contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Dispozitivele inteligente sunt doar la un hub/gateway distanta de a crea un ecosistem smart al locuintei. Conectati device-urile la un hub si incepeti sa va bucurati de multitudinea de functii pe care le au. Aceste gateway-uri vor aduna intr-un singur loc dispozitivele si vor face posibila conexiunea chiar si intre ele. In acest fel, nu numai ca veti avea intr-un singur loc automatizarea locuintei, dar veti putea sa creati scenarii in care device-urile sa lucreze impreuna.

Utilizarea acestor hub-uri/gateway-uri este una fiabila si comoda. Puteti sa conectati multiple produse smart, pe care sa le controlati apoi si de la distanta. Acestea se pot programa sa fie adaptate stilului dumneavoastră de viata si, in plus, puteti sa adaugati oricand device-uri noi!

-16%
Broadlink RM4 PRO - telecomandă universală IR, RF, Wi-FI + CADOU senzor de temperatura si umiditate

Pachetul contine: 1* Broadlink RM4 PRO, 1 cablu alimentare micro-USB(nu este inclus adaptor priza), 1* user guide Senzor de temperatura si umiditate nu este inclus, se achizitioneaza separat aici! Ce face acest produs?               Telecomanda universală Wi-Fi RM4 PRO de la Broadlink face controlul asupra dispozitivelor cu infraroșu (TV, sistem audio, DVD, aer condiționat etc.) sau cu radio frecvență (întreru..

219,99 lei 260,99 lei
TVA Inclus
-61%
Orvibo ALLONE Pro - Hub inteligent control IR, RF, Wi-FI

  Orvibo ALLONE Pro - Hub inteligent control IR, RF, Wi-FI - este o telecomanda universala prin intermediul caruia puteti controla dintr-un singur loc dispozitivele RF si IR din locuinta. Puteti controla dispozitive RF de la diferite branduri, oferind solutii smart si competitive pentru utilizatori.  Suporta majoritatea dispozitivelor pe RF433 de pe piata incluzand jaluzele automate, intrerupatoare etc.  Suporta 95% din dispozitivele IR de pe piata, cum este aerul cond..

105,00 lei 270,00 lei
TVA Inclus
Camera hub G2H Zigbee Aqara

Descriere produs: Conectati pana la 64 de device-uri la Camera Hub G2H Aqara pentru a completa automatizarea locuintei si pentru a va bucura de o experienta de monitorizare de la distanta.  Device-ul va poate trimite notificari pe telefon atunci cand diverse accesorii sunt declansate de anumite evenimente. Intamplarile vor ramane salvate in cronologia video pentru a fi revizuite de dumneavoastra. G2H suporta in intregime HomeKit Secure Video, inclusiv criptare end-to-end si alte c..

449,00 lei
TVA Inclus
-26%
Gateway BLE Yeelight

Detalii produs: O experienta smart lina este garantata de acest gateway Yeelight, care suporta doua moduri de acces: conexiune WLAN si WiFi. Poate sa ofere o performanta mai stabila cu conexiunea WLAN. Cipul WiFi al gateway-ului are o integrare inalta si o performanta stabila. Tehnologia wireless 2×2 MIMO ii permite sa furnizeze semnale puternice pentru o mai buna acoperire si pentru a fi capabil sa patrunda prin pereti.  Gateway-ul poate sa conecteze dispozitivele Yeelight ..

184,99 lei 249,00 lei
TVA Inclus
Gateway Home Center 3 FIBARO

Descriere produs: Gateway-ul este elementul central al locuintei. El este nucleul sistemului automatizat care se asigura ca device-urile functioneaza precum doriti.  Home Center 3 este o experienta estetica absoluta. Nu este doar despre cum arata, dar si despre cum se simte. Forma eleganta a device-ului este rezultatul selectiei de culori, o armonie intre negru si cupru. Carcasa este acoperita cu o tehnologie care impiedica lasarea de amprente pe suprafata. Design-ul subtil face ca ..

3.565,00 lei
TVA Inclus
Gateway Internet pentru iT600 Smart Home Salus

Detalii produs: Model UK:   UG600 Model EU:   UG600E Tip model:  Gateway-ul UGE600 Montare:   Mobil sau montat pe perete    Specificatii tehnice: Alimentare 5 V DC, prin cablu USB Semnal RF ZigBee2,4 Ghz  HA 1.2 Temperatura de operare 0+50°C Dimensiuni (mm) 87,6 x 55,7 ..

739,00 lei
TVA Inclus
-9%
Gateway Smart ZigBee WOOX TUYA

Detalii produs: Creati-va o retea Zigbee cu ajutorul Woox Gateway. Conectati pana la 50 de device-uri Woox Zigbee. Alimentarea se face cu ajutorul unui USB. Gateway-ul smart este aici pentru a fi puntea sau hub-ul dintre routerul dumneavoastra de WiFi si noile dispozitive inteligente Zigbee de la WOOX. Acesta suporta pana la 50 de device-uri Zigbee WOOX, inclusiv becuri, prize inteligente, intrerupatoare de lumina, senzori, valve pentru radiatoare, incuietori smart si multe alte d..

