contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Întrerupător touch 2 x simplu + Priză Schuko din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch 2 x simplu + Priză Schuko din sticlă LIVOLO - doua intrerupatoare simple cu touch si o priza pe acelasi panou din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de utilizat si localizat in intuneric. Este potrivit pentru locuita,..

235,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu + Priză dublă Schuko din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch dublu + Priză dublă Schuko din sticlă LIVOLO - un intrerupator dublu cu touch si o priza dubla pe acelasi panou din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp.   Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de utilizat si localizat in intuner..

192,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu + Priză Schuko din sticlă LIVOLO

Întrerupător touch dublu + Priză Schuko din sticlă LIVOLO - un intrerupator dublu cu touch si o priza simpla pe acelasi panou din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de utilizat si localizat in intuneric. E..

146,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu + Priză dublă Schuko din sticlă Livolo

Întrerupător touch simplu + Priză dublă Schuko din sticlă Livolo - un intrerupator simplu cu touch si o priza dubla pe acelasi panou din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de utilizat si localizat in intun..

177,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu + Priză simplă Schuko din sticlă Livolo

Întrerupător touch simplu + Priză simplă Schuko din sticlă Livolo - un intrerupator simplu cu touch si o priza simpla pe acelasi panou din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de utilizat si localizat in int..

131,00 lei
TVA Inclus
Priză Schuko din sticlă + Întrerupător touch dublu LIVOLO

Priză Schuko din sticlă + Întrerupător touch dublu LIVOLO -  o priza simpla si un intrerupator dublu cu touch pe acelasi panou din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de utilizat si localizat in intuneric. ..

146,00 lei
TVA Inclus
Priză simplă Schuko din sticlă + Întrerupător touch simplu Livolo

Priză simplă Schuko din sticlă + Întrerupător touch simplu Livolo -  o priza simpla si un intrerupator simplu cu touch pe acelasi panou din sticla securizata, rezistent la zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off  – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de utilizat si localizat in in..

131,00 lei
TVA Inclus
Reduceri