Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Reduceri

Poti cumpara linistit mai multe produse sau te poti razgandi! Acceptam returul produselor in termen de 60 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii sau cu lipsa ambalaj/ ambalaj deteriorat.

Returul se face in ambalajul original impreuna cu toate documentele si accesoriile cu care a fost livrat produsul.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Produsele aduse la comanda NU se pot returna.

Produsele achizitionate direct din showroom Cluj-Napoca nu pot fi returnate.

Modalitati de returnare 
Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului apartine in totalitate clientului(se accepta doar retururi expediate prin curier rapid), acesta fiind cel care va suporta in mod direct pretul transportului, in functie de preturile practicate de operatorul ales. 

Produsele trimise retur se ambaleaza corespunzator, astfel incat acestea sa nu se deterioreze in timpul transportului sau sa lipseasca/sa se piarda produse din pachet.

Important: Nu acceptam primirea coletelor trimise cu ramburs!

Nu trimiteți returul înainte de a ne comunica în prealabil ce doriți să returnați! Produsele se expediaza la adresa de pe pagina de contact.

Pentru returnarea produselor, va rugam completati formularul de retur si trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email [email protected] cu subiectul RETUR care sa contina Nume, Prenume, Telefon, Email, Numar Comanda sau Factura, Produs(e), Motivul Returnarii, Solutia Aleasa (inlocuire produs /creditare suma) Banca,Contul IBAN si beneficiarul(in cazul solicitarii contravalorii).

Produsele se returneaza in termen de maxim 7 zile de la exprimarea in scris a solicitarii.

Ai nevoie de mai multe informații? Contactează-ne!

Descarcă Formularul de Retur

 

Foarte important:

SC Konstructhor All SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fara ambalaj sau cu ambalaj deteriorat etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 70% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.