contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Aveti control rapid si simplu asupra surselor de alimentare si a facturii de electricitate. Transformati electrocasnicele traditionale intr-unele smart si monitorizati-le consumul in mod individual. Opriti si porniti o gama larga de dispozitive si verificati oricand starea lor  cu ajutorul telefonului. Gestionati consumul locuintei si optimizati consumul pe termen lung. Unele produse pot sa fie si programate, astfel incat electrocasnicele conectate sa porneasca sau sa se opreasca la o anumita ora, in functie de necesitati. Totodata, puteti sa controlati anumite device-uri vocal, fara sa fie nevoie sa va ridicati sau sa va accesati telefonul.

Dimmer 2 250W FIBARO

Descriere produs: Device-ul este un dimmer cu adevarat universal, selectand in mod automat tipul de dimare potrivit in functie de becul folosit. Masoara consumul si il raporteaza sistemului Z-Wave. Suporta instalare cu 2 fire (fara nul) sau cu 3 fire (cu nul).   Specificatii tehnice: Z-Wave si Z-Wave Plus (868.42MHz) tensiune: 110 - 240V AC dimensiune: 43x38x221 mm Mai multe informatii pot sa fie gasite pe website-ul producatorului. Toate manualele de instru..

359,00 lei
TVA Inclus
Dimmer smart Walli FIBARO

Descriere produs: Device-ul este un switch smart proiectat sa controleze si sa dimeze lumina prin intermediul retelei Z-Wave. Se foloseste doar in interior si masoara puterea activa si energia consumata.   Specificatii tehnice: dimensiune: 86x86x51 mm tensiune: 110-230V~50/60 Hz protocol radio: Z-Wave frecventa radio: 868.4 or 869.85 MHz EU temperatura de functionare: 0 - 35°C umiditate de functionare: 10–95% RH, fara condensare   Mai m..

455,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator jaluzele Walli FIBARO

Descriere produs: Device-ul este un switch smart proiectat sa controleze jaluzele (care se ruleaza), copertine, jaluzele venetiene si alte device-uri cu o singura faza si cu alimentare AC prin intermediul retelei Z-Wave. Se foloseste doar in interior si masoara puterea activa si energia consumata.   Specificatii tehnice: dimensiune: 86x86x51 mm tensiune: 110-230V~50/60 Hz protocol radio: Z-Wave frecventa radio: 868.4 or 869.85 MHz EU temperatura de functionare:..

455,00 lei
TVA Inclus
Priză inteligentă cu monitorizare consum de energie Salus

Detalii produs: Model EU:   SPE600 Tip model:   Priza inteligentă EU Interfață:   Aplicație SALUS Smart Home via iOS și Android (pentru PC/laptop) Comutare:   LED-uri ROȘU-VERDE-ALBASTRU   Specificatii tehnice: Alimentare 230 V Amperaj maxim 16 A Protecție IP 30 Comunicare wirelss ZigBee Pro HA 1.2 Dimensiuni (mm) 42 2x 76.9 x 42  ..

329,00 lei
TVA Inclus
Priza Smart Gosund 2 in 1 cu WiFi si monitor consum, 15A, 3500W, Tuya

Transforma aparatele tale obisnuite in device-uri inteligente cu Priza WiFi Gosund 2 in 1. Poti controla cele 2 intrari atat individual cat si impreuna, cum iti este mai usor si convenabil. O poti programa, pune cronometre si temporizatoare.  Cu un design compact si ergonomic, este device-ul perfect pentru spatiile mici si inguste.  Cu ajutorul acestei prize smart poti monitoriza si consumul de energie al aparatelor conectate cu o precizie de masurare consum: 0.1kWh. Astfe..

99,00 lei
TVA Inclus
Priza smart tip F cu monitorizare consum Walli FIBARO

Descriere produs: Priza Walli este o priza smart proiectata sa controleze device-urile electrice prin intermediul retelei Z-Wave. Se foloseste doar in interior si masoara puterea activa si energia consumata.   Specificatii tehnice: dimensiune: 86x86x48 mm tensiune: 110-230V~50/60 Hz protocol radio: Z-Wave frecventa radio: 868.4 or 869.85 MHz EU temperatura de functionare: 0 - 40°C umiditate de functionare: 10–90% RH, fara condensare   M..

455,00 lei
TVA Inclus
Priza smart WiFi cu monitorizare consum, 10A, 2500W Gosund, Tuya

Detalii produs: Va puteti administra locuinta smart cu mai multa usurinta pentru ca priza smart WiFi Gosund EP2 este compatibila cu mai multe aplicatii, dar si cu asistentii vocali Amazon Alexa si Google Assistant. Ea permite operarea de la distanta a dispozitivelor conectate, monitorizarea energiei consumate si controlul lor prin voce. De asemenea, puteti sa creati un program de functionare si sa impartasiti controlul ei cu familia sau cu prietenii. In acelasi timp, priza este suficient d..

