Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Aveti control asupra benzilor LED din locuinta cu ajutorul acestor dispozitive. Administrarea benzilor LED nu a fost niciodata mai simpla! Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati device-ul de banda LED pentru a-i putea schimba culoarea, sa dimati lumina ei sau sa opriti/porniti cu usurinta. Unele modele suporta controlul vocal, motiv pentru care puteti sa oferiti controllerului comenzile cu care sa creeze ambientul perfect. Prin intermediul telefonului aveti control asupra benzi LED cu o simpla apasare.

Controller banda LED, 5 in 1, ZigBee 3.0 Pro Gledopto

Descriere produs: Controllerul este unul 5 in 1, ceea ce inseamna ca are 5 moduri: RGBCCT, RGBW , RGB , CCT si Dimmer. El poate sa fie controlat atat din aplicatie, dar si vocal, prin ntermediul Amazon Alexa. In plus, controlul poate sa fie realizat si prin intermediul unei telecomenzi RF. Are un buton fizic pentru resetare. Specificatii tehnice: tensiune de alimentare: 12-24-36-48-54V DC dimensiune: 125x37x24 mm curent nominal: max 5A putere: max 270W..

179,00 lei
TVA Inclus
Controller mini banda LED, 5 in 1, ZigBee 3.0 Pro Gledopto

Descriere produs: Controllerul mini 5 in 1 este unul Zigbee si este compatibil cu Philips Hue, Osram Lightify, Amazon Echo Plus si nu numai. In plus, el poate sa fie controlat si prin intermediul telecomenzilor/intrerupatoarelor MiLight RGBCCT. Datorita protocoalelor de comunicare Zigbee 3.0 si RF, controllerul Gledopto se poate administra atat din aplicatie, cat si de la distanta. Controlati-l vocal prin intermediul Amazon Alexa, Google Home Assistant sau Apple ..

110,00 lei
TVA Inclus
-1%
Shelly RGBW2 - modul control pentru banda LED 4x PWM 12/24V WiFi

Descriere produs:  Are un server web incorporat  Shelly RGBW2 se poate folosi ca un device de sine statator, ca un accesoriu pentru controlul automatizarii din casa sau ca o alta componenta a sistemului automat.   Specificatii tehnice: suporta marea majoritate a SPST/SPDT putere intrare DC: 12-24V putere iesire DC 12V: 144W – combinat, 45W – per canal putere iesire DC 24V: 288W – combinat, 90W – per canal suporta orice banda cu..

129,00 lei 130,00 lei
TVA Inclus
Reduceri