Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Produsele Sonoff sunt o alegere excelenta pentru a va crea o locuinta inteligenta. Controlul lor se poate face cu usurinta prin intermediul aplicatiei eWeLink, unele dintre ele permitand si controlul vocal. Alegeti dispozitivele care se potrivesc nevoilor pe care le aveti, putand sa adaugati oricand altele noi. Aveti informatii despre locuinta pe telefon si monitorizati-le cu o simpla apasare. In plus, multiplele scene predefinite va vor ajuta sa administrati mai usor device-urile.

Sonoff 4CH R3 - releu Smart cu control WiFi pentru 4 canale DIY

Sonoff 4CH R3 este un switch inteligent cu 4 canale cu montare pe șină. Sonoff 4CH (R3) are 4 canale pentru conectarea și controlul a 4 aparate independente, care pot fi pornite / oprite separat de la butoane sau prin aplicația eWeLink disponibilă pentru iOS și Android . Puteți verifica statusul în timp real pentru fiecare dispozitiv din aplicație. Sonoff 4CH (R3) este echivalentul a 4 switch-uri WiFi Sonoff Basic integrate împreună. Carcasa se poate monta de șină. O ..

110,00 lei
TVA Inclus
-12%
Sonoff 4CH R3 PRO - releu Smart cu control WiFi si RF pentru 4 canale DIY

Sonoff 4CH Pro R3 este un releu WiFi pentru 4 canale. Acestea suportă comutarea între 3 moduri de lucru: modul interblocare / autoblocare /impuls și toate suportă setare a unei întărzieri de 1-16s în modul impuls. Această caracteristică vă permite să lăsați comutatorul să pornească pentru câteva secunde, apoi se stinge, lucru care funcționează ca un întrerupător de impulsuri. Ele se integrează cu un modul de recepție RF de 433,92 MHz, făcându-le posibile contr..

149,00 lei 169,00 lei
TVA Inclus
-29%
Sonoff Basic R2 NEW - switch inteligent DIY 1 canal 10A cu control WiFi

Sonoff Basic R2 este un switch inteligent cu control WiFi pentru 1 canal, ce se poate conecta la o gama larga de device-uri din casa, pornindu-le sau oprindu-le automat. Sonoff transmite datele catre o platforma cloud prin intermediul router-ului Wifi, permitand controlul de la distanta asupra device-urilor cu ajutorul App eWeLink. Serverul Sonoff este serverul global Amazon AWS. Prin switch-ul Wifi Sonoff Basic toate device-urile din casa devin produse inteligente. ..

35,00 lei 49,00 lei
TVA Inclus
Sonoff Basic RF R2 NEW - switch inteligent DIY 1 canal 10A cu control WiFi + RF

Sonoff Basic R2 este un switch inteligent cu control WiFi + RF pentru 1 canal, ce se poate conecta la o gama larga de device-uri din casa, pornindu-le sau oprindu-le automat. Sonoff transmite datele catre o platforma cloud prin intermediul router-ului Wifi, permitand controlul de la distanta asupra device-urilor cu ajutorul App eWeLink sau de la telecomanda(telecomanda nu este inclusa). Serverul Sonoff este serverul global Amazon AWS. Prin switch-ul Wifi Sonoff Basic ..

49,00 lei
TVA Inclus
Sonoff Dual R3 - releu smart WiFi cu 2 canale si monitorizare consum

Detalii produs: Sonoff Dual R3 va duce casa la nivelul urmator. El este un releu dual smart WiFi care, instalat in spatele oricarui interupator traditional, il va transforma intr-unul smart, ce poate sa fie controlat de la distanta sau vocal. Integrarea electronicelor din locuinta intr-o retea wireless le va face sa poata sa comunice intre ele. Acest lucru va face ca administrarea controlului lor sa fie una comoda, chiar si in cazul luminilor, electronicelor si a dispozitivelor motorizate ..

69,00 lei
TVA Inclus
-13%
Sonoff Mini R2 - switch Smart cu control WiFi

Detalii produs: Sonoff Mini R2 este switch smart Mini, dar cu un design nou care ridica siguranta si performanta la un nivel optim. Vechea versiune de switch Mini avea o antena externa cu electricitate, dar noua versiune are antena in interior, ceea ce va face sa o puteti folosi in siguranta atunci cand controlati dispozitivele.  In plus, canalelel S1 si S2 sunt gri, ceea ce le diferentiaza de alte interfete de intrare si de iesire. Aceasta diferentiere va ajuta ca atunci cand conec..

