Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Modul priza Schuko LIVOLO

Modul priza Schuko LIVOLO - modul priza schuko, din gama Livolo. Nu include rama de sticla, aceasta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Modulul este compus din rama metalica si modul priza. Necesita o doza standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

17,00 lei
TVA Inclus
Ramă priză simplă din sticlă LIVOLO

Ramă pentru priză simplă din sticlă LIVOLO - rama din sticla securizata, termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 80 x 80 mm.  Este doar rama de sticla + suportul metalic, nu include si modulul de priza! Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

29,00 lei
TVA Inclus
Modul priză Universală Livolo

Modul priză Universală Livolo - modul priza universala ce permite utilizarea aparatelor electrice din Uniunea Europeana. Este destinat consumatorilor casnici sau pentru birouri. Nu include rama de sticla, aceasta se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama livolo. Se monteaza usor si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, negru. ..

20,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO

Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO - modul intrerupator simplu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi action..

20,00 lei
TVA Inclus
Ramă priză dublă din sticlă LIVOLO

Ramă priză dublă din sticlă LIVOLO - rama dubla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 151 x 80 mm.  Este doar rama de sticla + suportul metalic, nu include si modulul de priza! Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

48,00 lei
TVA Inclus
Rama metalica suport 2 module Livolo

..

2,50 lei
TVA Inclus
Modul priza TV LIVOLO

Modul priza TV LIVOLO -  modul priza media cu mufa pentru TV. Nu include rama de sticla sau rama metalica Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

16,00 lei
TVA Inclus
Ramă priză triplă din sticlă LIVOLO

  Ramă priză triplă din sticlă LIVOLO - rama tripla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 222 x 80 mm.  Este doar rama de sticla + suportul metalic, nu include si modulul de priza! Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.   ..

68,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator cap scara / cruce touch LIVOLO model nou VL-FC1S-2G

Modul intrerupator cap scara / cruce touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-scara sunt ideale ..

110,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator mecanic simplu LIVOLO

Modul intrerupator mecanic simplu LIVOLO - modul intrerupator simplu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile:..

20,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator dublu cap scara / cruce touch LIVOLO model nou

Modul intrerupator dublu cap scara / cruce touch LIVOLO - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-scara&..

125,00 lei
TVA Inclus
Modul priza Telefon RJ11 LIVOLO

Modul priza Telefon RJ11 LIVOLO - modul priza media cu mufa pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivit pentru a conecta un telefon, fax, modem.  Nu include rama de sticla sau rama metalica Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo.  Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente.  Culori disponibile: alb, negru, a..

13,00 lei
TVA Inclus
Ramă priză cvadruplă din sticlă LIVOLO

  Ramă priză cvadruplă din sticlă LIVOLO - rama cvadrupla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 294 x 80 mm.  Este doar rama de sticla + suportul metalic, nu include si modulul de priza! Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.   ..

90,00 lei
TVA Inclus
Modul priza Internet RJ45 CAT6 LIVOLO

Modul priza Internet RJ45 LIVOLO - modul priza media cu mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere). Nu include rama de sticla sau rama metalica Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si&nbs..

22,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător simplu+ramă din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător simplu+ramă din sticlă LIVOLO -  Panou sticla pentru un intrerupator simplu cu touch si o rama de sticla pentru o priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio, telefon). Se poate combina doar cu produse din gama Livolo. Panoul este din sticla Crystal termorezistenta, metal, plastic. Dimensiuni(L x l): 151 x 80 mm. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatoru..

39,00 lei
TVA Inclus
Reduceri