contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Stoc Limitat Livolo! Comenzile care contin produse Livolo vor fi expediate incepand cu data de 30 Octombrie!
Intre timp avem o oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti
5% DISCOUNT!
-35%
Întrerupător touch din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza..

62,99 lei 96,99 lei
TVA Inclus
-4%
Întrerupător touch cu senzor de mișcare Livolo

Întrerupător touch cu senzor de mișcare Livolo cu rama de sticla termorezistenta, rezistenta la zgarieturi si umiditate, nu se degradeaza in timp. Senzorul are capacitatea de a face diferenta dintre persoane si animale. Lumina va sta aprinsa atat timp cat o persoana se afla in raza senzorului, dar se poate controla si manual de la touch.       ..

143,00 lei 149,00 lei
TVA Inclus
-15%
Termostat pentru încălzire electrică, Livolo

..

169,99 lei 200,00 lei
TVA Inclus
-25%
Întrerupător touch dublu din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conf..

76,99 lei 102,99 lei
TVA Inclus
-38%
Pachet Întrerupător touch dublu RF din sticlă Livolo + Telecomanda mini 3 circuite

Pachet Întrerupător touch dublu RF din sticlă Livolo + Telecomanda mini 3 circuite - pachet format dintr-un intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc si o telecomanda mini 3 circuite. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz.  Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –&n..

131,99 lei 212,99 lei
TVA Inclus
-34%
Întrerupător touch simplu + simplu din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch simplu + simplu din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu+simplu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare doua doze standard. Doua intrerupatoare simple cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezi..

122,99 lei 185,99 lei
TVA Inclus
-40%
Întrerupător touch dublu + dublu din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch dublu + dublu din sticlă LIVOLO -  intrerupator dublu+dublu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare doua doze standard. Doua intrerupatoare duble cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins..

150,99 lei 251,99 lei
TVA Inclus
-34%
Întrerupător touch 3 x simplu din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch 3 x simplu din sticlă LIVOLO -  intrerupator simplu+simplu+simplu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare trei doze standard. Trei intrerupatoare simple cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (o..

183,99 lei 277,99 lei
TVA Inclus
-38%
Întrerupător touch dublu + simplu din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch dublu + simplu din sticlă LIVOLO -  intrerupator dublu+simplu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare doua doze standard. Un intrerupator dublu cu touch si unul simplu cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul..

136,99 lei 220,99 lei
TVA Inclus
-38%
Întrerupător touch simplu + dublu din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch simplu + dublu din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu+dublu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare doua doze standard. Un intrerupator simplu cu touch si unul dublu cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins..

136,99 lei 220,99 lei
TVA Inclus
-39%
Întrerupător touch 3 x dublu din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch 3 x dublu din sticlă LIVOLO -  intrerupator dublu+dublu+dublu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare trei doze standard. Trei intrerupatoare duble cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), u..

225,99 lei 370,99 lei
TVA Inclus
-37%
Întrerupător touch RF din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch RF din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este sti..

89,99 lei 141,99 lei
TVA Inclus
-39%
Întrerupător touch dublu RF din sticlă Livolo

Întrerupător touch dublu RF din sticlă Livolo - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu..

109,99 lei 180,99 lei
TVA Inclus
-35%
Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.    Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrer..

89,99 lei 138,99 lei
TVA Inclus
-43%
Întrerupător touch dublu cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch dublu cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior..

102,99 lei 180,99 lei
TVA Inclus
Reduceri