Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-61%
Orvibo ALLONE Pro - Hub inteligent control IR, RF, Wi-FI

  Orvibo ALLONE Pro - Hub inteligent control IR, RF, Wi-FI - este o telecomanda universala prin intermediul caruia puteti controla dintr-un singur loc dispozitivele RF si IR din locuinta. Puteti controla dispozitive RF de la diferite branduri, oferind solutii smart si competitive pentru utilizatori.  Suporta majoritatea dispozitivelor pe RF433 de pe piata incluzand jaluzele automate, intrerupatoare etc.  Suporta 95% din dispozitivele IR de pe piata, cum este aerul cond..

105,00 lei 270,00 lei
TVA Inclus
-42%
Senzor de miscare Wireless Broadlink S1

Senzor de miscare Wireless Broadlink S1 - functioneaza doar impreuna cu kitul de alarma Broadlink S2. Foloseste tehnologia micro-control Energy process si tehnologia dynamic random time division. Senzorii de inalta calitate si precizie combinati cu un soft performant il fac mai eficient in detectia persoanelor straine sau in fata altor produse care pot semnala alarme false. Specificatii: Nu se monteaza pe suprafete fierbinti/reci; A se evita montarea lui direct in lumina ..

49,00 lei 84,99 lei
TVA Inclus
-46%
Întrerupător simplu Broadlink

TC2 – întrerupător simplu inteligent, cu senzor tactil – capacitiv, are un design deosebit şi funcţii inteligente, şi îmbină utilul cu plăcutul. Se configurează simplu, prin telefonul mobil, are control la distanţă, funcţie temporizator, interactiv, mod scenă. Are panou de sticlă termorezistentă, alb şi se încadrează perfect în orice decor modern. La o simplă atingere pe buton sau chiar de la distanţă, veţi putea aprinde/stinge lumina din încăpere ..

75,00 lei 139,99 lei
TVA Inclus
-46%
Întrerupător triplu Broadlink

TC2 – întrerupător triplu, inteligent, cu senzor tactil – capacitiv, are un design deosebit şi funcţii inteligente, şi îmbină utilul cu plăcutul. Se configurează simplu, prin telefonul mobil, are control la distanţă, funcţie temporizator, interactiv, mod scenă. Are panou de sticlă termorezistentă, alb şi se încadrează perfect în orice decor modern. La o simplă atingere pe buton sau chiar de la distanţă, veţi putea aprinde/stinge lumina din încăpere..

90,00 lei 167,99 lei
TVA Inclus
-51%
Întrerupător Tactil dublu Broadlink standard Italian

TC2 – întrerupător dublu, inteligent, cu senzor tactil – capacitiv, are un design deosebit şi funcţii inteligente, şi îmbină utilul cu plăcutul. Se configurează simplu, prin telefonul mobil, are control la distanţă, funcţie temporizator, interactiv, mod scenă. Este necesara o doza cu 3 module. Are panou de sticlă termorezistentă, alb şi se încadrează perfect în orice decor modern. La o simplă atingere pe buton sau chiar de la distanţă, veţi putea ap..

80,00 lei 162,00 lei
TVA Inclus