Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

Panou întrerupător triplu din sticlă M1A moono

Panou întrerupător triplu din sticlă M1A moono - panou din sticla moono, model M1A, pentru un intrerupator triplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator triplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent ..

35,00 lei
TVA Inclus
Panou mini 47x47mm întrerupător triplu din sticlă M2 moono

Panou mini 47x47mm întrerupător triplu din sticlă M2 moono - panou mini din sticla moono, model M2, pentru un intrerupator triplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator triplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intun..

15,00 lei
TVA Inclus
Ramă triplă din aluminiu M2 moono

Ramă triplă din aluminiu M2 moono - rama tripla din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare sau pri..

70,00 lei
TVA Inclus
-6%
Ramă triplă din sticlă M1 moono

Ramă triplă din sticlă M1 moono - rama tripla din sticla rezistenta moono, model M1, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare ..

60,99 lei 65,00 lei
TVA Inclus
-4%
Modul întrerupător touch simplu RF moono

Modul întrerupător touch simplu RF moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/o..

71,99 lei 75,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch WiFi acționare jaluzele moono

Modul întrerupător touch WiFi acționare jaluzele moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, usa garajului etc. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul wireless, dupa conectare acestea pot fi controlate de oriunde de pe tel..

120,00 lei
TVA Inclus
-10%
Panou întrerupător simplu sonerie din sticlă M1 moono

Panou întrerupător simplu sonerie din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator sonerie cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator sonerie cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneri..

17,99 lei 20,00 lei
TVA Inclus
Ramă cvadruplă din aluminiu M2 moono

Ramă cvadruplă din aluminiu M2 moono - rama cvadrupla din aluminiu moono, model M2, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare s..

90,00 lei
TVA Inclus
-6%
Ramă cvadruplă din sticlă M1 moono

Ramă cvadruplă din sticlă M1 moono -  rama cvadrupla din sticla moono, model M1, compatibila cu modulele de intrerupatoare clasice, cu modulele de prize schuko sau media din gama moono: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Potrivita pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.  Modulule nu sunt incluse, acestea se pot achizitiona separat. Este compatibila doar cu modulele de intrerupatoare..

79,99 lei 85,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic dublu cap-scară moono

Modul întrerupător clasic dublu cap-scară moono - modul intrerupator dublu mecanic. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-scara sunt i..

20,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch dublu RF moono

Modul întrerupător touch dublu RF moono - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv.  Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on..

85,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător touch simplu WiFi și RF moono

Modul întrerupător touch simplu WiFi și RF moono - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama moono. Poate fi controlat tactil, prin aplicatia pentru smartphone App Smart Life sau cu ajutorul telecomenzii, ce functioneaza pe 433 mhz. Intrerupatoarele nu necesita un hub intermediar, ele putand fi conectate direct la routerul ..

120,00 lei
TVA Inclus
-10%
Panou întrerupător dublu jaluzele din sticlă M1 moono

Panou întrerupător dublu jaluzele din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator cu touch (atingere) ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.&nb..

17,99 lei 20,00 lei
TVA Inclus
Panou mini 47x47mm sonerie din sticlă M2 moono

Panou mini 47x47mm sonerie din sticlă M2 moono - panou mini din sticla moono 47x47mm, model M2, pentru un intrerupator sonerie cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou. Panou frontal din sticla pentru un intrerupator sonerie cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezisten..

15,00 lei
TVA Inclus
Modul întrerupător clasic triplu cap-scară moono

Modul întrerupător clasic triplu cap-scară moono - modul intrerupator triplu mecanic. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-..

25,00 lei
TVA Inclus
Reduceri