadlink S2 control Wi-Fi

Kit Alarma inteligenta Broadlink S2 control Wi-Fi - pachetul contine: 1 hub, 1 telecomanda, 1 senzor usa, 1 senzor miscare si accesorii. ..

244,99 lei 367,99 lei
TVA Inclus
-17%
Kit alarma Sonoff, Bridge + Senzor miscare PIR2 + 2 Senzori usa DW1

Kit alarma Sonoff, Bridge + Senzor miscare PIR2 + 2 Senzori usa DW1 - este conceput pentru siguranta casei tale. Sistemul de monitorizare este alcatuit din 3 device-uri: 1 x unitate centrala Sonoff Bridge 2 x senzor usa/ fereastra Sonoff DW1 1 x senzor miscare Sonoff PIR2 Senzorii (de usa/fereastra sau miscare) se conecteaza la unitatea centrala Sonoff Bridge (fara fir). Unitatea centrala trimite notificari catre smartphone-ul tau prin intermediul aplicatiei eWeLink c..

261,99 lei 314,99 lei
TVA Inclus
-19%
Senzor de miscare Wireless Broadlink S1

Senzor de miscare Wireless Broadlink S1 - functioneaza doar impreuna cu kitul de alarma Broadlink S2. Foloseste tehnologia micro-control Energy process si tehnologia dynamic random time division. Senzorii de inalta calitate si precizie combinati cu un soft performant il fac mai eficient in detectia persoanelor straine sau in fata altor produse care pot semnala alarme false. Specificatii: Nu se monteaza pe suprafete fierbinti/reci; A se evita montarea lui direct in lumina ..

68,99 lei 84,99 lei
TVA Inclus
-24%
Senzor Wireless Broadlink S1 pentru usi si ferestre

Senzor Wireless Broadlink S1 pentru usi si ferestre - functioneaza doar impreuna cu kitul de alarma Broadlink S2C. Este un senzor magnetic inteligent controlat prin wifi, de dimensiuni reduse, care se monteaza cu usurinta pe usi si ferestre. Designul unic si modern il face usor de folosit in orice incapere din casa. Detectorul are nevoie sa-si inscrie codul sau unic in reteaua wifi. Acest dispozitiv foloseste un singur mecanism de declansare, ceea ce inseamna ca va trimite semn..

37,99 lei 49,99 lei
TVA Inclus
-19%
Sonoff - releu smart 1 canal inching. self lockling cu control WiFi 5V-12V

Sonoff inching/ self locking este un releu WiFi care acceptă modul impuls / autoblocare. Utilizatorii pot adăuga dispozitivul la aplicația eWeLink pentru a controla de la distanță aparatele sau dispozitivele conectate la domiciliu. În modul de închidere automată, clienții pot activa / dezactiva de la distanță dispozitivele conectate, imediat. Când sunteți în modul impuls, clienții pot avea două moduri de conectare pentru a selecta: Pornește 1 secundă și apoi oprește..

53,99 lei 66,99 lei
TVA Inclus
-33%
Sonoff 4CH R2 - releu Smart cu control WiFi pentru 4 canale

Sonoff 4CH R2 este un switch inteligent cu 4 canale cu montare pe șină. Sonoff 4CH (R2) are 4 canale pentru conectarea și controlul a 4 aparate independente, care pot fi pornite / oprite separat de la butoane sau prin aplicația eWeLink disponibilă pentru iOS și Android . Puteți verifica statusul în timp real pentru fiecare dispozitiv din aplicație. Sonoff 4CH (R2) este echivalentul a 4 switch-uri WiFi Sonoff Basic integrate împreună. Carcasa se poate monta de șină..

