Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Buton wireless Zigbee Aeotec compatibil SmartThings

Detalii produs: Adaugati inteligenta locuintei dumneavoastra cu Butonul wireless Aeotec. Controlati luminile, electronicele si dispozitivele mici prin apasarea butonului. Cu Butonul wireless Aeotec puteti sa aveti cu usurinta autoritate asupra device-urilor SmartThings conectate, totul prin apasarea butonului. Cele 3 gesturi care se pot atribui (o apasare, apasare dubla, apasare lunga) va permit controlul mai multor dispozitive.   Caracteristici: este compatibil sa con..

249,00 lei
TVA Inclus
-35%
Gateway Zigbee, Z-Wave si WiFi SmartThings Aeotec

Detalii produs: Transformati-va locuinta intr-una smart cu ajutorul acestui gateway. Functioneaza ca un hub SmartThings. Conectati wireless o gama larga de dispozitive inteligente pentru a le face sa lucreze impreuna. Gateway-ul Aeotec este simplu de instalat si usor de folosit impreuna cu aplicatia SmartThings. Puteti sa conectati la el senzori, lumini, incuietori, camere si nu numai, pentru: a va monitoriza locuinta de oriunde, a avea controlul casei in mainile dumneavoastra,..

549,00 lei 850,00 lei
TVA Inclus
Multisenzor Zigbee Aeotec compatibil SmartThings

Detalii produs: Multisenzorul Aeotec poate sa fie montat cu usurinta pe usi si ferestre si le inregistreaza in mod curent starea, prin intermediul senzorului magnetic si cu accelerometru. Puteti sa fiti informat in legatura cu securitatea locuintei chiar si atunci cand sunteti plecat, folosind aplicatia SmartThings. Utilizati rutinele SmartThings pentru a va face intoarcerea acasa mai confortabila.   Caracteristici: notificari in cazul in care usile si ferestrele sunt de..

249,00 lei
TVA Inclus
Senzor de inundatie Zigbee Aeotec compatibil SmartThings

Detalii produs: Senzorul de inundatie Aeotec poate sa detecteze scurgerile de apa atat pe partea de deasupra, cat si in cea de jos, astfel ca permite interventia din timp pentru a evita daunele extinse.   Caracteristici: primiti avertizari la primul semn de scurgere de apa contacte pentru detectia lichidelor pe partea de deasupra si pe cea de jos sensor de temperatura integrat notificari pe telefon prin aplicatia SmartThings sau prin intermediul device-urilor intel..

249,00 lei
TVA Inclus
Senzor de miscare Zigbee Aeotec compatibil SmartThings

Detalii produs: Senzorul de miscare Aeotec poate sa fie integrat cu usurinta in locuinta dumneavoastra gratie dimensiunii compacte. Senzorul inregistreaza miscari si schimbari de temperatura si transmite informatiile direct la centrul de control Smart Home.   Caracteristici: notificari in cazul in care se inregistreaza miscare bila magnetica pentru ajustarea unghiului de inclinatie unghi de detectie de 120 de grade sensor de temperatura integrat montaj usor ..

249,00 lei
TVA Inclus
Reduceri