Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-39%
Întrerupător touch 2 x simplu + Priză Schuko din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch 2 x simplu + Priză Schuko din sticlă LIVOLO - doua intrerupatoare simple cu touch si o priza pe acelasi panou din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de utilizat si localizat in intuneric. Este potrivit pentru locuita,..

158,99 lei 260,99 lei
TVA Inclus
-45%
Întrerupător touch dublu + Priză Schuko din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch dublu + Priză Schuko din sticlă LIVOLO - un intrerupator dublu cu touch si o priza simpla pe acelasi panou din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de utilizat si localizat in intuneric. E..

108,99 lei 197,99 lei
TVA Inclus
-46%
Întrerupător touch simplu + Priză dublă Schuko din sticlă Livolo

Întrerupător touch simplu + Priză dublă Schuko din sticlă Livolo - un intrerupator simplu cu touch si o priza dubla pe acelasi panou din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de utilizat si localizat in intun..

122,99 lei 228,99 lei
TVA Inclus
Reduceri