contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Produsele Shelly sunt o alegere excelenta pentru sistemul electric al locuintei. Monitorizati consumul electric al casei sau al unui dispozitiv si controlati cu usurinta device-urile cu ajutorul telefonului. Programati produsele pentru ca ele sa fie cat mai bine adaptate programului si stilului dumneavoastra de viata. In plus, senzorii va vor oferii informatii importante despre mediul in care sunt amplasati si care vor asigura siguranta si bunastarea celor dragi. Protejati-va de o eventuala suprasarcina care ar putea sa creeze daune si mentineti un mediu bun pentru trai cu ajutorul senzorilor.

-10%
Priza Wifi cu monitor consum Shelly

Detalii produs: Priza operata prin WiFi poate sa controleze o gama larga de electronice pentru locuinta, dar si echipamente pentru birou (lumini, sisteme de securitate, radiatoare, air conditionat etc.). Priza cu monitor de consum Shelly are un server web incorporat. Poate sa fie folosita ca un device de sine statator, ca un accesoriu pentru controlul automatizarii din casa sau ca o alta componenta a sistemului automat. Va permite administrarea dispozitivelor electrice cu o putere de pan..

148,50 lei 165,00 lei
TVA Inclus
-10%
Senzor Temperatura Addon pentru Shelly 1/1PM

Descriere produs: Senzorul este un modul aditional care poate conecta senzorul de temperatura DS18B20 la Shelly 1 sau Shelly 1PM. ..

54,00 lei 60,00 lei
TVA Inclus
-5%
SHELLY 1 - releu 1 canal 16A WiFi DIY

Shelly 1 nu are functie de monitorizare consum. Shelly 1 necesita alimentare si cu fir Nul. Shelly 1 este dry contact/ cu contact uscat/ contacte libere de potential. Shelly functioneaza doar pe retea WiFi 2.4GHz. Suporta REST API control si MQTT control. Poate controla 1 circuit electric pana la 3.5kW. Este conceput pentru a fi montat in doza de aparat in spatele prizelor sau intrerupatoarelor sau in alte locuri cu spatiu limitat. Poate fi utilizat ca atare sau integrat intr-un alt sis..

69,00 lei 73,00 lei
TVA Inclus
-18%
Shelly 1PM - releu wifi 16A cu monitorizare consum

Descriere produs: Poate sa controleze un circuit electric de pana la 3.5 kW. Ar trebui sa fie montat intr-o consola standardin-wall, in spatele prizelor si a intrerupatoarelor sau in alte spatii limitate ca dimensiune. El poate sa fie folosit ca un device de sine statator sau ca un accesoriu pentru controlul automatizarii din casa. Shelly are o varietate de device-uri inovative care permit controlul de la distanta a dispozitivelor electrice prin intermediul telefonului mobil, a calculato..

99,00 lei 120,00 lei
TVA Inclus
-10%
Shelly 2.5 - releu 2 canale pentru jaluzele/ usi garaj cu monitorizare consum 2X 10A

Detalii produs: Are un server web incorporat si este destinat instalarii in spatii limitate ca dimensiune, precum dozele de aparat/de legatura, tablouri electrice etc. Poate sa fie folosit pentru doua circuite electrice (de pana la 2.3 kW fiecare). Are monitorizare a consumului energetic, protectie termica si pentru supraincarcare pe fiecare circuit.  Poate sa functioneze ca un modul de control motor bidirectional (pentru draperii, jaluzele, usi de garaj etc). Shelly 2.5 se poat..

139,50 lei 155,00 lei
TVA Inclus
Shelly 3EM - releu monitorizare 3 faze + 3* Clamps 120A

Shelly 3EM - contor profesional pentru 3 faze Caracteristici: contorizare precisa in 3 faze a energiei pana la 120A per faza control contactor integrat de 10A compatibil cu energie solara si eoliana calibrarea din fabrica este de o acuratete de peste 99% montabil DIN conectabil la WiFi conectabil la Cloud si MQTT istoricul consumului de energiei este de 365 de zile protectie impotriva furtului de energie   Compatibil cu: Shelly 3EM si spatiile ..

750,00 lei
TVA Inclus
Shelly Button - carcasa cu buton pentru relee Shelly 1, 1PM si Dimmer (alb)

Detalii produs: Utilizati carcasa Shelly pentru a folosi in siguranta, in afara peretelui, Shelly 1, Shelly 1PM si Shelly Dimmer. Imbunatatiti-va experienta cu produsele Shelly. El imbina designul stilat cu multe functionalitati. Poate sa transforme orice lampa, ventilator sau incalzitor in unul smart. Cu cel mai bun serviciu de cloud din lume, cu o interfata prietenoasa, scene, control multiplu si nu numai, aplicatia Shelly Cloud va permite sa va controlati locuinta de oriunde. Fiecar..

