Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Sonoff Dongle Plus - stick USB Zigbee 3.0 ZBDONGLE-E

Detalii produs: Sonoff Dongle Plus este un gateway Zigbee universal sub forma de stick USB. Poate sa fie folosit ca un hub Zigbee universal in Home Assistant sau in alte platforme open-source, via ZHA sau Zigbee2MQTT. Astfel, puteti sa controlati local toate dispozitivele Zigbee fara sa fie nevoie sa investiti in diferite hub-uri Zigbee de la diferiti producatori. El poate sa fie utilizat drept gateway Zigbee 3.0 in platformele de automatizare de tip open-source, pentru a administra dife..

125,00 lei
TVA Inclus
-37%
SONOFF SNZB-02D – Senzor de temperatura si umiditate Zigbee cu afisaj LCD

Specificatii: Greutate : 0,078 kg Dimensiuni : 6,2 × 5,9 × 2,0 cm Conexiune Bluetooth : Nu Suport MQTT : Da Modul cloud : conectați-vă la Sonoff Zigbee Bridge: modul implicit este conectarea la cloud-ul eWeLink Culoare : alb Controlabil de pe internet : da, se conectează la internet prin Zigbee Bridge Alimentarea dispozitivului : baterie CR2450 (3V) Istorie : nu, istoricul temperaturii și umidității nu este disponibil LAN : Nu Aplicația pentru smartphone a p..

69,00 lei 109,90 lei
TVA Inclus
Sonoff TRVZB - cap termostatic smart Zigbee

【Control inteligent】SONOFF TRV este un cap termostatic pentru calorifer are toate funcțiile inteligente, inclusiv controlul de la distanta din aplicație, controlul vocal, programarea programului, controlul grupului etc. 【Detecția ferestrei deschise】Oprește automat robinetul atunci când detectează curent de aer, ajutând la evitarea risipei inutile de energie. 【Compatibil cu standardul Zigbee 3.0】Suportă hub-urile Zigbee care utilizează protocolul Zigbee 3.0 și, teoretic, a..

159,00 lei
TVA Inclus
Suport pentru senzorul de miscare Sonoff

Detalii produs: Dispozitivul este o baza/un suport care se poate monta pe perete. Este destinat sa fie utilizat impreuna cu senzorul de miscare de la Sonoff. Suportul are un unghi de rotatie de 360° si unul de inclinare maxima de 90°. Acest lucru face ca instalarea lui sa fie una flexibila, iar senzorul sa acopere orice directie si orice unghi.    Specificatii tehnice: dimensiune: 4.4 × 3.8 × 4.3 cm culoare: alb instalare cu suruburi: ..

15,00 lei
TVA Inclus
-8%
Sonoff Mini ZigBee - releu 1 canal Zigbee (cu nul)

..

45,00 lei 49,00 lei
TVA Inclus
-22%
Sonoff ZBMINI L2 - releu 1 canal Zigbee (fara nul)

Specificatii: Greutate: 0.031 kg Dimensiuni: 3.2 × 3.95 × 1.84 cm Numar circuite: 1 Functii notificare: notificari aplicatia eWeLink MQTT support: da Momentary switch: nu Putere maxima de incarcare: 1320W, pentru sarcina rezistiva (e.g. LED lights): 300W Putere minima de incarcare: 3W LAN: nu Bluetooth: nu Input pentru switch extern: da, 230V live switch input Dimmer: nu Alimentare: 100V-240V AC Curent nominal: 6A Cloud mode: depinde de hubul zigbee ..

69,00 lei 89,00 lei
TVA Inclus
-39%
Sonoff S26 R2ZB - priza smart Zigbee, 16A, 4000W

Detalii produs: Priza Sonoff S26 R2ZB este versiunea Zigbee a celei S26 R2 WiFi si este pe standard european tip F.  Ea are un chip Zigbee incorporat, cat si aceeasi capacitate extinsa de 4000W/16A precum varianta WiFi a ei. Controlati si administrati cu usurinta dispozitivele de performanta inalta sau care au un consum mare precum fierul de calcat. Priza arata la fel ca cea S26 R2 WiFi. Ea poate sa fie folosita pentru a transforma o priza traditionala de perete intr-una smart. Nece..

48,00 lei 79,00 lei
TVA Inclus
-29%
SONOFF SNZB-01 - buton activare scenarii ZigBee

Detalii produs: Dispozitivul este un mic si rafinat intrerupator smart wireless Zigbee care raspunde Gateway-ul Zigbee Sonoff. In acest fel, puteti sa folositi legatura dintre dispozitivele Zigbee (precum Sonoff Basic ZBR3) si device-urile WiFi. El poate fi personalizat cu 3 optiuni de control: o apasare, doua apasari si apasare lunga. Astfel, puteti sa programati cu usurinta rutine si actiuni.  Imperechere cu o simpla apasare. Este mult mai usor sa il conectati cu multiple dispoz..

