contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
-13%
Capac Protecție Priză Livolo

Capac Protecție Priză Livolo - Capac protectie rezistent la apa si cu protectie impotriva prafului si a umiditatii (respectiv stropilor de apa). Capacul este destinat aplicatiilor tehnice cu un grad maxim de protectie IP44. Contactele sunt realizate din aliaje de inalta calitate. Capacul asigura conectarea usoara a cablului de alimentare la aparatarura si este realizat din materiale de top, ce nu afecteaza mediului inconjurator, rezistente la impact, ignifugate si cu o culoare ce ramane nes..

12,99 lei 14,99 lei
TVA Inclus
Modul lumina de treapta cu senzor de miscare Livolo

Detalii produs: Lumina de treapta a fost realizata cu o extraordinara atentie la detalii. Ea nu se decoloreaza in timp, pastrandu-si aspectul odata cu trecerea timpului. Necesita fir de nul! Distanta lineara de detectie este de 4m, iar unghiul este de 120 de grade. Cipul LED de inalta calitate va ajuta sa salvati energie si sa protejati mediul, avand un consum redus. Senzorul inteligent va aprinde in mod automat lumina pentru dumneavoastra pentru a nu va impiedica noaptea pe tre..

150,00 lei
TVA Inclus
Modul lumina de treapta Livolo

Detalii produs: Lumina de treapta a fost realizat cu o extraordinara atentie la detalii.  El nu se decoloreaza in timp, pastrandu-si aspectul odata cu trecerea timpului. Necesita fir de nul! Cipul LED de inalta calitate va ajuta sa salvati energie si sa protejati mediul, avand un consum redus.   Specificatii tehnice: dimensiune: 80x80x42.5 mm tensiune alimentare: 230V input: 0.35W Conditii de operare: -25~70°C / Umiditate Relativă < 95% Act..

50,00 lei
TVA Inclus
Modul intrerupator mecanic simplu LIVOLO

Modul intrerupator mecanic simplu LIVOLO - modul intrerupator simplu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile:..

14,99 lei
TVA Inclus
-58%
Modul priza Schuko LIVOLO

Modul priza Schuko LIVOLO - modul priza schuko, din gama Livolo. Nu include rama de sticla, aceasta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Modulul este compus din rama metalica si modul priza. Necesita o doza standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

14,00 lei 32,99 lei
TVA Inclus
-36%
Ramă priză simplă din sticlă LIVOLO

Ramă priză simplă din sticlă LIVOLO - rama din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 80 x 80 mm.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

22,99 lei 35,99 lei
TVA Inclus
Modul priză Universală Livolo

Modul priză Universală Livolo - modul priza universala ce permite utilizarea aparatelor electrice din Uniunea Europeana. Este destinat consumatorilor casnici sau pentru birouri. Nu include rama de sticla, aceasta se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama livolo. Se monteaza usor si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, negru. ..

20,00 lei
TVA Inclus
-25%
Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO

Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO - modul intrerupator simplu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi action..

15,00 lei 19,99 lei
TVA Inclus
-32%
Modul intrerupator RF433 touch LIVOLO

Modul intrerupator RF touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru –..

75,00 lei 110,00 lei
TVA Inclus
-38%
Ramă priză dublă din sticlă LIVOLO

Ramă priză dublă din sticlă LIVOLO - rama dubla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 151 x 80 mm.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

42,99 lei 68,99 lei
TVA Inclus
-36%
Modul intrerupator dublu RF433 touch LIVOLO

Modul intrerupator dublu RF touch LIVOLO - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led alba..

95,00 lei 149,00 lei
TVA Inclus
-3%
Modul intrerupator dimmer touch LIVOLO

Modul intrerupator dimmer touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii) si senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgari..

107,00 lei 110,00 lei
TVA Inclus
-24%
Modul intrerupator dimmer RF433 touch LIVOLO

Modul intrerupator dimmer RF touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii) si senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona s..

102,00 lei 135,00 lei
TVA Inclus
-37%
Modul priza TV LIVOLO

Modul priza TV LIVOLO -  modul priza media cu mufa pentru TV. Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

12,00 lei 18,99 lei
TVA Inclus
-38%
Ramă priză triplă din sticlă LIVOLO

  Ramă priză triplă din sticlă LIVOLO - rama tripla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 222 x 80 mm.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.   ..

60,99 lei 97,99 lei
TVA Inclus
Reduceri