45,00 lei
TVA Inclus
Shelly Button - carcasa cu buton pentru relee Shelly 1, 1PM si Dimmer (negru)

Detalii produs: Utilizati carcasa Shelly pentru a folosi in siguranta, in afara peretelui, Shelly 1, Shelly 1PM si Shelly Dimmer. Imbunatatiti-va experienta cu produsele Shelly. El imbina designul stilat cu multe functionalitati. Poate sa transforme orice lampa, ventilator sau incalzitor in unul smart. Cu cel mai bun serviciu de cloud din lume, cu o interfata prietenoasa, scene, control multiplu si nu numai, aplicatia Shelly Cloud va permite sa va controlati locuinta de oriunde. Fiecar..

45,00 lei
TVA Inclus
-10%
Shelly Button1 - controller pentru scene cu baterie (WiFi)

Descriere Produs: Este intr-atat de mic inca poate sa fie pus sau dus oriunde. Butonul are ca sursa de alimentare bateria si puteti sa il puneti in geanta personala sau de laptop, precum si in buzunar si sa il folositi oricand si oriunde aveti nevoie.    1 Button, 4 Actiuni: 1x - stingere/aprindere lumina in dormitor 2x - jaluzele sunt inchise 3x - pornire/oprire ventilator Apasarea lunga - stingerea tuturor luminilor   Specificatii tehnice: d..

134,10 lei 149,00 lei
TVA Inclus
Shelly Dimmer 2 - modul dimmer WiFi cu nul optional

Detalii produs: Are un server web incorporat si este destinat instalarii in spatii limitate ca dimensiune, precum monturile peretilor. Shelly Dimmer 2 se poate folosi ca un device de sine statator sau ca un accesoriu pentru controlul automatizarii din casa.   Specificatii tehnice: sursa de alimentare: AC 110-230V ±10%, 50/60Hz protectie termica: da protectie pentru supraincarcare: da dimabil: da led dimabil: 50-200VA / 1W – 200W surse de lumina i..

169,00 lei
TVA Inclus
-10%
Shelly DS18B20 - Senzor de temperatura

Descriere produs: Senzorul are lungimea de 1m si functioneaza doar impreuna cu Shelly Senzor Temperatura Addon pentru Shelly 1/1PM. ..

31,50 lei 35,00 lei
TVA Inclus
Shelly Duo E27 - Bec LED smart CCT WiFi

Detalii produs: Nu necesita un hub. Puteti sa conectati becul direct la reteaua WiFi din locuinta.  Controlati-l de oriunde ati fi. In acest fel, nu veti mai uitat luminile aprinse atunci cand plecati sau sa va intoarceti si sa fie intuneric in casa. Este compatibil cu Android, iOS, Amazon Alexa si Google Assistant. Folositi-va vocea pentru a controla becul. Reduceti consumul energetic fara sa diminuati intensitatea sau calitatea. Becul poate sa fie programat sa se aprinda/sti..

99,00 lei
TVA Inclus
Shelly Duo GU10 - Spot LED smart CCT WiFi

Detalii produs: Nu necesita un hub. Puteti sa conectati becul direct la reteaua WiFi din locuinta.  Controlati-l de oriunde ati fi. In acest fel, nu veti mai uitat luminile aprinse atunci cand plecati sau sa va intoarceti si sa fie intuneric in casa. Este compatibil cu Android, iOS, Amazon Alexa si Google Assistant. Folositi-va vocea pentru a controla becul. Reduceti consumul energetic fara sa diminuati intensitatea sau calitatea. Spotul poate sa fie programat sa se aprinda/st..

99,00 lei
TVA Inclus
-14%
Shelly DW2 - Senzor magnetic usi/ferestre WiFi

Detalii produs: Senzorul magnetic usi/ferestre Shelly detecteaza si raporteaza deschiderea sau inchiderea usilor si ferestrelor, dar masoara si luminozitatea (LUX). Este usor de instalat pe orice usa sau fereastra, iar senzorul declanseaza un semnal atunci cand este despartit, notificand utilizatorul atunci cand cineva intra in incapere. Functionalitatile device-ului il fac ideal pentru iluminarea automata, controlul accesului si solutiile pentru securitatea locuintei.   Compa..

129,00 lei 150,00 lei
TVA Inclus
-10%
Shelly EM - Releu monitorizare consum + Clamps

Detalii produs: Releul monitorizeaza consumul oricarui dispozitiv electronic, circuit electric sau echipament de birou (lumini, sisteme de securitate, radiatoare, air conditionat etc.). El monitorizeaza consum intregii locuinte sau a energiei obtinute din panourile solare. Releul operat prin WiFi monitorizeaza energia si are functie de control cantactor. Device-ul are doua canale independente de masurare, de 120A fiecare si un control contactor (sau de sarcina de 2A). El poate sa masoare..

351,00 lei 390,00 lei
TVA Inclus
Reduceri