Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Releu smart 1 canal Zigbee cu nul, compatibil Tuya si EWeLink

Detalii produs: Device-ul este un mic modul intrerupator Zigbee care poate sa fie instalat in comutator si care transforma traditionalul intrerupator intr-unul smart. El poate sa fie controlat wireless de la distanta cu ajutorul aplicatiilor Tuya sau SmartLife sau vocal cu Google home si Amazon Alexa. Este usor de instalat in comutator datorita dimensiunilor sale reduse de 46x46x18mm si a suportului pentru fixare. Se pastreaza functionalitatile intrerupatorului basculant. Puteti sa con..

99,00 lei
TVA Inclus
Releu smart 2 canale Zigbee cu nul, compatibil Tuya si EWeLink

Detalii produs: Conectati acest device-ul inteligent la un hub sau un gateway Zigbee. Acestea se achizitioneaza separat.  Porniti/opriti orice aparat electric direct din telefonul sau tableta dumneavoastra, indiferent unde va aflati.  Dispozitivul smart este compatibil cu intrerupatoarele traditionale sau cu cele dimabile, pastrandu-le functiile mecanice. El functioneaza cu cu intrerupatoare cu mentinere, nu cu revenire! Functioneaza cu Amazon Alexa/Echo/Dot, Google Home, Y..

125,00 lei
TVA Inclus
Senzor de temperatura si umiditate cu ecran LED, Zigbee Smartwise (compatibil Tuya si EWelink)

Detalii produs: Senzorul de temperatura si de umiditate Zigbee Smartwise este un produs nou, din 2021, care are un mic ecran LED ce permite vizualizarea datelor si local, nu doar de la distanta prin intermediul aplicatiei. Este compatibil atat cu gateway-urile Zigbee eWeLink, cat si cu hub-urile Zigbee Tuya.  Atunci cand este folosit impreuna cu Sonoff Zigbee Bridge sau cu SmartWise Zigbee Bridge Pro, el poate sa declanseze, pe baza temperaturii sau umiditatii masurate, alte dispozi..

150,00 lei
TVA Inclus
Sonoff Basic ZigBee - switch inteligent DIY 1 canal ZigBee

SONOFF BASICZBR3 este primul switch smart de la SONOFF care functioneaza cu protocol ZigBee si are si modulul DIY integrat ca si Basic R3 sau RF R3. Poate fi conectat la hub-ul SmartThings pentru a controla toate aparatele conectate prin intermediul SmartThing APP de pe telefoanele iOS / Android pentru a controla o serie de dispozitive si pentru a construi o casă inteligentă. Funcționează perfect si cu Amazon Alexa care are ZigBee integrat (ZE39KL Echo Plus, Echo Studio, DW84JL 2nd Gen Ech..

55,00 lei
TVA Inclus
Sonoff Dongle Plus - stick USB Zigbee 3.0 ZBDONGLE-E

Detalii produs: Sonoff Dongle Plus este un gateway Zigbee universal sub forma de stick USB. Poate sa fie folosit ca un hub Zigbee universal in Home Assistant sau in alte platforme open-source, via ZHA sau Zigbee2MQTT. Astfel, puteti sa controlati local toate dispozitivele Zigbee fara sa fie nevoie sa investiti in diferite hub-uri Zigbee de la diferiti producatori. El poate sa fie utilizat drept gateway Zigbee 3.0 in platformele de automatizare de tip open-source, pentru a administra dife..

125,00 lei
TVA Inclus
Suport pentru senzorul de miscare Sonoff

Detalii produs: Dispozitivul este o baza/un suport care se poate monta pe perete. Este destinat sa fie utilizat impreuna cu senzorul de miscare de la Sonoff. Suportul are un unghi de rotatie de 360° si unul de inclinare maxima de 90°. Acest lucru face ca instalarea lui sa fie una flexibila, iar senzorul sa acopere orice directie si orice unghi.    Specificatii tehnice: dimensiune: 4.4 × 3.8 × 4.3 cm culoare: alb instalare cu suruburi: ..

15,00 lei
TVA Inclus
Sonoff S26 R2ZB - priza smart Zigbee, 16A, 4000W

Detalii produs: Priza Sonoff S26 R2ZB este versiunea Zigbee a celei S26 R2 WiFi si este pe standard european tip F.  Ea are un chip Zigbee incorporat, cat si aceeasi capacitate extinsa de 4000W/16A precum varianta WiFi a ei. Controlati si administrati cu usurinta dispozitivele de performanta inalta sau care au un consum mare precum fierul de calcat. Priza arata la fel ca cea S26 R2 WiFi. Ea poate sa fie folosita pentru a transforma o priza traditionala de perete intr-una smart. Nece..

