Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Aveti informatii despre intreaga locuinta la o singura atingere de ecran. Monitorizati casa cu usurinta cu ajutorul acestor dispozitive. Primiti alerte atunci cand acestea detecteaza miscare, fum, gaz, apa, monoxid de carbon, schimbari de temperatura, umiditate, presiune, sau deschiderea/inchiderea unei usi sau ferestre. Senzorii au un design care se integreaza cu usurinta in camere, protejandu-va familia si locuinta. Creati un ecosistem inteligent si adaugati oricand senzori noi, in functie de nevoi.

Senzor temperatura si umiditate Smart ZigBee TUYA WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway ZigbeeWOOX pentru a putea fi utilizat. Poate sa fie controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa si functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Senzorul controleaza mediul de oriunde ar fi pozitionat. Detecteaza umiditatea si temperatura in timp real si arata inregistrari ale temperaturii si umiditatii din locul in care a fost montat. Setati alarme pentru momentele i..

89,00 lei
TVA Inclus
Multisenzor Zigbee Aeotec compatibil SmartThings

Detalii produs: Multisenzorul Aeotec poate sa fie montat cu usurinta pe usi si ferestre si le inregistreaza in mod curent starea, prin intermediul senzorului magnetic si cu accelerometru. Puteti sa fiti informat in legatura cu securitatea locuintei chiar si atunci cand sunteti plecat, folosind aplicatia SmartThings. Utilizati rutinele SmartThings pentru a va face intoarcerea acasa mai confortabila.   Caracteristici: notificari in cazul in care usile si ferestrele sunt de..

249,00 lei
TVA Inclus
Senzor de fum Salus

Detalii produs: alertă în cazul detectării amenințărilor (alarmă de tip sunet sau lumină) senzorul poate funcționa și autonom (fără a fi integrat în sistemul Smart Home) notificare gratuită prin SMS* sistem de avertizare eficient (pentru utilizare în clădiri comerciale: hoteluri, depozite).   Specificatii produs: Nivel alarmă ≥ 85dB Temperatura de operare -10 – 50˚C ..

355,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie FIBARO

Descriere produs: Senzorul de inundatie FIBARO are un design futurist, o dimensiune compacta si o varietate de functii aditionale. Design-ul lui a fost inspirat de picatura de apa perfecta. Pe langa alarma (sirena), device-ul va poate alerta in legatura cu o amenintare prin intermediul culorilor diodei RGB.   Specificatii tehnice: Z-Wave Plus (868.42MHz) sursa de alimentare: baterie CR123A dimensiune: 72x28mm tensiune externa: 12-24V DC   Mai multe i..

359,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie Salus

The SALUS water leak sensor can detect water leaks within your system and report this information via our smart app remotely. All information regarding this product will be coming soon.  ..

369,00 lei
TVA Inclus
-21%
Senzor de inundatie Smart ZigBee TUYA WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway Zigbee WOOX pentru a putea fi utilizat. Functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Senzorul este spionul mic, dar de incredere, care va notifica oricand lichide picura sau curg din locul in care acesta este pozitionat. Pentru a-l folosi este nevoie de un gateway Zigbee WOOX, acesta nefiind inclus. R7050 este usor de conectat cu gateway-ul dumneavoastra WOOX Zigbee si..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie Zigbee Aeotec compatibil SmartThings

Detalii produs: Senzorul de inundatie Aeotec poate sa detecteze scurgerile de apa atat pe partea de deasupra, cat si in cea de jos, astfel ca permite interventia din timp pentru a evita daunele extinse.   Caracteristici: primiti avertizari la primul semn de scurgere de apa contacte pentru detectia lichidelor pe partea de deasupra si pe cea de jos sensor de temperatura integrat notificari pe telefon prin aplicatia SmartThings sau prin intermediul device-urilor intel..

