Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-55%
138
Panou întrerupător dublu+simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu+simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator dublu cu touch si unul simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator dublu cu touch si unul simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intr..

26,99 lei 59,99 lei
TVA Inclus
-24%
98
Modul intrerupator dimmer RF touch LIVOLO

Modul intrerupator dimmer RF touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii) si senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona s..

102,00 lei 135,00 lei
TVA Inclus
-37%
140
Modul priza TV LIVOLO

Modul priza TV LIVOLO -  modul priza media cu mufa pentru TV. Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

12,00 lei 18,99 lei
TVA Inclus
-55%
134
Panou întrerupător dublu+dublu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu+dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru doua intrerupatoare duble cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare duble cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneri..

26,99 lei 59,99 lei
TVA Inclus
-38%
147
Ramă priză triplă din sticlă LIVOLO

  Ramă priză triplă din sticlă LIVOLO - rama tripla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 222 x 80 mm.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.   ..

60,99 lei 97,99 lei
TVA Inclus
-13%
177
Capac Protecție Priză Livolo

Capac Protecție Priză Livolo - Capac protectie rezistent la apa si cu protectie impotriva prafului si a umiditatii (respectiv stropilor de apa). Capacul este destinat aplicatiilor tehnice cu un grad maxim de protectie IP44. Contactele sunt realizate din aliaje de inalta calitate. Capacul asigura conectarea usoara a cablului de alimentare la aparatarura si este realizat din materiale de top, ce nu afecteaza mediului inconjurator, rezistente la impact, ignifugate si cu o culoare ce ramane nes..

12,99 lei 14,99 lei
TVA Inclus
-30%
116
Modul intrerupator cap scara / cruce touch LIVOLO

Modul intrerupator cap scara / cruce touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-scara sunt ideale ..

75,00 lei 107,00 lei
TVA Inclus
-23%
117
Modul intrerupator simplu ZigBee LIVOLO

Modul intrerupator simplu ZigBee LIVOLO - modul intrerupator simplu ZigBee cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil numai cu alte produse din gama Livolo. Intrerupator cu touch (atingere) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va a..

108,00 lei 140,00 lei
TVA Inclus
-34%
141
Modul priza dubla TV LIVOLO

Modul priza dubla TV LIVOLO - modul priza dubla media cu doua mufe pentru TV. Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

22,99 lei 34,99 lei
TVA Inclus
-52%
123
Panou întrerupător 3 x simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător 3 x simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru trei intrerupatoare simple cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru trei intrerupatoare simple cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuner..

39,99 lei 82,99 lei
TVA Inclus
-52%
92
Panou întrerupător dublu+dublu+simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu+dublu+simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru doua intrerupatoare duble cu touch si unul simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare duble cu touch si unul simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu &nd..

39,99 lei 82,99 lei
TVA Inclus
-41%
136
Modul intrerupator dublu cap scara / cruce touch LIVOLO

Modul intrerupator dublu cap scara / cruce touch LIVOLO - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior. Intrerupatoarele cap-scara&..

88,00 lei 149,00 lei
TVA Inclus
-23%
121
Modul intrerupator dublu ZigBee LIVOLO

Modul intrerupator dublu ZigBee LIVOLO - modul intrerupator dublu ZigBee cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil numai cu alte produse din gama Livolo. Intrerupator cu touch (atingere) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezisten..

131,00 lei 170,00 lei
TVA Inclus
-37%
130
Modul priza Telefon RJ11 LIVOLO

Modul priza Telefon RJ11 LIVOLO - modul priza media cu mufa pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivit pentru a conecta un telefon, fax, modem.  Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank car..

11,99 lei 18,99 lei
TVA Inclus
-52%
109
Panou întrerupător 3 x dublu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător 3 x dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru trei intrerupatoare duble cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru trei intrerupatoare duble cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric,..

39,99 lei 82,99 lei
TVA Inclus