contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Siguranta locuintei este un aspect foarte important, motiv pentru care securizarea ei si accesul sunt cu atat mai usor de realizat cu aceste dispozitive. Nu mai trebuie sa aveti o cheie la dumneavoastra pe care puteti sa o pierdeti oricand. Accesul in locuinta se poate face cu ajutorul telefonului! In plus, exista solutii de acces si pentru ceilalti membri ai familiei, fara sa va expuneti locuinta la pericole. Cu ajutorul incuietorii inteligente nu mai trebuie sa va temeti ca ati plecat fara sa incuiati usa. Puteti sa verificati starea ei oricand prin intermediul telefonului.

Bridge Nuki

Descriere produs: Deschideti unui instalator sau unui curier chiar daca nu sunteti acasa.  Aveti control deplin asupra celor care vin si pleasca din locuinta, chiar si atunci cand sunteti in vacanta sau in miscare. Conectati-va dispozitivul Nuki la alte produse inteligente pentru casa pentru a va face viata mai usoara. Puneti  bridge-ul Nuki intr-o priza de alimentare la maxim 5m distanta fata de incuietoarea smart. Un bridge poate sa fie conectat cu multiple incuietori. ..

590,00 lei
TVA Inclus
Cheie (fob) Nuki

Descriere produs: Aveti copii care nu sunt indeajuns de mari pentru a avea un telefon? Sau o bunica ce are deja probleme cu cheile? Cheia Nuki este solutia pentru aproape fiecare situatie din viata la care v-ati putea gandi. Dezactivarea sau inlocuirea acestui device este simpla. Dispozitivul Nuki este compatibil cu orice incuietoare smart Nuki si nu necesita un bridge Nuki pentru a se conecta. Accesul la incuietoarea smart poate sa fie oferit sau inlaturat cu usurinta prin intermediul..

235,00 lei
TVA Inclus
Combo 2.0 Nuki - Incuietoare smart + Bridge

Descriere incuietoare smart 2.0: Incuietoarea smart 2.0 Nuki va transforma telefonul intr-o cheie inteligenta.  Montati dispozitivul in cilindrul pentru chei deja existent. Instalarea dureaza mai putin de 3 minute si nu este nevoie sa dati gauri sau sa insurubati. Atribuiti familiei si prietenilor chei virtuale cu ajutorul aplicatiei Nuki. Puteti sa urmariti cine si cand a incuiat usa si daca ea este incuiata in siguranta. Incuietoarea smart Nuki va ofera comoditate maxima far..

1.605,00 lei
TVA Inclus
Incuietoare smart 2.0 Nuki

Descriere produs: Incuietoarea smart 2.0 Nuki va transforma telefonul intr-o cheie inteligenta.  Montati dispozitivul in cilindrul pentru chei deja existent. Instalarea dureaza mai putin de 3 minute si nu este nevoie sa dati gauri sau sa insurubati. Atribuiti familiei si prietenilor chei virtuale cu ajutorul aplicatiei Nuki. Puteti sa urmariti cine si cand a incuiat usa si daca ea este incuiata in siguranta. Incuietoarea smart Nuki va ofera comoditate maxima fara ca siguranta ..

1.185,00 lei
TVA Inclus
Incuietoare smart V3 cu Bluetooth si Z-wave Danalock

Descriere produs: Evolutia lui V3 Danalock se bazeaza pe feedback-ul primit de la clientii devotati si cele mai recente dezvoltari in securitatea datelor si in tehnologia caselor smart. mai mic, mai puternic si mai usor de instalat, V3 preia conducerea in piata incuietorilor inteligente si seteaza standarde noi pentru anii ce o sa urmeze. Mai mult de un deceniu de experienta sunt concentrate intr-un produs suprem. Sunteti singurul detinator al Danalock-ului dumneavoastra. Daca doriti c..

1.155,00 lei
TVA Inclus
Tastatura Nuki

Descriere produs: Tastatura Nuki este o extensie perfecta a unei vieti fara chei. Ascunderea cheilor sub pres este in sfarsit un lucru din trecut! Datile prietenilor si familiei acces in locuinta dumneavoastra prin intermediul codurilor de acces folosind aplicatia Nuki sau website-ul Nuki. Tastatura este montata in exteriorul usii de acces prin lipirea ei de cadrul usii sau cu ajutorul suruburilor. Device-ul poate sa fie asamblat si utilizat de oricine in cateva minute. Cele doua baterii..

475,00 lei
TVA Inclus
Reduceri