contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0753 550 371
-11%
Senzor temperatura si umiditate Smart ZigBee WOOX

Detalii produs: Senzorul face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway ZigbeeWOOX pentru a putea fi utilizat. Poate sa fie controlat vocal cu ajutorul Amazon Alexa sau Google Assistant si functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox. Senzorul controleaza mediul de oriunde ar fi pozitionat. Detecteaza umiditatea si temperatura in timp real si arata inregistrari ale temperaturii si umiditatii din locul in care a fost montat. Setati alar..

79,00 lei 89,00 lei
TVA Inclus
-11%
Aqara Cube - controller activare scene ZigBee

Detalii produs: Cubul Aqara este un controller wireless inteligent care recunoaste multiple actiuni. Personalizati cubul prin intermediul aplicatiei si puteti sa il folositi pentru a controla diverse accesorii smart. Cu un giroscop pe 6 axe integrat, el permite efectuarea a 6 miscari de orice tip si operatiuni nediferentiate pe oricare parte a sa. Cu un aspect delicat si o atingere confortabila, el prezinta un sens superior de control. Produsele inteligente Mijia si Aqara p..

85,00 lei 95,00 lei
TVA Inclus
-39%
Bandă LED RGB Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus Extension, 1m

..

55,00 lei 90,00 lei
TVA Inclus
-20%
Banda LED smart Yeelight 1S EU, model 2020, HomeKit, SmartThings, Razer Chroma

Detalii produs: Banda inteligenta 1S va va ajuta sa creati o atmosfera originala in interiorul locuintei. O puteti controla cu ajutorul aplicatiei dedicate Yeelight, a asistentilor smart sau cu un intrerupator.  Datorita flexibilitatii, banda poate sa fie montata oriunde doriti, precum in spatele TV-ului, in jurul unei fotografii, sub pat si in multe alte locuri. Banda nu va va lumina doar camera, ci va va decora locuinta se va crea atmosfera dorita. Device-ul nu are mer..

199,00 lei 249,00 lei
TVA Inclus
-32%
Bec LED CCT Smart Zigbee Aqara

Detalii produs: Becul LED are temperatura de culoare si intensitatea luminoasa reglabile. El are incorporat modulul Zigbee. Dupa ce este conectat la un hub, functiile smart pot sa fie accesate. Spre exemplu, el este posibil sa fie controlat si de la distanta sau sa fie programat pentru a se stinge/aprinde. Creati un ambient placut in orice moment. Ajutati temperatura de culoare (2700 K - 6500 K). Device-ul permite automatizari, control vocal si prin intermediul aplicatiei. Personalizat..

99,00 lei 145,00 lei
TVA Inclus
-42%
Bec LED Smart Xiaomi Yeelight WiFi RGB S1

Becul Smart LED Yeelight S1 de la Xiaomi permite controlul de la distanta prin aplicatia Yeelight sau Mi Home(disponibile pentru IOS sau Android)  prin WiFi direct sau control vocal cu Asistentul Google. Nu necesita nici un fel de Hub/ Gateway. Poti alege culoarea pregerata direct din aplicatie asa cum doresti. Este un Bec RGB cu flux luminos de pana la 800 de lumeni. Are un consum redus fata de generatiile anterioare, fiind clasa A+.  Este compatibil cu Google Assistant, Apple Home..

99,00 lei 170,00 lei
TVA Inclus
-11%
Bec LED Smart Zigbee E27 RGB+CCT WOOX

Bec LED Smart cu control direct din aplicatia de pe telefon WOOX Home/ Tuya. Permite control vocal cu Amazon Alexa si Google Assistant. Direct din aplicatie puteti regla temperatura de culoare, intensitatea luminoasa sau schimba culoarea becului. Puteti programa becul sa se aprinda sau stinga dupa programul dvs., puteti seta timere sau crea scenarii smart cu alte dispozitive. Controlezi becurile de oriunde si oricand. Cu tehnologia geo-fencing, becurile se pot aprinde automat la sosirea ta a..

79,00 lei 89,00 lei
TVA Inclus
-19%
Camera Smart de supraveghere HD WOOX

Detalii produs: Functioneaza impreuna cu Alexa si Google Home. Puteti sa il folositi cu Amazon Alexa pentru a vedea totul live pe device-ul Echo Show. Prin intermediul aplicatiei Woox Home puteti sa ramaneti conectat cu locuinta dumneavoastra de oriunde ati fi. Camera are functia de primire si transmitere de informatie audio cu ajutorul microfonului incorporat si a unui speaker. Primiti alerte inteligente. Camera are tehnologie de detectie a miscarii si de recunoastere a tiparelor. Per..