148,99 lei 221,99 lei
TVA Inclus
-33%
Sonoff 4CH R2 PRO - releu Smart cu control WiFi si RF pentru 4 canale

Sonoff 4CH Pro R2 este un releu WiFi pentru 4 canale. Acestea suportă comutarea între 3 moduri de lucru: modul interblocare / autoblocare /impuls și toate suportă setare a unei întărzieri de 1-16s în modul impuls. Această caracteristică vă permite să lăsați comutatorul să pornească pentru câteva secunde, apoi se stinge, lucru care funcționează ca un întrerupător de impulsuri. Ele se integrează cu un modul de recepție RF de 433,92 MHz, făcându-le posibile contr..

198,99 lei 297,99 lei
TVA Inclus
-33%
Sonoff Basic R2 - releu Smart cu control WiFi

Sonoff Basic este un switch inteligent cu control WiFi pentru 1 canal, ce se poate conecta la o gama larga de device-uri din casa, pornindu-le sau oprindu-le automat. Sonoff transmite datele catre o platforma cloud prin intermediul router-ului Wifi, permitand controlul de la distanta asupra device-urilor cu ajutorul App eWeLink. Serverul Sonoff este serverul global Amazon AWS. Prin switch-ul Wifi Sonoff Basic toate device-urile din casa devin produse inteligente. Atata timp cat exista ..

38,99 lei 57,99 lei
TVA Inclus
-38%
Sonoff DS18B20 - senzor de temperatură

Atentie! Functioneaza doar impreuna cu Sonoff TH16. Specificatii: Lungime fir: 1m Interval de alimentare: 3.0- 5.5V Interval masurare: -55 ° C + 125 ° C Precizie in intervalul -10 ° C pana la + 85 ° C este de ± 0,6 ° C Carcasa din otel inoxidabil: 6 x 50 mm (Diametru x Lungime) Cabluri de iesire: Rosu (VDD +), Galben (DATA), Negru (GND ..

25,99 lei 41,99 lei
TVA Inclus
-35%
Sonoff Dual R2 - releu Smart cu control WiFi, pentru 2 canale

Sonoff Dual este un switch inteligent cu control WiFi care poate controla 2 canale independente. Practic indeplineste functia a doua relee Sonoff basic. Sonoff Dual detine aceleasi avantaje si principii de instalare si utilizare ca si Sonoff Basic, acces si control facil prin WiFi cu ajutorul aplicatie eWeLink. In aplicatia eWeLink ,disponibila pentru Android si IOS, Utilizatorul poate controla, opri/porni, cele 2 dispozitive conectate. Butonul de pe releu nu reprezinta un buton on/off ci butonu..

66,99 lei 102,99 lei
TVA Inclus
-39%
Sonoff L1 - Bandă LED Smart RGB dimmer, 5m, control WiFi

Pachetul conține: 1 x Bandă LED SMD 5050 + 1 x Telecomandă + 1 x transfomator + 3 x Adaptoare priză(tip EU, tip UK și tip US); 1 x ​​​​Ghid rapid  + 1 x Manual utilizare Animați-vă locuința cu SONOFF L1 Bandă LED Smart RGB dimmer control WiFi și decorați-vă pomul de Crăciun cu mai multă distracție. Este ușor de instalat. Banda LED este flexibilă, iar gradul de protecție IP65 impermeabil permite a fi aplicată și în cazul iluminatului exterior.  Doar tastați in a..

214,99 lei 349,99 lei
TVA Inclus
-42%
Sonoff Mini - releu Smart cu control WiFi

Sonoff Mini este un switch inteligent cu control WiFi pentru 1 canal, ce se poate conecta la o gama larga de device-uri din casa, pornindu-le sau oprindu-le automat. Sonoff transmite datele catre o platforma cloud prin intermediul router-ului Wifi, permitand controlul de la distanta asupra device-urilor cu ajutorul App eWeLink. Serverul Sonoff este serverul global Amazon AWS. Aplicatia eWeLink permite utilizatorilor sa controleze foarte usor device-urile. Versiunea IOS a aplicatiei poate f..

58,00 lei 100,00 lei
TVA Inclus