contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Aveti informatii despre intreaga locuinta la o singura atingere de ecran. Monitorizati casa cu usurinta cu ajutorul acestor dispozitive. Primiti alerte atunci cand acestea detecteaza miscare, fum, gaz, apa, monoxid de carbon, schimbari de temperatura, umiditate, presiune, sau deschiderea/inchiderea unei usi sau ferestre. Senzorii au un design care se integreaza cu usurinta in camere, protejandu-va familia si locuinta. Creati un ecosistem inteligent si adaugati oricand senzori noi, in functie de nevoi.

-21%
Senzor temperatura si umiditate Smart ZigBee WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway ZigbeeWOOX pentru a putea fi utilizat. Poate sa fie controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant si functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Senzorul controleaza mediul de oriunde ar fi pozitionat. Detecteaza umiditatea si temperatura in timp real si arata inregistrari ale temperaturii si umiditatii din locul in care a fost montat. Setati alar..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
Detector de fum Netatmo

Detalii produs: Dispozitivul este un detector de fum fotoelectric (optic) care sporeste siguranta locuintei dumneavoastra. Atunci cand un foc este declansat, iar alarma este dezactivata, senzorul va trimite in timp real alerte pe telefon. Astfel, puteti sa luati masuri chiar si atunci cand sunteti plecat de acasa. Nu sunteti acasa? Nu conteaza cat de puternica este alarma de 85 de dB daca sunteti pplecat. Cum o veti putea auzi? Spre diferenta de detectoarele de fum tradionale, acesta inl..

595,00 lei
TVA Inclus
Multisenzor Zigbee Samsung SmartThings

Detalii produs: Multisenzorul Zigbee Samsung SmartThings poate sa fie montat cu usurinta pe usi si ferestre si le inregistreaza in mod curent starea, prin intermediul senzorului magnetic si cu accelerometru. Puteti sa fiti informat in legatura cu securitatea locuintei chiar si atunci cand sunteti plecat, folosind aplicatia SmartThings. Utilizati rutinele SmartThings pentru a va face intoarcerea confortabila.   Caracteristici: notificari in cazul in care usile si ferestre..

189,00 lei
TVA Inclus
Senzor de fum Salus

Detalii produs: alertă în cazul detectării amenințărilor (alarmă de tip sunet sau lumină) senzorul poate funcționa și autonom (fără a fi integrat în sistemul Smart Home) notificare gratuită prin SMS* sistem de avertizare eficient (pentru utilizare în clădiri comerciale: hoteluri, depozite).   Specificatii produs: Nivel alarmă ≥ 85dB Temperatura de operare -10 – 50˚C ..

349,00 lei
TVA Inclus
Senzor de fum Zigbee WOOX

Detalii produs: Este obligatoriu in multe locuinte europene incepand cu 2021. Functioneaza impreuna cu Google Assistant si Amazon Alexa. Este compatibil cu toate celelalte dispozitive WOOX. El este un device Zigbee 3.0 si necesita un gateway (nu este inclus in pachet).   Senzorul de fum are o alerta sonora de 85 dB si una cu lumina rosie atunci cand detecteaza fum si trimite in timp real notificare telefonului. Functioneaza impreuna cu alte dispozitive WOOX si se pot cre..

149,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie FIBARO

Descriere produs: Senzorul de inundatie FIBARO are un design futurist, o dimensiune compacta si o varietate de functii aditionale. Design-ul lui a fost inspirat de picatura de apa perfecta. Pe langa alarma (sirena), device-ul va poate alerta in legatura cu o amenintare prin intermediul culorilor diodei RGB.   Specificatii tehnice: Z-Wave Plus (868.42MHz) sursa de alimentare: baterie CR123A dimensiune: 72x28mm tensiune externa: 12-24V DC   Mai multe i..

359,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie Salus

The SALUS water leak sensor can detect water leaks within your system and report this information via our smart app remotely. All information regarding this product will be coming soon.  ..

