Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Aveti control asupra benzilor LED din locuinta cu ajutorul acestor dispozitive. Administrarea benzilor LED nu a fost niciodata mai simpla! Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati device-ul de banda LED pentru a-i putea schimba culoarea, sa dimati lumina ei sau sa opriti/porniti cu usurinta. Unele modele suporta controlul vocal, motiv pentru care puteti sa oferiti controllerului comenzile cu care sa creeze ambientul perfect. Prin intermediul telefonului aveti control asupra benzi LED cu o simpla apasare.

Controller banda LED RGB+CCT ZigBee Pro Gledopto

Detalii produs: Device-ul poate sa schimbe culoarea de temperatura a benzilor LED RGB CCT, precum si sa porneasca/opreasca luminarea LED-ului. Puteti sa controlati o banda LED cu 5 cipuri in 1, cu alb cald, rosu, verde, albastru si alb, precum si pentru doua benzi RGB si CCT.  Controller este compatibil cu toate produsele LED care folosesc 12V sau 24V. Astfel, el este potrivit pentru a fi folosit cu faruri LED, iluminare LED (exterioara sau pentru piscina) sau cu benzi LED. Disp..

165,00 lei
TVA Inclus
Controller banda LED RGB, WiFi + Bluetooth + IR Sonoff L2-C

Descriere produs: Controller WiFi + Bluetooth + IR este identic cu cel din kitul Sonoff L2 si transforma banda LED intr-una smart. Este compatibil cu aplicatia eWeLink, care suporta controlul benzi LED si de la distanta. Controlul culorii si a luminantei poate fi realizat de la distanta prin intermediul internetului si a aplicatiei (disponibila pe Android si iOS). Puteti sa folositi si functia de programare pentru a seta stingerea/aprinderea. In modul petrecere, aplicatia sincronizeaza..

49,00 lei
TVA Inclus
Controller banda LED RGBW ZigBee Pro Gledopto

Detalii produs: Device-ul este compatibil cu Zigbee, Amazon Echo Plus, Philips Hue, Ikea Tradfri si Osram Lightify. Totodata, el este compatibil cu multiple gateway-uri/hub-uri Zigbee datorită standardului Zigbee ZLL cu care functioneaza. Controller este compatibil cu toate produsele LED care folosesc 12V sau 24V. Astfel, el este potrivit pentru a fi folosit cu faruri LED, iluminare LED (exterioara sau pentru piscina) sau cu benzi LED. Device-ul poate sa porneasca/opreasca luminarea LE..

150,00 lei
TVA Inclus
Controller banda LED, 5 in 1, ZigBee 3.0 Pro Gledopto

Descriere produs: Controllerul este unul 5 in 1, ceea ce inseamna ca are 5 moduri: RGBCCT, RGBW , RGB , CCT si Dimmer. El poate sa fie controlat atat din aplicatie, dar si vocal, prin ntermediul Amazon Alexa. In plus, controlul poate sa fie realizat si prin intermediul unei telecomenzi RF. Are un buton fizic pentru resetare. Specificatii tehnice: tensiune de alimentare: 12-24-36-48-54V DC dimensiune: 125x37x24 mm curent nominal: max 5A putere: max 270W..

179,00 lei
TVA Inclus
Controller mini banda LED, 5 in 1, ZigBee 3.0 Pro Gledopto

Descriere produs: Controllerul mini 5 in 1 este unul Zigbee si este compatibil cu Philips Hue, Osram Lightify, Amazon Echo Plus si nu numai. In plus, el poate sa fie controlat si prin intermediul telecomenzilor/intrerupatoarelor MiLight RGBCCT. Datorita protocoalelor de comunicare Zigbee 3.0 si RF, controllerul Gledopto se poate administra atat din aplicatie, cat si de la distanta. Controlati-l vocal prin intermediul Amazon Alexa, Google Home Assistant sau Apple ..

110,00 lei
TVA Inclus
-25%
Controller Wifi RGBW Magic Home Arilux SL-LC04, Compatibil Amazon Alexa si Google Assistant

Brand: ARILUX Model: SL-LC04 Tensiune alimentare: DC5-28V Output: 4 canale Curent nominal: RGBW,4A*3 Putere incarcare max.: 4AX3X12V=144W Metoda de conectare: Anod Comun Dimensiune: 52*22*6 mm Distanta: 50m pentru conectare directa prin wifi sau nelimitat prin conectarea modulului la wifi Metoda de conectare: RGBW si + respectiv +V si -V prin mufa DC sau transformator cu mufa DC Aplicatii pentru: Controlul benzilor led, lustre RGBW si alte dispozitive RGBW, benzi led RGBW Aplicatie:..

74,99 lei 100,00 lei
TVA Inclus
Shelly RGBW2 - modul control pentru banda LED 4x PWM 12/24V WiFi

Descriere produs:  Are un server web incorporat  Shelly RGBW2 se poate folosi ca un device de sine statator, ca un accesoriu pentru controlul automatizarii din casa sau ca o alta componenta a sistemului automat.   Specificatii tehnice: suporta marea majoritate a SPST/SPDT putere intrare DC: 12-24V putere iesire DC 12V: 144W – combinat, 45W – per canal putere iesire DC 24V: 288W – combinat, 90W – per canal suporta orice banda cu..

139,99 lei
TVA Inclus
Reduceri