Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Aveti informatii despre intreaga locuinta la o singura atingere de ecran. Monitorizati casa cu usurinta cu ajutorul acestor dispozitive. Primiti alerte atunci cand acestea detecteaza miscare, fum, gaz, apa, monoxid de carbon, schimbari de temperatura, umiditate, presiune, sau deschiderea/inchiderea unei usi sau ferestre. Senzorii au un design care se integreaza cu usurinta in camere, protejandu-va familia si locuinta. Creati un ecosistem inteligent si adaugati oricand senzori noi, in functie de nevoi.

-21%
Senzor temperatura si umiditate Smart ZigBee TUYA WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway Zigbee Tuya pentru a putea fi utilizat. Functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox sau Tuya Zigbee. Senzorul controleaza mediul de oriunde ar fi pozitionat. Detecteaza umiditatea si temperatura in timp real si arata inregistrari ale temperaturii si umiditatii din locul in care a fost montat. Setati alarme pentru momentele in care umiditatea sau temperatura d..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
Multisenzor Zigbee Aeotec compatibil SmartThings

Detalii produs: Multisenzorul Aeotec poate sa fie montat cu usurinta pe usi si ferestre si le inregistreaza in mod curent starea, prin intermediul senzorului magnetic si cu accelerometru. Puteti sa fiti informat in legatura cu securitatea locuintei chiar si atunci cand sunteti plecat, folosind aplicatia SmartThings. Utilizati rutinele SmartThings pentru a va face intoarcerea acasa mai confortabila.   Caracteristici: notificari in cazul in care usile si ferestrele sunt de..

249,00 lei
TVA Inclus
Senzor de fum Salus

Detalii produs: alertă în cazul detectării amenințărilor (alarmă de tip sunet sau lumină) senzorul poate funcționa și autonom (fără a fi integrat în sistemul Smart Home) notificare gratuită prin SMS* sistem de avertizare eficient (pentru utilizare în clădiri comerciale: hoteluri, depozite).   Specificatii produs: Nivel alarmă ≥ 85dB Temperatura de operare -10 – 50˚C ..

355,00 lei
TVA Inclus
Senzor de fum Zigbee HEIMAN

Senzorul de fum HEIMAN Zigbee dispune de un sistem de detectare precisă a fumului, iar dumneavoastră sunteți alertat acustic și vizual. Într-o situație gravă, senzorul de fum vă avertizează cu un LED roșu care clipește rapid și cu o alarmă puternică. Aveți, de asemenea, opțiunea de a primi o avertizare pe smartphone-ul dvs. atunci când nu sunteți acasă. Acest lucru împiedică fumul să provoace un incendiu și pagube costisitoare care decurg din acesta. Prin utilizarea tehnolog..

250,00 lei
TVA Inclus
-21%
Senzor de gaz CNG Smart Zigbee Tuya

Acesta este un senzor cu alarma ce detecteaza scurgerile de gaz natural. Atunci cand conventratia de gaz natural atinge valoarea stabilita, senzorul va emite semnale luminoase si acustice care te vor anunta ca exista scurgeri de gaze si trebuie luate masurile necesare. Poate controla si alte dispozitive smart prin acocierea cu acestea printr-un scenariu, de exemplu dispozitivul automat de deschiderea ferestrelor, ventilatia si multe altele.     Specificatii: Comunicare..

149,99 lei 189,00 lei
TVA Inclus
Senzor de gaz Zigbee HEIMAN

Senzorul de gaz Zigbee de la HEIMAN vă protejează împotriva scăpărilor de gaze combustibile, avertizându-vă în mod fiabil dacă este depășită o valoare limită definită. Cu ajutorul alarmei sale acustice (75 db la o distanță de 1 m), sunteți avertizat din timp pentru a căuta scurgerea de gaz sau pentru a vă menține în siguranță pe dumneavoastră și pe cei dragi. Senzorul de gaz fiabil detectează gazul natural, gazul de cărbune, precum și multe alte gaze inflamabile și este r..

250,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie FIBARO

Descriere produs: Senzorul de inundatie FIBARO are un design futurist, o dimensiune compacta si o varietate de functii aditionale. Design-ul lui a fost inspirat de picatura de apa perfecta. Pe langa alarma (sirena), device-ul va poate alerta in legatura cu o amenintare prin intermediul culorilor diodei RGB.   Specificatii tehnice: Z-Wave Plus (868.42MHz) sursa de alimentare: baterie CR123A dimensiune: 72x28mm tensiune externa: 12-24V DC   Mai multe i..

