Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Controller pentru jaluzele/draperii pe bara Zigbee Aqara E1 ROD

Detalii produs: Montati controllerul pe sina si incepeti sa va bucurati de controlul smart al jaluzelelor.  Tehnologiile de economisire a energiei fac acest controller unul din cele mai durabile dispozitive de acest fel. Puteti sa uitati sa il incarcati chiar si un an. Bucurati-va de beneficiile celei mai eficiente energic, rapide si stabile tehnologii smart home, Zigbee 3.0. Acest protocol este unul mai standardizat, deci ofera o stabilitate si o compatibilitate crescuta, si nu n..

499,00 lei
TVA Inclus
Controller pentru jaluzele/draperii pe sina Zigbee Aqara E1 TRACK

Detalii produs: Montati controllerul pe sina si incepeti sa va bucurati de controlul smart al jaluzelelor.  Tehnologiile de economisire a energiei fac acest controller unul din cele mai durabile dispozitive de acest fel. Puteti sa uitati sa il incarcati chiar si un an. Bucurati-va de beneficiile celei mai eficiente energic, rapide si stabile tehnologii smart home, Zigbee 3.0. Acest protocol este unul mai standardizat, deci ofera o stabilitate si o compatibilitate crescuta, si nu n..

449,00 lei
TVA Inclus
-14%
Controller pentru rulouri/jaluzele Zigbee Aqara E1 RSD-M01

Detalii produs: Dispozitivul este un controller retrofit pentru rulouri/storuri/jaluzele care nu necesita o instalare complicata. El nu are nevoie de o cablare dedicata si poate sa fie alimentat de bateria incorporata sau de o priza (printr-un cablu USB-C). Pentru a instala controllerul Zigbee Aqara trebuie sa il fixati in perete cu suruburi, apoi sa atasati adaptorul, sa inserati lantul jaluzelelor iar el este pregatit sa fie conectat. Bucurati-va de beneficiile celei mai rapide si st..

299,00 lei 349,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator touch jaluzele ZigBee cu nul moono, cu panou din sticla

Intrerupatorul pentru jaluzele este cu senzor tactil-capacitiv. Include panoul de sticla. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono.  Intrerupatoarele necesita un hub ZigBee Tuya, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe telefonul mobil. Control din aplicatia gratuita pentru IOS and Android Smart Life/tuya Se poate monta in dozele clasice – puteti inlocui foarte usor intrerupatoarele clasice cu aceste inte..

175,00 lei
TVA Inclus
-7%
Shelly Plus 1 - releu 1 canal, 16A, WiFi si Bluetooth

Detalii produs: Shelly Plus 1 are numeroase feluri in care poate sa va automatizeze locuinta (de ex. usa garajului, luminile, sistemul de irigatii, ventilatorul, electronice si nu numai). El va ofera un control sporit a casei smart. Suficient de mic incat sa incapa in spatele oricarui intrerupator sau oricarei prize, releul poate sa fie instalat in mai putin de 10 minute. Dispozitivul nu necesita un hub si poate sa fie controlat direct din aplicatia Shelly Cloud. Gestionati-va si control..

91,00 lei 98,00 lei
TVA Inclus
Shelly Plus 2PM - releu cu monitorizare consum, 2 canale, 10A, WiFi si Bluetooth

Detalii produs: Shelly Plus 2PM este un releu care suporta pana la 10A/canal si pana la 16A in total. El masoara consumul pentru fiecare canal si are o functie de protectie impotriva supratensiunii care va va ajuta sa limitati consumul. Functia de control a jaluzelelor va va ajuta sa administrati si sa monitorizati jaluzelele, rulourile, draperiile, portile sau alte motoare AC bidirectionale. Dispozitivul nu necesita un hub si poate sa fie controlat direct din aplicatia Shelly Cloud. Ges..

169,00 lei
TVA Inclus
Shelly Pro PM Dual Roller Shutter - releu smart control 2 motoare rulouri/ jaluzele Lan/ WiFi/ Bluetooth

Controlați două motoare de rulouri de oriunde cu ajutorul comutatorului cu releu cvadruplu operat prin WiFi Shelly Pro PM Dual Roller Shutter. Caracteristici: Procesor dual de 32 de biți cu memorie flash de 8 MB WiFi și Bluetooth Conectivitate LAN opțională Editor de memorii și scripturi are un server web încorporat a fost proiectat pentru a fi instalat împreună cu întrerupătoarele automate are un afișaj TFT color de 1,8″. poate fi utilizat pentru d..