69,00 lei
TVA Inclus
Priza tip F cu monitorizare consum Zigbee Samsung SmartThings

Detalii produs: Priza tip F Samsung SmartThings va permite sa integrati electronice in ecosistemul SmartThings. Aveti acces la conexiunea electrica a dispozitivelor si puteti sa le controlati cu usurinta prin intermediul telefonului. Spre exemplu, puteti sa opriti alimentarea luminilor atunci cand sunteti pe drum.   Caracteristici: controlati sursa de alimentare a dispozitivelor care nu sunt activate smart obtineti informatii despre consumul energetic al electronicelor..

289,00 lei
TVA Inclus
Priza tip F smart cu monitorizare consum Walli FIBARO

Descriere produs: Priza cu functia de masurare a puterii este un dispozitiv sofisticat, extrem de compact, inteligent si controlabil de la distanta. Aceasta poate sa fie folosita oriunde doriti sa controlati device-uri electrice, in timp ce monitorizati si consumul.  Dispozitivul nu necesita ustensile pentru instalare sau un electrician.    Specificatii tehnice: Z-Wave Plus (868.42MHz) putere maxima: 2,500W tensiune: 230V, 50Hz dimensiune: 43x65 mm ..

349,00 lei
TVA Inclus
-10%
Priza Wifi cu monitor consum Shelly

Detalii produs: Priza operata prin WiFi poate sa controleze o gama larga de electronice pentru locuinta, dar si echipamente pentru birou (lumini, sisteme de securitate, radiatoare, air conditionat etc.). Priza cu monitor de consum Shelly are un server web incorporat. Poate sa fie folosita ca un device de sine statator, ca un accesoriu pentru controlul automatizarii din casa sau ca o alta componenta a sistemului automat. Va permite administrarea dispozitivelor electrice cu o putere de pan..

148,50 lei 165,00 lei
TVA Inclus
-18%
Shelly 1PM - releu wifi 16A cu monitorizare consum

Descriere produs: Poate sa controleze un circuit electric de pana la 3.5 kW. Ar trebui sa fie montat intr-o consola standardin-wall, in spatele prizelor si a intrerupatoarelor sau in alte spatii limitate ca dimensiune. El poate sa fie folosit ca un device de sine statator sau ca un accesoriu pentru controlul automatizarii din casa. Shelly are o varietate de device-uri inovative care permit controlul de la distanta a dispozitivelor electrice prin intermediul telefonului mobil, a calculato..

99,00 lei 120,00 lei
TVA Inclus
-10%
Shelly 2.5 - releu 2 canale pentru jaluzele/ usi garaj cu monitorizare consum 2X 10A

Detalii produs: Are un server web incorporat si este destinat instalarii in spatii limitate ca dimensiune, precum dozele de aparat/de legatura, tablouri electrice etc. Poate sa fie folosit pentru doua circuite electrice (de pana la 2.3 kW fiecare). Are monitorizare a consumului energetic, protectie termica si pentru supraincarcare pe fiecare circuit.  Poate sa functioneze ca un modul de control motor bidirectional (pentru draperii, jaluzele, usi de garaj etc). Shelly 2.5 se poat..

139,50 lei 155,00 lei
TVA Inclus
Shelly 3EM - releu monitorizare 3 faze + 3* Clamps 120A

Shelly 3EM - contor profesional pentru 3 faze Caracteristici: contorizare precisa in 3 faze a energiei pana la 120A per faza control contactor integrat de 10A compatibil cu energie solara si eoliana calibrarea din fabrica este de o acuratete de peste 99% montabil DIN conectabil la WiFi conectabil la Cloud si MQTT istoricul consumului de energiei este de 365 de zile protectie impotriva furtului de energie   Compatibil cu: Shelly 3EM si spatiile ..

675,00 lei
TVA Inclus
-10%
Shelly EM - Releu monitorizare consum + Clamps

Detalii produs: Releul monitorizeaza consumul oricarui dispozitiv electronic, circuit electric sau echipament de birou (lumini, sisteme de securitate, radiatoare, air conditionat etc.). El monitorizeaza consum intregii locuinte sau a energiei obtinute din panourile solare. Releul operat prin WiFi monitorizeaza energia si are functie de control cantactor. Device-ul are doua canale independente de masurare, de 120A fiecare si un control contactor (sau de sarcina de 2A). El poate sa masoare..

351,00 lei 390,00 lei
TVA Inclus
-23%
Shelly EM - Releu monitorizare consum fara Clamps

Detalii produs: Releul monitorizeaza consumul oricarui dispozitiv electronic, circuit electric sau echipament de birou (lumini, sisteme de securitate, radiatoare, air conditionat etc.). El monitorizeaza consum intregii locuinte sau a energiei obtinute din panourile solare. Releul operat prin WiFi monitorizeaza energia si are functie de control cantactor. Device-ul are doua canale independente de masurare, de 120A fiecare si un control contactor (sau de sarcina de 2A). El poate sa masoare..

301,00 lei 390,00 lei
TVA Inclus
Reduceri