contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Camera smart de exterior Netatmo

Detalii produs: Primiti alerte in timp real pe telefon si luati masuri in cazul in care o persoana necunoscuta sau o masina este detectata pe proprietate. Camera poate sa faca distinctia intre persoane, animale, vehicule si miscari inofensive. Nu va alarmati de fiecare data cand cainele fuge in curte. Cu caracteristica Alert-Zones va puteti setati-va preferintele pentru alerte si definiti cu exactitate zonele pe care doriti sa le monitorizati. Ea are un sistem integrat de iluminare. Da..

1.637,00 lei
TVA Inclus
Camera smart de interior Netatmo

Detalii produs: Fiti alertat imediat in cazul in care un intrus va intra in locuinta. Ea este singura camera smart de interior care recunoaste fetele si va da acces la toate caracteristicile fara sa fiti nevoit sa platiti o subscriptie.  Primiti alerte despre intrusi pe telefon. In locul alertelor obisnuite de miscare care necesita sa pierdeti timp ca sa vedeti inregistrarile, camera Netatmo va trimite imediat o alerta in cazul in care un intrus a fost identificat in casa dumneavo..

1.091,00 lei
TVA Inclus
Cap termostatat smart Netatmo

Detalii produs: Folositi-l impreuna cu termostatul smart sau cu kit-ul capete termostatate smart. Controlati toate radiatoarele si, datorita planificarii camera cu camera, bazata pe rutina dumneavoastra zilnica, fiecare o sa fie incalzita in functie de utilizarea ei. Astfel, veti salva si mai multa energie.  Ajustati cu precizie temperatura de confort in fiecare camera.  Bucurati-va de o programare bazata pe rutina zilnica pe care o aveti. Incalziti doar atunci cand si doar a..

447,00 lei
TVA Inclus
Detector de fum Netatmo

Detalii produs: Dispozitivul este un detector de fum fotoelectric (optic) care sporeste siguranta locuintei dumneavoastra. Atunci cand un foc este declansat, iar alarma este dezactivata, senzorul va trimite in timp real alerte pe telefon. Astfel, puteti sa luati masuri chiar si atunci cand sunteti plecat de acasa. Nu sunteti acasa? Nu conteaza cat de puternica este alarma de 85 de dB daca sunteti pplecat. Cum o veti putea auzi? Spre diferenta de detectoarele de fum tradionale, acesta inl..

595,00 lei
TVA Inclus
Kit capete termostatate smart Netatmo

Detalii produs: Controlati de la distanta radiatoarele prin intermediul aplicatiilor Energy sau Legrand's Home + Control. Schimba temperatura fiecarei camere, indiferent daca va aflati in pat sau in afara casei, in cealalta parte a lumii. Programati incalzirea pentru momentul in care va intoarceti din vacanta. Ajustati cu precizie temperatura de confort in fiecare camera.  Bucurati-va de o programare bazata pe rutina zilnica pe care o aveti. Incalziti doar atunci cand si doar ..

1.110,00 lei
TVA Inclus
Senzor smart pentru usi si ferestre Netatmo

Detalii produs: Fiti alertat inainte ca spargerea sa se intample. Senzor va va alerta despre o problema inainte ca spargerea sa aiba loc. Instalati-l pe usa/fereastra dorita si va va spune daca cineva incearca sa forteze intrarea. El detecteaza totodata si daca usa sau ferestra este deschisa brusc si trimit imediat o notificare pe telefonul dumneavoastra. Acest lucru salveza timp pretios in cazul unei spargeri.  Ajustati setarile din aplicatie pentru a monitoriza mereu locuinta si c..

495,00 lei
TVA Inclus
Sirena de interior Netatmo

Detalii produs: Sirena, impreuna cu camera smart de interior, va pot mentine locuinta extra securizata. Atunci cand o fata necunoscuta este detectata de camera, iar dumneavoastra nu sunteti acasa, sirena va declansa imediat alarma sonora de 110 dB pentru a speria hotul. Camera foloseste recunoasterea faciala si detectia de persoane doar pentru a declansa sirena atunci cand apare o intruziune. Astfel nu veti avea alarme false cauzate de membrii familiei, un animal sau miscari inofensive. ..

397,00 lei
TVA Inclus
Termostat smart Netatmo

Detalii produs: Salvati cu usurinta energie, fara sa renuntati la confort. Controlati de la distanta incalzirea. Utilizati termostatul Netatmo pentru a schimba temperatura locuintei, indiferent daca va aflati in pat sau in afara casei, in cealalta parte a lumii. Programati incalzirea pentru momentul in care va intoarceti din vacanta. Termostatul foloseste 5 raspunsurile ale dumneavoastra pentru a crea un program care este bazat pe stilul de viata pe care il aveti si pe obiceiuri. In ac..

992,00 lei
TVA Inclus
Reduceri