32,00 lei 45,00 lei
TVA Inclus
SONOFF SNZB-01P - buton activare scenarii ZigBee

Detalii produs: Dispozitivul este un mic si rafinat buton smart wireless Zigbee care raspunde Gateway-ul Zigbee Sonoff. In acest fel, puteti sa folositi legatura dintre dispozitivele Zigbee (precum Sonoff Basic ZBR3) si device-urile WiFi. El poate fi personalizat cu 3 optiuni de control: o apasare, doua apasari si apasare lunga. Astfel, puteti sa programati cu usurinta rutine si actiuni.  Imperechere cu o simpla apasare. Este mult mai usor sa il conectati cu multiple dispozitive c..

55,00 lei
TVA Inclus
SONOFF SNZB-02P - Senzor temperatura si umiditate Smart ZigBee

Detalii produs: Dispozitivul este un senzor de temperatura si umiditate care functioneaza impreuna cu Gateway-ul Zigbee Sonoff pentru a urmari schimbarile de temperatura si umiditate din locuinta. Inregistrarile din timp real pot sa fie accesate in aplicatia eWeLink.  Mai mult, puteti sa setati o conditie in scenele smart ca atunci cand temperatura ajunge la o anumita valoare, ventilatorul sa fie oprit. Totodata, dezumidificatorul poate sa porneasca in cazul in care umiditatea este ..

59,00 lei
TVA Inclus
-13%
SONOFF SNZB-03 - Senzor de miscare Smart ZigBee

Detalii produs: Daca va preocupa nu numai securitatea casei, ci si utilizarea miscarii pentru a a aprinde sau stinge luminile, atunci acest senzor este potrivit pentru dumneavoastra. Senzorul de miscare Zigbee este un device la indemana care poate sa fie plasat oriunde in locuinta ca sa detecteze miscare si sa declanseze alarme. El va trimite telefonului dumneavoastra in mod instant alerte atunci cand miscarea este detectata (in cazul in care sistemul in securitate este armat).  C..

39,00 lei 45,00 lei
TVA Inclus
-13%
SONOFF SNZB-04 - Senzor magnetic pentru usi si ferestre Smart ZigBee

Detalii produs: Senzorul magnetic pentru usi si ferestre este esential pentru a sti cine intra si iese din locuinta dumneavoastra si este folosit cel mai adesea ca parte a sistemului smart de securitate. Senzorul 2 in 1 poate sa fie montat pe usa sau pe fereastra si o sa va notifice in cazul in care acestea sunt inchise sau deschise, adaugand un strat de securitate casei. El poate sa creeze o scena legatura intre Zigbee si dispozitivele WiFi. Deschiderile si inchiderile sunt si..

39,00 lei 45,00 lei
TVA Inclus
SONOFF SNZB-06P - Senzor de prezenta Smart ZigBee

SONOFF SNZB-06P Zigbee Senzor de prezență umană, bazat pe radarul cu microunde de 5,8 GHz, detectează mișcarea sau persoana staționară, poate detecta cea mai mică mișcare, chiar și respirația și bătăile inimii, și luminează perfect spațiul dvs. cu un radar inteligent. Detectorul de lumină încorporat SNZB-06P se asigură că luminile sunt activate numai atunci când este detectată o prezență în medii întunecate, ajutându-vă să economisiți energie. SONOFF SNZB-06P est..

79,00 lei
TVA Inclus
-20%
SONOFF ZigBee Bridge PRO - Gateway Smart Zigbee pentru EWeLink

Caracteristici: Control dispozitive ZigBee si WiFi din aplicatia EWeLink Conectare rapida a tuturor dispozitivelor ce se vor integrate Semnalul ZigBee acopera intreaga locuinta datorita retelei mesh Compatibil cu toate dispozitivele Sonoff ce utilizeaza ZigBee ca protocol de comunicare Control vocal impreuna cu Amazon Alexa sau Google Assistant Suporta partajarea dispozitivelor cu restul familiei Grupuri de dispositive ce pot fi controlate impreuna in loc de control separate di..

119,00 lei 149,00 lei
TVA Inclus
-38%
Releu smart ZigBee + RF cu 1 canal, 5V-32V, dry contact, SmartWise, compatibil Tuya si EWeLink

Descriere produs: Acest dispozitiv combina avantajele protocoalelor Zigbee si RF, deci poate sa fie conectat la un sistem al locuintei bazat pe Zigbee, dar, totodata, poate sa fie controlat local cu o telecomanda 433MHz RF. Partea sa Zigbee este compatibila cu SONOFF ZBBridge - Gateway Smart Zigbee (si cu platforma/aplicatia eWeLink), dar si cu gateway-uri Zigbee Tuya/SmartLife. Prin intermediul receiverului RF, releu poate sa fie controlat wireless de telecomenzi RF Sonoff si de intre..

75,00 lei 120,00 lei
TVA Inclus
Reduceri