Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-55%
Panou întrerupător simplu+dublu din sticlă LIVOLO

  Panou întrerupător simplu+dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator simplu cu touch si unul dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator simplu cu touch si unul dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu &nd..

26,99 lei 59,99 lei
TVA Inclus
-32%
Modul intrerupator dimmer touch LIVOLO

Modul intrerupator dimmer touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii) si senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgari..

75,00 lei 110,00 lei
TVA Inclus
-55%
Panou întrerupător dublu+simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu+simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator dublu cu touch si unul simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator dublu cu touch si unul simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intr..

26,99 lei 59,99 lei
TVA Inclus
-24%
Modul intrerupator dimmer RF touch LIVOLO

Modul intrerupator dimmer RF touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii) si senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona s..

102,00 lei 135,00 lei
TVA Inclus
-37%
Modul priza TV LIVOLO

Modul priza TV LIVOLO -  modul priza media cu mufa pentru TV. Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

12,00 lei 18,99 lei
TVA Inclus
-55%
Panou întrerupător dublu+dublu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu+dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru doua intrerupatoare duble cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare duble cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneri..

26,99 lei 59,99 lei
TVA Inclus
-38%
Ramă priză triplă din sticlă LIVOLO

  Ramă priză triplă din sticlă LIVOLO - rama tripla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 222 x 80 mm.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.   ..

60,99 lei 97,99 lei
TVA Inclus
-30%
Modul intrerupator cap scara / cruce touch LIVOLO

Modul intrerupator cap scara / cruce touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-scara sunt ideale ..

75,00 lei 107,00 lei
TVA Inclus
-32%
Modul priza dubla TV LIVOLO

Modul priza dubla TV LIVOLO - modul priza dubla media cu doua mufe pentru TV. Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

23,80 lei 34,99 lei
TVA Inclus
-52%
Panou întrerupător 3 x simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător 3 x simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru trei intrerupatoare simple cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru trei intrerupatoare simple cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuner..

39,99 lei 82,99 lei
TVA Inclus
-52%
Panou întrerupător dublu+dublu+simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu+dublu+simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru doua intrerupatoare duble cu touch si unul simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare duble cu touch si unul simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu &nd..

39,99 lei 82,99 lei
TVA Inclus
-41%
Modul intrerupator dublu cap scara / cruce touch LIVOLO

Modul intrerupator dublu cap scara / cruce touch LIVOLO - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-scara&..

88,00 lei 149,00 lei
TVA Inclus
-37%
Modul priza Telefon RJ11 LIVOLO

Modul priza Telefon RJ11 LIVOLO - modul priza media cu mufa pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivit pentru a conecta un telefon, fax, modem.  Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank car..

11,99 lei 18,99 lei
TVA Inclus
-52%
Panou întrerupător 3 x dublu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător 3 x dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru trei intrerupatoare duble cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru trei intrerupatoare duble cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric,..

39,99 lei 82,99 lei
TVA Inclus
-52%
Panou întrerupător simplu+dublu+dublu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător simplu+dublu+dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator simplu si doua intrerupatoare duble cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator simplu si doua intrerupatoare duble cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si..

39,99 lei 82,99 lei
TVA Inclus