Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Intrerupatoare cu senzor tactil-capacitiv cu panouri din sticla securizata, rezistenta la foc. Se potrivesc in doze clasice pe standard german cu prinderi cu suruburi. Poti alege dintr-o gama larga de panouri din sticla in cele 7 culori si o multime de combinatii.

 

Întrerupător touch cu panou din sticlă LIVOLO model nou VL-FC1-2G

Întrerupător touch din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza..

95,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu din sticlă LIVOLO, model nou VL-FC2-2G

Întrerupător touch din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conf..

110,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu + intrerupator touch simplu cap-scara/cruce din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch simplu + intrerupator touch simplu cap-scaradin sticlă LIVOLO - intrerupator simplu+simplu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare doua doze standard. Doua intrerupatoare simple cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor d..

211,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu + simplu din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch simplu + simplu din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu+simplu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare doua doze standard. Doua intrerupatoare simple cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezi..

171,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu + dublu din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch dublu + dublu din sticlă LIVOLO -  intrerupator dublu+dublu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare doua doze standard. Doua intrerupatoare duble cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins..

211,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch 3 x simplu din sticlă LIVOLO model nou

  Întrerupător touch 3 x simplu din sticlă LIVOLO -  intrerupator simplu+simplu+simplu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare trei doze standard. Trei intrerupatoare simple cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (o..

274,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch cu senzor de mișcare Livolo

Întrerupător touch cu senzor de mișcare Livolo cu rama de sticla termorezistenta, rezistenta la zgarieturi si umiditate, nu se degradeaza in timp. Senzorul are capacitatea de a face diferenta dintre persoane si animale. Lumina va sta aprinsa atat timp cat o persoana se afla in raza senzorului, dar se poate controla si manual de la touch.       ..

159,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu + simplu din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch dublu + simplu din sticlă LIVOLO -  intrerupator dublu+simplu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare doua doze standard. Un intrerupator dublu cu touch si unul simplu cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul..

191,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu + dublu din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch simplu + dublu din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu+dublu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare doua doze standard. Un intrerupator simplu cu touch si unul dublu cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins..

191,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch 3 x dublu din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch 3 x dublu din sticlă LIVOLO -  intrerupator dublu+dublu+dublu, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Sunt necesare trei doze standard. Trei intrerupatoare duble cu touch on/off pe acelasi panou. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), u..

319,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch cap-scară/ cruce cu panou din sticlă LIVOLO model nou VL-FC1S-2G

Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.    Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrer..

130,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu cap-scară/ cruce cu panou din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch dublu cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Întrerupător touch cap-scară/ cruce din sticlă LIVOLO - comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior..

145,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu + simplu dimmer din sticlă LIVOLO

  Întrerupător touch simplu + simplu dimmer din sticlă LIVOLO - intrerupator simplu+simplu, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Reglarea intensitatii luminii se poate face gradual printr-o simpla apasare pe buton. Sunt necesare doua doze standard. Doua intrerupatoare simple cu dimmer cu touch on/off pe a..

251,00 lei
TVA Inclus
Reduceri