contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
-21%
Senzor temperatura si umiditate Smart ZigBee WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway ZigbeeWOOX pentru a putea fi utilizat. Poate sa fie controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant si functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Senzorul controleaza mediul de oriunde ar fi pozitionat. Detecteaza umiditatea si temperatura in timp real si arata inregistrari ale temperaturii si umiditatii din locul in care a fost montat. Setati alar..

69,99 lei 89,00 lei
TVA Inclus
-54%
Bec LED Smart Xiaomi Yeelight WiFi RGB 1S

Becul Smart LED Yeelight S1 de la Xiaomi permite controlul de la distanta prin aplicatia Yeelight sau Mi Home(disponibile pentru IOS sau Android)  prin WiFi direct sau control vocal cu Asistentul Google. Nu necesita nici un fel de Hub/ Gateway. Poti alege culoarea pregerata direct din aplicatie asa cum doresti. Este un Bec RGB cu flux luminos de pana la 800 de lumeni. Are un consum redus fata de generatiile anterioare, fiind clasa A+.  Este compatibil cu Google Assistant, Apple Home..

79,00 lei 170,00 lei
TVA Inclus
-22%
Bec LED Smart Zigbee E27 RGB+CCT WOOX

Bec LED Smart cu control direct din aplicatia de pe telefon WOOX Home/ Tuya. Permite control vocal cu Amazon Alexa si Google Assistant. Direct din aplicatie puteti regla temperatura de culoare, intensitatea luminoasa sau schimba culoarea becului. Puteti programa becul sa se aprinda sau stinga dupa programul dvs., puteti seta timere sau crea scenarii smart cu alte dispozitive. Controlezi becurile de oriunde si oricand. Cu tehnologia geo-fencing, becurile se pot aprinde automat la sosirea ta a..

69,00 lei 89,00 lei
TVA Inclus
-9%
Gateway Smart ZigBee WOOX TUYA

Detalii produs: Creati-va o retea Zigbee cu ajutorul Woox Gateway. Conectati pana la 50 de device-uri Woox Zigbee. Alimentarea se face cu ajutorul unui USB. Gateway-ul smart este aici pentru a fi puntea sau hub-ul dintre routerul dumneavoastra de WiFi si noile dispozitive inteligente Zigbee de la WOOX. Acesta suporta pana la 50 de device-uri Zigbee WOOX, inclusiv becuri, prize inteligente, intrerupatoare de lumina, senzori, valve pentru radiatoare, incuietori smart si multe alte d..

99,99 lei 110,00 lei
TVA Inclus
-36%
Gateway Zigbee, Z-Wave si WiFi SmartThings Aeotec

Detalii produs: Transformati-va locuinta intr-una smart cu ajutorul acestui gateway. Functioneaza ca un hub SmartThings. Conectati wireless o gama larga de dispozitive inteligente pentru a le face sa lucreze impreuna. Gateway-ul Aeotec este simplu de instalat si usor de folosit impreuna cu aplicatia SmartThings. Puteti sa conectati la el senzori, lumini, incuietori, camere si nu numai, pentru: a va monitoriza locuinta de oriunde, a avea controlul casei in mainile dumneavoastra,..

539,99 lei 850,00 lei
TVA Inclus
-31%
KIT 3 x Intrerupator touch dublu din sticla LIVOLO auriu

Acest KIT contine 3 intrerupatoare duble cu senzor touch Livolo cu panou din sticla de culoare aurie. Nu este posibila alegerea unei alte optiuni de culoare. Oferta valabila in limita stocului disponibil. Întrerupător touch din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este s..

213,33 lei 308,97 lei
TVA Inclus
-36%
KIT Banda LED smart Yeelight 1S EU, model 2020, HomeKit, SmartThings, Razer Chroma

Detalii produs: Banda inteligenta 1S va va ajuta sa creati o atmosfera originala in interiorul locuintei. O puteti controla cu ajutorul aplicatiei dedicate Yeelight, a asistentilor smart sau cu un intrerupator.  Datorita flexibilitatii, banda poate sa fie montata oriunde doriti, precum in spatele TV-ului, in jurul unei fotografii, sub pat si in multe alte locuri. Banda nu va va lumina doar camera, ci va va decora locuinta se va crea atmosfera dorita. Device-ul nu are mercur PU in ..

159,00 lei 249,00 lei
TVA Inclus
-29%
Kit de securitate Zigbee Aqara

Kit-ul de securitate Aqara este un set de device-uri inteligente pentru locuinta Zigbee si este o versiune europeana.   Kit-ul contine: 1x Hub 2x Senzor de miscare 1x Senzor de vibratie 2x Senzor de temperatura, umiditate si presiune atmosferica 2x Sensor pentru usi si ferestre 1x Senzor de inundatie 1x Priza smart ..