39,00 lei 45,00 lei
TVA Inclus
-35%
Sonoff Mini R3 - releu WiFi si Bluetooth cu eWeLink-Remote

Detalii produs: Sonoff Mini R3 este un produs nou pentru o locuinta smart, lansat la inceputul lui 2022. El nu este un alt releu WiFi, ci primul gateway Sonoff cu noua tehnologie wireless numita eWeLink-Remote. Calitatea lui este dovedita nu numai de certificatul CE obligatoriu, ci si de certificatul emis de German TÜV Rheinland laboratory. Releul are un receiver eWeLink-Remote, care foloseste Bluetooth Low Energy (BLE) pentru controlul wireless de la distanta (nu utilizeaza RF 433,..

49,00 lei 75,00 lei
TVA Inclus
-21%
Sonoff Mini R4 - releu 1 canal cu control WiFi

..

59,00 lei 75,00 lei
TVA Inclus
-8%
Sonoff Mini R4 Matter - releu 1 canal cu control WiFi compatibil Matter (HomeKit, SmartThings)

Model: MINIR4M Wi-Fi: IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz Intrare:100-240V~ 50/60Hz 10A Max. Ieșire: 100-240V~ 50/60Hz 10A Max. Material carcasă: PC V0 Dimensiune 39.5x33x16.8mm ..

69,00 lei 75,00 lei
TVA Inclus
-8%
Sonoff POW Elite R3 - releu 16A WiFi monitorizare consum cu display POWR316D

Ecran LCD - Monitorizeaza puterea, tensiunea, curentul si consumul in timp real al dispozitivelor conectate; Suporta maxim 16A, Pow elite este acum compatibil cu mai multe electrocasnice; Istoric consum pentru 6 luni - Datele consumului de energie poate fi stocata pentru ultmele 6 luni  si pot fi exportate in Excel pe telefon; Protectie la supraincarcare - Poti seta praguri pentru putere, tensiune si curent. Daca una din conditiile impuse este incalcata Pow elite va opri imediat ali..

115,00 lei 125,00 lei
TVA Inclus
-7%
Sonoff POW Elite R3 - releu 20A WiFi monitorizare consum cu display POWR320D

Ecran LCD - Monitorizeaza puterea, tensiunea, curentul si consumul in timp real al dispozitivelor conectate; Suporta maxim 20A, Pow elite este acum compatibil cu mai multe electrocasnice; Istoric consum pentru 6 luni - Datele consumului de energie poate fi stocata pentru ultmele 6 luni  si pot fi exportate in Excel pe telefon; Protectie la supraincarcare - Poti seta praguri pentru putere, tensiune si curent. Daca una din conditiile impuse este incalcata Pow elite va opri imediat ali..

125,00 lei 135,00 lei
TVA Inclus
Sonoff RE5V1C releu smart 1 canal inching/ self lockling cu control WiFi 5V

Sonoff inching/ self locking este un releu WiFi care acceptă modul impuls / autoblocare. Utilizatorii pot adăuga dispozitivul la aplicația eWeLink pentru a controla de la distanță aparatele sau dispozitivele conectate la domiciliu. În modul de închidere automată, clienții pot activa / dezactiva de la distanță dispozitivele conectate, imediat. Când sunteți în modul impuls, clienții pot avea două moduri de conectare pentru a selecta: Pornește 1 secundă și apoi oprește..

29,00 lei
TVA Inclus
Sonoff SV - releu cu control Wi-Fi low voltage 5-24V

Sonoff SV - releu cu control Wi-Fi low voltage 5-24V Comandă distanță. Porniți / opriți dispozitivele electrice de oriunde Control LAN - Activați / dezactivați dispozitivul chiar dacă WiFi-ul nu are acces la Internet Aplicația gratuită eWeLink pe iOS și Android Tensiune de alimentare joasă - 5-24V DC Sincronizare status - statusul dispozitivului în timp real furnizată aplicației Sincronizare - Setați cronometrele programate / numărătoarea inversă pentru a porni / opri ..

45,00 lei
TVA Inclus
-46%
Sonoff TH16 Origin R3 - releu smart WiFi monitorizare temperatura (230V/16A) THR316

..

59,00 lei 109,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator dublu aplicat touch tip telecomanda RF433 Sonoff

Detalii produs: Doriti ca locuinta sa nu va fie plina de intrerupatoare aflate la o distanta incomoda? Sau intrerupatorul se afla la capatul coridorului intunecat, departe de aria comoda de actionare? Conectati intrerupatorul aplicat cu intrerupatoarele Sonoff RF. Intrerupator dublu aplicat touch tip telecomanda RF functioneaza ca orice alt intrerupator, dar, in plus, are si abilitatea de a controla de la distanta luminile conectate fara sa fie nevoie de cablaje. Multiplele canale va per..

60,00 lei
TVA Inclus
Reduceri