369,00 lei
TVA Inclus
-21%
Senzor de inundatie Smart ZigBee WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway Zigbee WOOX pentru a putea fi utilizat. Poate sa fie controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant si functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Senzorul este spionul mic, dar de incredere, care va notifica oricand lichide picura sau curg din locul in care acesta este pozitionat. Pentru a-l folosi este nevoie de un gateway Zigbee WOOX, acesta nefiind ..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
-5%
Senzor de inundatie Zigbee Aqara

Detalii produs: Senzorul de inundatie Aqara este un dispozitiv care detecteaza orice scurgere de apa. In cazul in care se identifica o scurgere sau o inundatie, se va trimite o avertizare la aplicatie. Prin intermediul Aqara Hub-ului, el poate sa comunice si cu alte dispozitive. Device-ul detecteaza inundatii sau scurgeri. Atunci cand se descopera un pericol, Aqara Hub-ul va trimite alerte si mesaje de atentionare telefonului dumneavoastra. Daca este conectat cu o valva solenoid, apa poa..

90,00 lei 95,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie Zigbee Samsung SmartThings

Detalii produs: Senzorul de inundatie Samsung SmartThings poate sa detecteze scurgerile de apa atat pe partea de deasupra, cat si in cea de jos, astfel ca permite interventia din timp pentru a evita daunele extinse.   Caracteristici: primiti avertizari la primul semn de scurgere de apa contacte pentru detectia lichidelor pe partea de deasupra si pe cea de jos sensor de temperatura integrat notificari pe telefon prin aplicatia SmartThings sau prin intermediul device..

189,00 lei
TVA Inclus
-16%
Senzor de masurare a calitatii aerului Zigbee Aqara

Specificatii produs: Senzorul TVOC de masurare a calitatii aerului detecteaza concentratia si nivelul de compusi organici volatili din aer, precum si temperatura si umiditatea. Odata ce este conectat la hub, el poate sa foloseasca schimbarile concentratiei/nivelului compusilor organici volatili, de temperatura sau de umiditate pentru automatizari. Functioneaza impreuna cu alte dispozitive inteligente ale locuintei pentru implementarea mai multor scenarii smart si va va trimite notificari p..

210,00 lei 250,00 lei
TVA Inclus
Senzor de miscare FIBARO

Descriere produs: Noul senzor de miscare de la FIBARO imbina 4 device-uri intr-unul singur: senzor de miscare PIR, senzor de temperatura, senzor de detectie a intensitatii luminii (lux) si senzor de vibratie.   Specificatii tehnice: Z-Wave (868.42MHz) temperatura de functionare: 0 - 40°C sursa de alimentare: baterie CR123A, 3.6V Mai multe informatii pot sa fie gasite pe website-ul producatorului. Toate manualele de instructiuni pot sa fie gasite pe https:/..

349,00 lei
TVA Inclus
-21%
Senzor de miscare Smart ZigBee WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway Zigbee WOOX pentru a putea fi utilizat.  Poate sa fie controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant si functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Senzorul pentru miscare detecteaza miscarea din locuinta sau biroul dumneavoastra. Pentru a folosi acest senzor, aveti nevoie de un gateway WOOX Zigbee precum R7070, in pachet nefiind inclus unul. R7046..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
Senzor de miscare Zigbee Aqara

Detalii produs: Senzorul de miscare Aqara utilizeaza infrarosul pentru a detecta miscarea din perimetru. Poate sa fie folosit si cu alte accesorii inteligente pentru a crea o varietate de automatizari. Spre exemplu, el poate sa activeze aprinderea luminii in cazul in care camera este ocupata, sau stingerea ei daca in camera nu este nimeni. Instalarea device-ului nu necesita unelte. Pur si simplu il puneti sau il montati acolo unde este nevoie. Senzorul este capabil sa detecteze activitat..

95,00 lei
TVA Inclus
Senzor de miscare Zigbee Samsung SmartThings

Detalii produs: Senzorul de miscare Samsung SmartThings poate sa fie integrat cu usurinta in locuinta dumneavoastra gratie dimensiunii compacte. Senzorul inregistreaza miscari si schimbari de temperatura si transmite informatiile direct la centrul de control Smart Home.   Caracteristici: notificari in cazul in care se inregistreaza miscare bila magnetica pentru ajustarea unghiului de inclinatie unghi de detectie de 120 de grade sensor de temperatura integrat mont..

189,00 lei
TVA Inclus
Reduceri