919,99 lei 1.300,00 lei
TVA Inclus
-33%
KIT Intrerupator wireless cu 6 butoane cu revenire + 6 Controllere 1 canal, 5A, WiFi + RF, Tuya, Kinetic Energy

Kit-ul contine: 1* Intrerupator wireless cu 6 butoane cu revenire RF433 6* Controller 1 canal 5A WiFi + RF   KIT Intrerupator wireless cu 6 butoane cu revenire + 6 Controllere 1 canal, 5A, WiFi + RF, Tuya, Kinetic Energy Controlul celor 6 circuite se poate face atat de la intrerupatorul fara fire si fara baterie Kinetic Energy cat si din aplicatia Tuya direct de pe telefon. Nu necesita Gateway! Intrerupatorul poate fi aplicat pe orice tip de suprafata (sticla, metal, faian..

719,99 lei 1.075,94 lei
TVA Inclus
-43%
Lampa de veghe plug-in Xiaomi Yeelight cu senzor

Instalare: Introduceti stecherul lampii in priza. Dupa aproximativ 3 secunde senzorul de lumina se va activa. Cand lumina ambientala va fi mai mica de 2 ± 1 lx lumina se va aprinde automat. Cand lumina ambientala va fi mai mare de 13 ± 3 lx, lumina se va stinge automat. Cand lumina este aprinsa apasati pe butonul on/ off pentru a o stinge. Cand lumina ambientala se va modifica lumina, senzorul de lumina se va reactiva.   Atentie! 1. Inainte de prima utili..

46,00 lei 80,00 lei
TVA Inclus
-25%
Lampă de veghe Xiaomi Yeelight cu senzor de mișcare și acumulator

Lampa de veghe Xiaomi Yeelight cu senzor de miscare dispune de 2 moduri. Modul ON: Lumina ramane aprinsa si senzorul de lumina ramnane pornit.  Modul Auto: Lumina se va aprinde doar atunci cand detecteaza miscara in spatiu intunecat. Lumina se stinge automat dupa 15 secunde. Daca este pusa pe OFF atunci lumina va fi stinsa complet. Instalare: a. Se desprinde stickerul dublu adeziv de pe spatele discului magnetic, se lipeste discul in locatia dorita si se ataseaza lumina de veghe de el..

60,00 lei 80,00 lei
TVA Inclus
-34%
Prelungitor smart WiFi Gosund P1, Tuya

Descriere produs: Prelungitorul smart de la Gosund este constituit din 6 prize, 3 dintre ele fiind USB cu 15W (5V, 3A) si alte 3 standard. Toate intrarile au protectie impotriva suprasarcinii. Puterea de 15W va permite sa va incarcati rapid telefoanele smart, tabletele si alte device-uri. Priza are un comutator, dar poate sa fie controlata si printr-o aplicatie de pe telefon. Acest lucru va permite sa porniti si sa opriti o priza sau pe toate atunci cand aveti nevoie. Device-ul suporta doa..

99,00 lei 149,00 lei
TVA Inclus
-43%
Priza Smart Gosund 2 in 1 cu control WiFi si monitor consum, Tuya

Transforma aparatele tale obisnuite in device-uri inteligente cu Priza WiFi Gosund 2 in 1. Poti controla cele 2 intrari atat individual cat si impreuna, cum iti este mai usor si convenabil. O poti programa, pune cronometre si temporizatoare.  Cu un design compact si ergonomic, este device-ul perfect pentru spatiile mici si inguste.  Cu ajutorul acestei prize smart poti monitoriza si consumul de energie al aparatelor conectate cu o precizie de masurare consum: 0.1kWh. Astfe..

85,00 lei 150,00 lei
TVA Inclus
-45%
Priza Smart Gosund cu control WiFi si monitorizare consum, Tuya

Transforma aparatele tale obisnuite in device-uri inteligente cu Priza WiFi Gosund. O poti programa, pune cronometre si temporizatoare.  Cu un design compact si ergonomic, este device-ul perfect pentru spatiile mici si inguste.  Cu ajutorul acestei prize smart poti monitoriza si consumul de energie al aparatelor conectate cu o precizie de masurare consum: 0.1kWh. Astfel poti estima costurile si optimiza consumul pe termen lung. Poate fi controlata si cu asistentii virtuali Ama..

55,00 lei 100,00 lei
TVA Inclus
-12%
Releu 1 canal Zigbee cu nul Tuya

Detalii produs: Device-ul este un mic modul intrerupator Zigbee care poate sa fie instalat in comutator si care transforma traditionalul intrerupator intr-unul smart. El poate sa fie controlat wireless de la distanta cu ajutorul aplicatiilor Tuya sau SmartLife sau vocal cu Google home si Amazon Alexa. Este usor de instalat in comutator datorita dimensiunilor sale reduse de 46x46x18mm si a suportului pentru fixare. Se pastreaza functionalitatile intrerupatorului basculant. Puteti sa con..

79,00 lei 90,00 lei
TVA Inclus