Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Dispozitivele inteligente sunt doar la un hub/gateway distanta de a crea un ecosistem smart al locuintei. Conectati device-urile la un hub si incepeti sa va bucurati de multitudinea de functii pe care le au. Aceste gateway-uri vor aduna intr-un singur loc dispozitivele si vor face posibila conexiunea chiar si intre ele. In acest fel, nu numai ca veti avea intr-un singur loc automatizarea locuintei, dar veti putea sa creati scenarii in care device-urile sa lucreze impreuna.

Utilizarea acestor hub-uri/gateway-uri este una fiabila si comoda. Puteti sa conectati multiple produse smart, pe care sa le controlati apoi si de la distanta. Acestea se pot programa sa fie adaptate stilului dumneavoastră de viata si, in plus, puteti sa adaugati oricand device-uri noi!

-19%
Aeotec Z-Stick 7 - gateway USB Z-Wave

Detalii produs: Z-Stick 7 va permite sa va gestionati local, fara cloud, locuinta smart. Creati-va propriul gateway de automatizare folosind tehnologiile Z-Wave Gen7 si Seria 700. Tehnologia de ultima generatie si noile caracteristici vin acum intr-o forma mult mai compacta, dispozitivul fiind cu 79% mai mic fata de Z-Stick Gen5+. Locinta dumneavoastra smart este una securizata cu Z-Stick 7. Comunicarea wireless dintre antena Z-Wave si produsele Z-Wave din casa este securizata cu S2 (3..

285,00 lei 350,00 lei
TVA Inclus
AEOTEC Z-Stick Gen5+ Gateway USB Z-Wave

Detalii produs: Gateway-ul USB va conecteaza PC-ul cu dispozitivele Z-Wave. Are baterii reincarcabile si va permite sa includeti sau sa excludeti din retea device-uri Z-Wave. Sistemul de operare al calculatorului si software-ul Z-Wave recunosc gateway-ul USB drept un port virtual. Datorita standardizarii protocolul API, puteti sa folositi solutii de automatizare a locuintei si software-uri de la IP Symcon, Homeseer, Embeded Automation, 4HomeMedia, ControlThink etc. Dispozitivul va pe..

350,00 lei
TVA Inclus
Gateway Home Center 3 FIBARO

Descriere produs: Gateway-ul este elementul central al locuintei. El este nucleul sistemului automatizat care se asigura ca device-urile functioneaza precum doriti.  Home Center 3 este o experienta estetica absoluta. Nu este doar despre cum arata, dar si despre cum se simte. Forma eleganta a device-ului este rezultatul selectiei de culori, o armonie intre negru si cupru. Carcasa este acoperita cu o tehnologie care impiedica lasarea de amprente pe suprafata. Design-ul subtil face ca ..

3.565,00 lei
TVA Inclus
Gateway Internet pentru iT600 Smart Home Salus

Detalii produs: Model UK:   UG600 Model EU:   UG600E Tip model:  Gateway-ul UGE600 Montare:   Mobil sau montat pe perete    Specificatii tehnice: Alimentare 5 V DC, prin cablu USB Semnal RF ZigBee2,4 Ghz  HA 1.2 Temperatura de operare 0+50°C Dimensiuni (mm) 87,6 x 55,7 ..

760,00 lei
TVA Inclus
-20%
Gateway Smart Zigbee + Bluetooth Tuya Nous E1

..

159,99 lei 199,00 lei
TVA Inclus
-43%
Gateway universal Zigbee ConBee II

Detalii produs: Gateway-ul universal Zigbee ConBee II este compatibil cu dispozitive smart de la mai multi producatori (de ex. Xiaomi, Ikea Tradfri, Philips Hue, Osram Smart+, GIRA, Samsung SmartThings, Ledvance Smart+, Niko si nu numai). Nu necesita cloud, inregistrare sau internet. Controlul este unul local, iar datele despre starea senzorilor raman locale. Este compatibil cu urmatoarele sisteme de operare: Windows 7/10, Ubuntu Linux, Raspbian și Docker. El are un amplificator de s..

