Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Modul priza Schuko 16A Legrand Mosaic alba

Modulul de priza Schuko Legrand Mozaic este pe standard german, ceea ce inseamna ca ocupa 2 module. Priza poate sa fie montata in doze rotunde, pe standard german, sau in cele patrate, de 2 module, pe standard italian. Priza este compatibila cu ramele din gama Livolo.  ..

25,00 lei
TVA Inclus
-16%
Modul priza schuko Zigbee cu monitorizare consum, moono

Alimentare: 90V-250V AC 50/60Hz Curent nominal: 16A Comunicare wireless: Zigbee 2.4 GHz Standard wireless: IEEE802 15.4 Conditii de operare: -20 ~ 70 grade celsius       ..

75,00 lei 89,00 lei
TVA Inclus
-13%
Priza dubla cu rama din sticla pentru 1 Doza, Livolo

Priza dubla pentru 1 singura doza rotunda pe standard german cu prindere cu suruburi si cu rama din sticla Livolo (rama de sticla nu are logo Livolo inscriptionat) Rama suport metalic si rama de sticla sunt incluse. ..

69,99 lei 80,00 lei
TVA Inclus
Priza schuko + 2 USB cu rama din sticla moono

..

85,00 lei
TVA Inclus
Priză schuko WiFi cu ramă din sticlă moono

Priza WiFi moono - este o priza inteligenta si performanta ce poate fi controlata prin aplicatia mobila gratuita SmartLife (Tuya). Ea are functii de timer si on/off de la distanta, precum si protectie la suprasarcina. Este compatibila cu Alexa, Google Assistant si IFTTT. Cu aplicatia Tuya poti sa controlezi, activezi/dezactivezi dispozitivele din locuinta oriunde te-ai afla, casa ta devenind astfel mai confortabila si mai sigura! Rama este din sticla securizata si este disponibil..

99,99 lei
TVA Inclus
-1%
Priză schuko Zigbee cu monitorizare consum, cu ramă din sticlă moono

Priza Zigbee moono - este o priza inteligenta si performanta ce poate fi controlata prin aplicatia mobila gratuita SmartLife (Tuya). Ea are functii de timer, on/off de la distanta, monitorizare consum, precum si protectie la suprasarcina. Este compatibila cu Alexa, Google Assistant si IFTTT. Cu aplicatia Tuya poti sa controlezi, activezi/dezactivezi dispozitivele din locuinta oriunde te-ai afla, casa ta devenind astfel mai confortabila si mai sigura! Rama este din sticla securizata si..

99,00 lei 99,99 lei
TVA Inclus
Priză simplă Schuko + USB standard italian 3 module Livolo

Detalii produs: Calitatea excelenta permit ca atat aspectul, dar si lucrurile incorporate sa fie impecabile. Este formata dintr-o rama de sticla, dintr-un modul securizat integrat si o rama metalica. Sticla securizata este rezistenta la zgarieturi. Ea nu se decoloreaza in timp, pastrandu-si aspectul odata cu trecerea timpului. Necesita fir de nul!   Specificatii tehnice: dimensiune: 119x78 mm tensiune: AC 110V~250V/50HZ-60HZ consum propriu: <0.1mW temp..

102,00 lei
TVA Inclus
Priză simplă Schuko M1 moono, cu rama din sticla

Priză simplă Schuko M1 moono - Priza simpla cu impamantare, model M1, cu rama din sticla rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, priza Schuko si rama sticla securizata. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Este compatibila doar cu alte produse din gama moono. Necesita o doza standard. Culori disponibile: a..

42,00 lei
TVA Inclus
-6%
Priză simplă Schuko M2 moono, cu rama din aluminiu

Priză simplă Schuko M2 moono - Priza simpla cu impamantare, model M2, cu rama din aluminiu, rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, priza Schuko si rama securizata din aluminiu. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Este compatibila doar cu alte produse din gama&nbs..

47,00 lei 50,00 lei
TVA Inclus
Priză simplă Schuko standard italian 3M Livolo

Detalii produs: Calitatea excelenta permit ca atat aspectul, dar si lucrurile incorporate sa fie impecabile. Este formata dintr-o rama de sticla, dintr-un modul securizat integrat si o rama metalica. Sticla securizata este rezistenta la zgarieturi. Ea nu se decoloreaza in timp, pastrandu-si aspectul odata cu trecerea timpului. Necesita fir de nul!   Specificatii tehnice: dimensiune: 119x78 mm tensiune: AC 110V~250V/50HZ-60HZ consum propriu: <0.1mW temperat..

52,00 lei
TVA Inclus
Priza tripla italiana, 3 module Livolo

..

65,00 lei
TVA Inclus
Priză simplă Schuko cu capac M1 moono, cu rama din sticla

Priză simplă Schuko cu capac M1 moono - Priza simpla cu impamantare, model M1, cu rama din sticla rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, priza Schuko si rama sticla securizata. Are si capac de protectie impotriva umezelii. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Este compatibi..

47,00 lei
TVA Inclus
Priza dublă Schuko cu capac M1 moono cu rama din sticla (pentru 2 doze)

Priza dublă Schuko M1 moono - Priza dubla cu impamantare, model M1, cu rama din sticla rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, doua prize Schuko si rama sticla securizata. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Este compatibila doar cu alte produse din gama moono. Ne..

89,00 lei
TVA Inclus
Priza dublă Schuko M1 moono, pentru 2 doze, cu rama din sticla

Priza dublă Schuko M1 moono - Priza dubla cu impamantare, model M1, cu rama din sticla rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, doua prize Schuko si rama sticla securizata. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Este compatibila doar cu alte produse din gama moono. Ne..

79,00 lei
TVA Inclus
-7%
Priza dublă Schuko M2 moono, cu rama din aluminiu, pentru 2 doze

Priza dublă Schuko M2 moono - Priza dubla cu impamantare, model M2, cu rama din aluminiu, rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, doua prize Schuko si rama securizata din aluminiu. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Este compatibila doar cu alte produse din gama&..

84,00 lei 90,00 lei
TVA Inclus
Reduceri