359,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie Salus

The SALUS water leak sensor can detect water leaks within your system and report this information via our smart app remotely. All information regarding this product will be coming soon.  ..

369,00 lei
TVA Inclus
-21%
Senzor de inundatie Smart ZigBee TUYA WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway Zigbee Tuya pentru a putea fi utilizat. Functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox sau Tuya Zigbee Senzorul este spionul mic, dar de incredere, care va notifica oricand lichide picura sau curg din locul in care acesta este pozitionat. Pentru a-l folosi este nevoie de un gateway Zigbee Tuya, acesta nefiind inclus. R7050 este usor de conectat cu gateway-ul dumneavoastra..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie Zigbee Aeotec compatibil SmartThings

Detalii produs: Senzorul de inundatie Aeotec poate sa detecteze scurgerile de apa atat pe partea de deasupra, cat si in cea de jos, astfel ca permite interventia din timp pentru a evita daunele extinse.   Caracteristici: primiti avertizari la primul semn de scurgere de apa contacte pentru detectia lichidelor pe partea de deasupra si pe cea de jos sensor de temperatura integrat notificari pe telefon prin aplicatia SmartThings sau prin intermediul device-urilor intel..

249,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie Zigbee Aqara

Detalii produs: Senzorul de inundatie Aqara este un dispozitiv care detecteaza orice scurgere de apa. In cazul in care se identifica o scurgere sau o inundatie, se va trimite o avertizare la aplicatie. Prin intermediul Aqara Hub-ului, el poate sa comunice si cu alte dispozitive. Device-ul detecteaza inundatii sau scurgeri. Atunci cand se descopera un pericol, Aqara Hub-ul va trimite alerte si mesaje de atentionare telefonului dumneavoastra. Daca este conectat cu o valva solenoid, apa poa..

95,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie Zigbee Aqara T1

Senzorul de scurgere de apă Aqara T1 detectează scurgerile de apă sau inundațiile și monitorizează starea scurgerilor de apă. Atunci când apare scurgerea de apă sau inundația, poate trimite o notificare de alertă instantanee prin intermediul aplicației. De asemenea, funcționează cu alte accesorii inteligente pentru a vă automatiza casa. Caracteristici: Declanșează Alarma Aqara Hub și notificările Push: Atunci când nivelul apei ajunge până la 0,5 mm, senzorul de scu..

109,00 lei
TVA Inclus
-22%
Senzor de inundatie Zigbee NOUS E4

Specificatii: Dimensiuni: 34*41*15mm Alimentare: 1x CR2032  / 3V Durata de viata a bateriei: pana la 3ani Temperatura de operare: -10℃ - +50℃ Greutate:14.5g (cu baterie) Grad de protectie: IP66 Standard comunicare: WiFi IEEE 802.15.4 Protocol: Zigbee3.0 Cerinte sistem: Android 4.0 sau mai mare, IOS 8.0 sau mai mare Control din aplicatie: Smart Life/ Tuya ..

69,00 lei 89,00 lei
TVA Inclus
-20%
Senzor de masurare a calitatii aerului Zigbee Aqara

Specificatii produs: Senzorul TVOC de masurare a calitatii aerului detecteaza concentratia si nivelul de compusi organici volatili din aer, precum si temperatura si umiditatea. Odata ce este conectat la hub, el poate sa foloseasca schimbarile concentratiei/nivelului compusilor organici volatili, de temperatura sau de umiditate pentru automatizari. Functioneaza impreuna cu alte dispozitive inteligente ale locuintei pentru implementarea mai multor scenarii smart si va va trimite notificari p..

199,00 lei 250,00 lei
TVA Inclus
-21%
Senzor de miscare Smart ZigBee TUYA WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway Zigbee Tuya pentru a putea fi utilizat.  Functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox sau Tuya Zigbee. Senzorul pentru miscare detecteaza miscarea din locuinta sau biroul dumneavoastra. Pentru a folosi acest senzor, aveti nevoie de un gateway Tuya Zigbee precum R7070, in pachet nefiind inclus unul. R7046 este usor de conectat cu gateway-ul dumneavoastra Tuya Z..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
Reduceri