249,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie Zigbee Aqara

Detalii produs: Senzorul de inundatie Aqara este un dispozitiv care detecteaza orice scurgere de apa. In cazul in care se identifica o scurgere sau o inundatie, se va trimite o avertizare la aplicatie. Prin intermediul Aqara Hub-ului, el poate sa comunice si cu alte dispozitive. Device-ul detecteaza inundatii sau scurgeri. Atunci cand se descopera un pericol, Aqara Hub-ul va trimite alerte si mesaje de atentionare telefonului dumneavoastra. Daca este conectat cu o valva solenoid, apa poa..

95,00 lei
TVA Inclus
-20%
Senzor de masurare a calitatii aerului Zigbee Aqara

Specificatii produs: Senzorul TVOC de masurare a calitatii aerului detecteaza concentratia si nivelul de compusi organici volatili din aer, precum si temperatura si umiditatea. Odata ce este conectat la hub, el poate sa foloseasca schimbarile concentratiei/nivelului compusilor organici volatili, de temperatura sau de umiditate pentru automatizari. Functioneaza impreuna cu alte dispozitive inteligente ale locuintei pentru implementarea mai multor scenarii smart si va va trimite notificari p..

199,00 lei 250,00 lei
TVA Inclus
-21%
Senzor de miscare Smart ZigBee TUYA WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway Zigbee WOOX pentru a putea fi utilizat.  Functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Senzorul pentru miscare detecteaza miscarea din locuinta sau biroul dumneavoastra. Pentru a folosi acest senzor, aveti nevoie de un gateway WOOX Zigbee precum R7070, in pachet nefiind inclus unul. R7046 este usor de conectat cu gateway-ul dumneavoastra WOOX Zigbee si este compati..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
Senzor de miscare Zigbee Aeotec compatibil SmartThings

Detalii produs: Senzorul de miscare Aeotec poate sa fie integrat cu usurinta in locuinta dumneavoastra gratie dimensiunii compacte. Senzorul inregistreaza miscari si schimbari de temperatura si transmite informatiile direct la centrul de control Smart Home.   Caracteristici: notificari in cazul in care se inregistreaza miscare bila magnetica pentru ajustarea unghiului de inclinatie unghi de detectie de 120 de grade sensor de temperatura integrat montaj usor ..

249,00 lei
TVA Inclus
Senzor de miscare Zigbee Aqara

Detalii produs: Senzorul de miscare Aqara utilizeaza infrarosul pentru a detecta miscarea din perimetru. Poate sa fie folosit si cu alte accesorii inteligente pentru a crea o varietate de automatizari. Spre exemplu, el poate sa activeze aprinderea luminii in cazul in care camera este ocupata, sau stingerea ei daca in camera nu este nimeni. Instalarea device-ului nu necesita unelte. Pur si simplu il puneti sau il montati acolo unde este nevoie. Senzorul este capabil sa detecteze activitat..

95,00 lei
TVA Inclus
Senzor de miscare Zigbee Aqara P1

Detalii produs: Senzorul Zigbee Aqara P1 detecteaza miscarea, dar si starea luminii ambientale. Daca sunt persoane care se misca sau daca este o schimbare a luminii ambientale, senzorul va va trimite o notificare ori pe aplicatia Aqara Home (prin intermediul hubului Aqara Zigbee 3.0) ori altor dispozitive conectate. In sfarsit, pauza de detectie poate sa fie configurata fara sa fie nevoie de schimbare la nivelul hardware-ului. Setati orice timeout in intervalul 1s - 200s si confirmati al..

125,00 lei
TVA Inclus
Senzor de temperatura pentru teava Salus

FEATURES Other actions can be set via rules in the Smart Home App. Can send message to Smartphone. Power Supply: 1 x CR2 3V Battery Wireless Standard 2.4Ghz Zigbee Dimensions (mm): W-74 H-25 D-20 ..

199,00 lei
TVA Inclus
-30%
Senzor de temperatură și umiditate Broadlink HTS2

Specificatii: - tensiune intrare: 5V - tensiune iesire: 5V - consum: ≤ 0,5W ..

35,00 lei 50,00 lei
TVA Inclus
Reduceri