79,00 lei
TVA Inclus
SONOFF SNZB-01 - intrerupator wireless Smart ZigBee

Detalii produs: Dispozitivul este un mic si rafinat intrerupator smart wireless Zigbee care raspunde Gateway-ul Zigbee Sonoff. In acest fel, puteti sa folositi legatura dintre dispozitivele Zigbee (precum Sonoff Basic ZBR3) si device-urile WiFi. El poate fi personalizat cu 3 optiuni de control: o apasare, doua apasari si apasare lunga. Astfel, puteti sa programati cu usurinta rutine si actiuni.  Imperechere cu o simpla apasare. Este mult mai usor sa il conectati cu multiple dispoz..

45,00 lei
TVA Inclus
SONOFF SNZB-02 - Senzor temperatura si umiditate Smart ZigBee

Detalii produs: Dispozitivul este un senzor de temperatura si umiditate care functioneaza impreuna cu Gateway-ul Zigbee Sonoff pentru a urmari schimbarile de temperatura si umiditate din locuinta. Inregistrarile din timp real pot sa fie accesate in aplicatia eWeLink.  Mai mult, puteti sa setati o conditie in scenele smart ca atunci cand temperatura ajunge la o anumita valoare, ventilatorul sa fie oprit. Totodata, dezumidificatorul poate sa porneasca in cazul in care umiditatea este ..

45,00 lei
TVA Inclus
SONOFF SNZB-03 - Senzor de miscare Smart ZigBee

Detalii produs: Daca va preocupa nu numai securitatea casei, ci si utilizarea miscarii pentru a a aprinde sau stinge luminile, atunci acest senzor este potrivit pentru dumneavoastra. Senzorul de miscare Zigbee este un device la indemana care poate sa fie plasat oriunde in locuinta ca sa detecteze miscare si sa declanseze alarme. El va trimite telefonului dumneavoastra in mod instant alerte atunci cand miscarea este detectata (in cazul in care sistemul in securitate este armat).  C..

45,00 lei
TVA Inclus
SONOFF SNZB-04 - Senzor magnetic pentru usi si ferestre Smart ZigBee

Detalii produs: Senzorul magnetic pentru usi si ferestre este esential pentru a sti cine intra si iese din locuinta dumneavoastra si este folosit cel mai adesea ca parte a sistemului smart de securitate. Senzorul 2 in 1 poate sa fie montat pe usa sau pe fereastra si o sa va notifice in cazul in care acestea sunt inchise sau deschise, adaugand un strat de securitate casei. El poate sa creeze o scena legatura intre Zigbee si dispozitivele WiFi. Deschiderile si inchiderile sunt si..

45,00 lei
TVA Inclus
SONOFF ZigBee Bridge PRO - Gateway Smart Zigbee pentru EWeLink

Caracteristici: Control dispozitive ZigBee si WiFi din aplicatia EWeLink Conectare rapida a tuturor dispozitivelor ce se vor integrate Semnalul ZigBee acopera intreaga locuinta datorita retelei mesh Compatibil cu toate dispozitivele Sonoff ce utilizeaza ZigBee ca protocol de comunicare Control vocal impreuna cu Amazon Alexa sau Google Assistant Suporta partajarea dispozitivelor cu restul familiei Grupuri de dispositive ce pot fi controlate impreuna in loc de control separate di..

149,00 lei
TVA Inclus
Releu smart ZigBee + RF cu 1 canal, 5V-32V, dry contact, SmartWise, compatibil Tuya si EWeLink

Descriere produs: Acest dispozitiv combina avantajele protocoalelor Zigbee si RF, deci poate sa fie conectat la un sistem al locuintei bazat pe Zigbee, dar, totodata, poate sa fie controlat local cu o telecomanda 433MHz RF. Partea sa Zigbee este compatibila cu SONOFF ZBBridge - Gateway Smart Zigbee (si cu platforma/aplicatia eWeLink), dar si cu gateway-uri Zigbee Tuya/SmartLife. Prin intermediul receiverului RF, releu poate sa fie controlat wireless de telecomenzi RF Sonoff si de intre..

120,00 lei
TVA Inclus
Releu smart ZigBee + RF cu 2 canale, 5V-32V, dry contact, SmartWise, compatibil Tuya si EWeLink

Descriere produs: Acest dispozitiv combina avantajele protocoalelor Zigbee si RF, deci poate sa fie conectat la un sistem al locuintei bazat pe Zigbee, dar, totodata, poate sa fie controlat local cu o telecomanda 433MHz RF. Partea sa Zigbee este compatibila cu SONOFF ZBBridge - Gateway Smart Zigbee (si cu platforma/aplicatia eWeLink), dar si cu gateway-uri Zigbee Tuya/SmartLife. Prin intermediul receiverului RF, releu poate sa fie controlat wireless de telecomenzi RF Sonoff si de intre..

150,00 lei
TVA Inclus
Reduceri