99,99 lei 110,00 lei
TVA Inclus
-29%
Gateway universal Zigbee ConBee II

Detalii produs: Gateway-ul universal Zigbee ConBee II este compatibil cu dispozitive smart de la mai multi producatori (de ex. Xiaomi, Ikea Tradfri, Philips Hue, Osram Smart+, GIRA, Samsung SmartThings, Ledvance Smart+, Niko si nu numai). Nu necesita cloud, inregistrare sau internet. Controlul este unul local, iar datele despre starea senzorilor raman locale. Este compatibil cu urmatoarele sisteme de operare: Windows 7/10, Ubuntu Linux, Raspbian și Docker. El are un amplificator de s..

249,00 lei 350,00 lei
TVA Inclus
-15%
Gateway USB Z-Wave Aeotec Z-Stick 7

Detalii produs: Z-Stick 7 va permite sa va gestionati local, fara cloud, locuinta smart. Creati-va propriul gateway de automatizare folosind tehnologiile Z-Wave Gen7 si Seria 700. Tehnologia de ultima generatie si noile caracteristici vin acum intr-o forma mult mai compacta, dispozitivul fiind cu 79% mai mic fata de Z-Stick Gen5+. Locinta dumneavoastra smart este una securizata cu Z-Stick 7. Comunicarea wireless dintre antena Z-Wave si produsele Z-Wave din casa este securizata cu S2 (3..

299,00 lei 350,00 lei
TVA Inclus
-18%
Gateway Zigbee, Z-Wave si WiFi SmartThings Aeotec

Detalii produs: Transformati-va locuinta intr-una smart cu ajutorul acestui gateway. Functioneaza ca un hub SmartThings. Conectati wireless o gama larga de dispozitive inteligente pentru a le face sa lucreze impreuna. Gateway-ul Aeotec este simplu de instalat si usor de folosit impreuna cu aplicatia SmartThings. Puteti sa conectati la el senzori, lumini, incuietori, camere si nu numai, pentru: a va monitoriza locuinta de oriunde, a avea controlul casei in mainile dumneavoastra,..

699,99 lei 850,00 lei
TVA Inclus
Hub Homey Pro

Descriere produs: Imaginati-va o casa fara telecomenzi, care va asculta si care face exact ceea ce va doriti si are grija de ea. Homey face asta pentru dumneavoastra. Prin conectarea tuturor device-urilor intr-un mod smart, controlul devine simplu sau chiar nenecesar! Homey combina toate dispozitivele wireless si inteligente din locuinta intr-un sistem smart usor de utilizat. Controlati intreaga casa cu aplicatia gratuita de pe Android si iPhone si faceti ca toate device-urile sa lucreze..

1.999,00 lei
TVA Inclus
Hub ZigBee Aqara M1S

Detalii produs: Hub-ul Aqara M1S este centrul de control al intregii locuinte smart. Accesoriile Aqara pot sa functioneze fara probleme chiar daca exista probleme de instabilitate cu conexiunea la internet sau deconectare. Acest lucru se datoreaza protocolului de conexiune Zigbee 3.0 (maxim 128 de conexiuni per hub). Accesoriile Aqara functioneaza cu o multime de dispozitive HomeKit pentru a crea confort intr-o locuinta inteligenta. Controlati dispozitivele Aqara de pe iPhone..

230,00 lei
TVA Inclus
Hub Zigbee Aqara M2

Detalii produs: Suporta Zigbee 3.0 si se pot conecta la el pana la 128 de dispozitive Aqara Zigbee (dar va fi nevoie de repetitori precum priza smart sau releu cu nul/fara nul). Controlati device-urile IR cu ajutorul vocii sau a automatizarilor locale, oriunde s-ar afla ele in camera (sunt suportate Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, Yandex Alisa, Mail.ru Marusya si nu numai). Conectati hub-ul la Ethernet RJ45 pentru a avea o conexiune mai stabila si un timp de raspuns ma..

250,00 lei
TVA Inclus
ODROID-N2+ Home Assistant Blue bundle (Limited edition), premium version (4 DB RAM and 128GB eMMC)

Detalii produs: Dezvoltatorii Home Assistant s-au provocat: cum ar arata hub-ul perfect pentru automatizarea locuintei? Nu doar pe partea de software, ci si hardware. Rezultatul este aceasta editie limitata Home Assistant Blue bundle. Un hardware rapid si accesibil, care ruleaza cel mai puternic software din lume de automatizare a casei, Home Assistant, integrat intr-o carcasa superba. Home Assistant Blue este platforma perfecta pentru a rula Home Assistant, avand aspectul ideal. Pentr..

1.300,00 lei
TVA Inclus
Unitate centrala Z-Wave Home Center Lite FIBARO

Descriere produs: Home Center Lite este un device compact care va va rasfata cu o administrare confortabila a locuintei inteligente prin operatiunile sale usoare si prin comunicarea wireless. Device-ul permite o integrare si mai mare a locuintei multimedia prin intermediul Fibaro System. Administrati-va TV-ul, home cinema-ul, Hi-Fi-ul si nu numai, cu ajutorul aplicatiei FIBARO.   Specficatii tehnice: protectie: IP20 Z-Wave 868.42 MHz   Mai multe informat..

1.665,00 lei
TVA Inclus
Reduceri