641,00 lei
TVA Inclus
Sonoff 4CH R3 PRO - releu Smart cu control WiFi si RF pentru 4 canale DIY

Sonoff 4CH Pro R3 este un releu WiFi pentru 4 canale. Acestea suportă comutarea între 3 moduri de lucru: modul interblocare / autoblocare /impuls și toate suportă setare a unei întărzieri de 1-16s în modul impuls. Această caracteristică vă permite să lăsați comutatorul să pornească pentru câteva secunde, apoi se stinge, lucru care funcționează ca un întrerupător de impulsuri. Ele se integrează cu un modul de recepție RF de 433,92 MHz, făcându-le posibile contr..

149,00 lei
TVA Inclus
Sonoff Dual R3 - releu smart WiFi cu 2 canale si monitorizare consum

Detalii produs: Sonoff Dual R3 va duce casa la nivelul urmator. El este un releu dual smart WiFi care, instalat in spatele oricarui interupator traditional, il va transforma intr-unul smart, ce poate sa fie controlat de la distanta sau vocal. Integrarea electronicelor din locuinta intr-o retea wireless le va face sa poata sa comunice intre ele. Acest lucru va face ca administrarea controlului lor sa fie una comoda, chiar si in cazul luminilor, electronicelor si a dispozitivelor motorizate ..

69,00 lei
TVA Inclus
Sonoff RE5V1C releu smart 1 canal inching/ self lockling cu control WiFi 5V

Sonoff inching/ self locking este un releu WiFi care acceptă modul impuls / autoblocare. Utilizatorii pot adăuga dispozitivul la aplicația eWeLink pentru a controla de la distanță aparatele sau dispozitivele conectate la domiciliu. În modul de închidere automată, clienții pot activa / dezactiva de la distanță dispozitivele conectate, imediat. Când sunteți în modul impuls, clienții pot avea două moduri de conectare pentru a selecta: Pornește 1 secundă și apoi oprește..

29,00 lei
TVA Inclus
Sonoff SV - releu cu control Wi-Fi low voltage 5-24V

Sonoff SV - releu cu control Wi-Fi low voltage 5-24V Comandă distanță. Porniți / opriți dispozitivele electrice de oriunde Control LAN - Activați / dezactivați dispozitivul chiar dacă WiFi-ul nu are acces la Internet Aplicația gratuită eWeLink pe iOS și Android Tensiune de alimentare joasă - 5-24V DC Sincronizare status - statusul dispozitivului în timp real furnizată aplicației Sincronizare - Setați cronometrele programate / numărătoarea inversă pentru a porni / opri ..

45,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator Touch din sticla actionare jaluzele WiFi moono

Detalii produs: Intrerupatorul poate sa fie controlat de la distanta, vocal,suporta conexiune la WiFi si are functie de programare. Este compatibil cu Amazon Alexa, Google Home, Tuya si IFTTT. Folositi-va vocea pentru a controla dispozitivele conectate.  Administrati electronicele din locuinta intr-o singura aplicatie. Nu este necesara conectarea intrerupatorului la un hub.  Atunci cand este aprins, LED-ul va avea lumina rosie, iar cand este st..

129,99 lei
TVA Inclus
Releu jaluzele Z-Wave Plus FIBARO

Descriere produs: Device-ul este a 3-a generatie a modulelor Z-Wave Plus de la FIBARO Group pentru controlul wireless a jaluzelelor de la ferestre, usilor de garaj sau a jaluzelelor solare. Pentru a imbunatati controlul, dispozitivul are 5 moduri care permit controlul perfect al oricarei jaluzele sau usi de garaj, in functie de necesitati. O alta functie foarte utila este capacitatea de masurare a consumului.   Specificatii tehnice: tensiune: 100-240V~50/60Hz dimensi..

359,00 lei
TVA Inclus
Releu smart WiFi+RF cu 1 canal, 5-32V, dry contact, compatibil Tuya + Carcasa

Descriere produs: Acest dispozitiv este compatibil cu aplicatia Tuya, deci puteti sa folositi releul smart WiFi pentru pentru a inchide sau pentru a intrerupe orice circuit, dar si pentru a porni/opri orice dispozitiv care este conectat la el. . El necesita o alimentare de 5V USB sau de  7V-32V AC/DC. Circuitele controlate operareaza independent fata de alimentarea releului, el suportand 90-250V/10A AC cand este conectat la intrarea COM si 0-30V/10A DC in modul de conectare NO sau N..

100,00 lei
TVA Inclus
Releu smart WiFi+RF cu 2 canale, 5-32V, dry contact, compatibil Tuya + Carcasa

Descriere produs: Releul este compatibil cu Tuya si poate sa controleze usi de garaj, dispozitive sau circuite electrice.  Controlati de la distanta device-ul cu ajutorul internetului sau programati-l. In acest fel, puteti sa porniti sau sa opriti orice dispozitiv care este conectat de releu. El este compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa, Google Nest si IFTTT. Puteti sa controlati cu ajutorul scenelor acest device si sa porniti si sa opriti dispozitivele conectate. P..

120,00 lei
TVA Inclus
Reduceri