Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Modul 1/2 priză Date RJ45 moono

Modul 1/2 priză Date RJ45 moono -  1/2 modul priza date RJ45 CAT5E, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere). Se monteaza rapid si nu necesita schimbarea dozelor, oricand puteti schimba modulul din spate cu alta priza in functie de necesitati.    Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din ..

15,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 priză Audio-Video 3xRCA moono

Modul 1/2 priză Audio-Video 3xRCA moono - 1/2 modul priza audio-video tripla 3 RCA pentru conectare audio-video stereo a oricarui echipament periferic de tipul DVD drive, videorecorder, camera video. Se monteaza rapid si nu necesita schimbarea dozelor, oricand puteti schimba modulul din spate cu alta priza in functie de necesitati.    Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gam..

25,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 priză HDMI moono

Modul 1/2 priză HDMI moono - 1/2 modul priza media cu mufa HDMI si este folosit pentru transmisii audio video HD intre computer, HDDVD drive si TV sau videoproiector. Se monteaza rapid si nu necesita schimbarea dozelor, oricand puteti schimba modulul din spate cu alta priza in functie de necesitati.    Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama moono. Se monteaza usor si..

25,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 priză USB moono (5V / 1A)

Modul 1/2 priză USB moono (5V / 1A) - 1/2 modul priza media cu o mufa USB. Priza USB este pentru alimentarea/incarcarea dispozitivelor si nu pentru transfer date. Se monteaza rapid si nu necesita schimbarea dozelor, oricand puteti schimba modulul din spate cu alta priza in functie de necesitati.    Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama moono. Se monteaza usor si nu neces..

25,00 lei
TVA Inclus
-27%
Modul intrerupator mecanic simplu LIVOLO

Modul intrerupator mecanic simplu LIVOLO - modul intrerupator simplu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile:..

10,99 lei 14,99 lei
TVA Inclus
-26%
Modul intrerupator touch LIVOLO

Modul intrerupator touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conf..

48,00 lei 65,00 lei
TVA Inclus
-64%
Modul priza Schuko LIVOLO

Modul priza Schuko LIVOLO - modul priza schuko, din gama Livolo. Nu include rama de sticla, aceasta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Modulul este compus din rama metalica si modul priza. Necesita o doza standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

11,99 lei 32,99 lei
TVA Inclus
-53%
Panou întrerupător simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator simplu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu v..

14,99 lei 31,99 lei
TVA Inclus
-36%
Ramă priză simplă din sticlă LIVOLO

Ramă priză simplă din sticlă LIVOLO - rama din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 80 x 80 mm.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

22,99 lei 35,99 lei
TVA Inclus
Modul priză 2 x USB moono (5V / 2A)

Modul priză 2 x USB moono (5V / 2A) - modul priza media cu doua mufe USB, ce permit incarcarea a doua dispozitive in acelasi timp. Priza USB este pentru alimentarea/incarcarea dispozitivelor si nu pentru transfer date. Se monteaza rapid si nu necesita schimbarea dozelor, oricand puteti schimba modulul din spate cu alta priza in functie de necesitati.    Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produs..

50,00 lei
TVA Inclus
-10%
Panou întrerupător simplu+ramă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător simplu+ramă din sticlă M1 moono -  panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator simplu cu touch si un modul priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un modul priza si un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – ..

35,99 lei 40,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 blank moono

Modul 1/2 blank moono - 1/2 modul blank, gol, se monteaza in locul unei prize nefolosite, pentru a masca locul ramas liber. Se utilizeaza in interior. Se monteaza separat sau impreuna cu alte module de prize media.  Nu include rama de sticla sau de aluminiu, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama moono. Se monteaza usor si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: a..

6,00 lei
TVA Inclus
-10%
Panou întrerupător dublu+ramă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător dublu+ramă din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator dublu cu touch si un modul priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un modul priza si un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand intr..

35,99 lei 40,00 lei
TVA Inclus
Modul priză Universală Livolo

Modul priză Universală Livolo - modul priza universala ce permite utilizarea aparatelor electrice din Uniunea Europeana. Este destinat consumatorilor casnici sau pentru birouri. Nu include rama de sticla, aceasta se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama livolo. Se monteaza usor si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, negru. ..

20,00 lei
TVA Inclus
Modul priză Universală moono

Modul priză Universală moono - modul priza universala ce permite utilizarea aparatelor electrice din Uniunea Europeana. Este destinat consumatorilor casnici sau pentru birouri. Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina cu alte produse doar din gama moono. Se monteaza usor si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, negru, auriu. ..

20,00 lei
TVA Inclus