199,99 lei 350,00 lei
TVA Inclus
-20%
Home Assistant SkyConnect - stick USB Zigbee, Thread, Matter pentru Home Assistant

Home Assistant SkyConnect este conceput pentru a se potrivi perfect cu utilizatorii Home Assistant. Dispozitivul oferă o conexiune ușoară cu Zigbee și va suporta specificațiile Matter în viitor, cu o actualizare de firmware de la Home Assistant. Produsul suportă actualizarea firmware-ului Over-The-Wire (OTW) prin intermediul interfeței USB, ceea ce permite actualizarea ușoară și rapidă a firmware-ului pentru ambele protocoale. Dispozitiv este un adaptor EFR32 seria 2 (Silicon Labs EZSP..

199,90 lei 249,00 lei
TVA Inclus
Hub Zigbee Aqara M2

Detalii produs: Suporta Zigbee 3.0 si se pot conecta la el pana la 128 de dispozitive Aqara Zigbee (dar va fi nevoie de repetitori precum priza smart sau releu cu nul/fara nul). Controlati device-urile IR cu ajutorul vocii sau a automatizarilor locale, oriunde s-ar afla ele in camera (sunt suportate Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, Yandex Alisa, Mail.ru Marusya si nu numai). Conectati hub-ul la Ethernet RJ45 pentru a avea o conexiune mai stabila si un timp de raspuns ma..

269,00 lei
TVA Inclus
Sonoff Dongle Plus - stick USB Zigbee 3.0 ZBDONGLE-E

Detalii produs: Sonoff Dongle Plus este un gateway Zigbee universal sub forma de stick USB. Poate sa fie folosit ca un hub Zigbee universal in Home Assistant sau in alte platforme open-source, via ZHA sau Zigbee2MQTT. Astfel, puteti sa controlati local toate dispozitivele Zigbee fara sa fie nevoie sa investiti in diferite hub-uri Zigbee de la diferiti producatori. El poate sa fie utilizat drept gateway Zigbee 3.0 in platformele de automatizare de tip open-source, pentru a administra dife..

125,00 lei
TVA Inclus
-20%
Gateway Smart ZigBee LAN NOUS TUYA

Specificatii Brand: Nous Caracteristica speciala: conexiune pe fir, LAN Certificate: CE, RoHS Dimensiuni: 78*78*21mm Greutate: 110.6g (included the USB cable and adapter) Temperatura de operare: -10℃ - +50℃ Alimentare: USB 5V (Type-C) Operation range: ZIGBEE: Max 160 meters (Empty area), Wifi: Max 100 meters (Empty area) Protocol comunicare: ZigBee 3.0 Tipuri de conexiuni: ZigBee 3.0 IEEE 802.15.4/WiFi, 802.11bgn Necesita:  Android 4.0 or higher, IOS 8.0 or hi..

199,00 lei 249,00 lei
TVA Inclus
-32%
Gateway Smart ZigBee WOOX TUYA

Detalii produs: Creati-va o retea Zigbee cu ajutorul Woox Gateway. Conectati pana la 50 de device-uri Woox Zigbee. Alimentarea se face cu ajutorul unui USB. Gateway-ul smart este aici pentru a fi puntea sau hub-ul dintre routerul dumneavoastra de WiFi si noile dispozitive inteligente Zigbee de la WOOX. Acesta suporta pana la 50 de device-uri Zigbee WOOX, inclusiv becuri, prize inteligente, intrerupatoare de lumina, senzori, valve pentru radiatoare, incuietori smart si multe alte d..

119,00 lei 174,99 lei
TVA Inclus
SONOFF ZigBee Bridge PRO - Gateway Smart Zigbee pentru EWeLink

Caracteristici: Control dispozitive ZigBee si WiFi din aplicatia EWeLink Conectare rapida a tuturor dispozitivelor ce se vor integrate Semnalul ZigBee acopera intreaga locuinta datorita retelei mesh Compatibil cu toate dispozitivele Sonoff ce utilizeaza ZigBee ca protocol de comunicare Control vocal impreuna cu Amazon Alexa sau Google Assistant Suporta partajarea dispozitivelor cu restul familiei Grupuri de dispositive ce pot fi controlate impreuna in loc de control separate di..

149,00 lei
TVA Inclus
Reduceri