130,00 lei 160,00 lei
TVA Inclus
-20%
Cantar smart BlitzWolf BW-SC1

Detalii produs: Cantarul smart Blitzwolf, pe langa faptul ca va indica greutatea, va citeste numerosi parametri ai corpului, precum valoarea BMI, cantitatea de grasime si apa din corp, masa musculara, varsta fizica si multe altele. Este facut din materiale de inalta calitate, motiv pentru are arata foarte stilat si se va potrivi in locuinta dumneavoastra.  Device-ul are un senzor magnetic “G” care asigura o cantarire exacta atunci cand o persoana sta pe el. Acu..

160,00 lei 199,00 lei
TVA Inclus
-17%
Fierbator smart de 1,5l, 1800W Viomi (alb)

Detalii produs: Datorita display-ului HD OLED integrat, fierbatorul electric smart va permite sa controlati in timp real temperatura apei. El pastreaza temperatura pana la 12 ore. Multumita puterii sale, el incalzeste apa intr-o clipita. Capacitatea lui va permite sa incalziti pana la 1,5l de apa.  Folosind telefonul sau panoul incalzitorului, setati temperatura pe care device-ul doriti sa o mentina. Setati totodata modul si timpul pentru care apa sa fie mentiunuta la acee..

249,00 lei 300,00 lei
TVA Inclus
-18%
Hub ZigBee Aqara

Detalii produs: Hub-ul Aqara este centrul de control al intregii locuinte smart. Accesoriile Aqara pot sa functioneze fara probleme chiar daca exista probleme de instabilitate cu conexiunea la internet sau deconectare. Acest lucru se datoreaza protocolului de conexiune Zigbee (maxim 32 de conexiuni per hub). Adaugati hub-ul si accesoriile in aplicatia Mi Home, iar ele se vor sincroniza in mod automat in aplicatia Apple Home. Aveti autoritate asupra dispozitivelor Aqara de oriun..

265,00 lei 325,00 lei
TVA Inclus
-5%
Intrerupator smart wireless dublu Zigbee Aqara

Detalii produs: Intrerupatorul smart wireless dublu Aqara este o telecomanda cu un consum redus al energiei si care are un design industrial standard de tip 86. Pur si simplu puneti-l sau lipiti-l oriunde doriti sa il folositi. Puteti sa controlati Comutatoare smart de perete, Prize smart sau alte accesorii inteligente cu o apasare, una dubla sau una lunga a butonului acestui device. Device-ul nu necesita cablare, butonul sau de control este personalizabil, iar durata de viata a bateriei..

100,00 lei 105,00 lei
TVA Inclus
-5%
Intrerupator smart wireless simplu Zigbee Aqara

Detalii produs: Intrerupatorul smart wireless simplu Aqara este o telecomanda cu un consum redus al energiei si care are un design industrial standard de tip 86. Pur si simplu puneti-l sau lipiti-l oriunde doriti sa il folositi. Puteti sa controlati Comutatoare smart de perete, Prize smart sau alte accesorii inteligente cu o apasare, una dubla sau una lunga a butonului acestui device. Device-ul nu necesita cablare, butonul sau de control este personalizabil, iar durata de viata a baterie..

90,00 lei 95,00 lei
TVA Inclus
-17%
Lampa smart noptiera D2 Yeelight Bedside, model 2020, HomeKit, SmartThings, Razer Chroma

Detalii produs: Lampa D2 Yeelight este extrem de usor de folosit. Tot ce trebuie sa faceti este sa o atingeti de doua ori pentru a se aprinde sau stinge. Aveti control in intregime cu o singura mana.  Device-ului i se poate ajuta intensitatea, temperatura de culoare si culoarea pentru a crea ambianta potrivita pentru orice situatie.  Setati un program pentru ca lampa sa se stinga usor in timp ce adormiti. Ea este perfecta pentru camera copilului, ei pr..

349,00 lei 419,00 lei
TVA Inclus
-7%
Prelungitor smart Gosund P1

Descriere produs: Prelungitorul smart de la Gosund este constituit din 6 prize, 3 dintre ele fiind USB cu 15W (5V, 3A) si alte 3 standard. Toate intrarile au protectie impotriva suprasarcinii. Puterea de 15W va permite sa va incarcati rapid telefoanele smart, tabletele si alte device-uri. Priza are un comutator, dar poate sa fie controlata si printr-o aplicatie de pe telefon. Acest lucru va permite sa porniti si sa opriti o priza sau pe toate atunci cand aveti nevoie. Device-ul suporta doa..

139,00 lei 149,00 lei
TVA Inclus