Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
2
Panou întrerupător simplu+ramă dublă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător simplu+ramă dublă din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator simplu cu touch si doua module de priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru o priza dubla si un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis &nd..

55,00 lei
TVA Inclus
1
Panou întrerupător dublu+ramă dublă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător dublu+ramă dublă din sticlă M1 moono -  panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator dublu cu touch si doua module de priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru o priza dubla si un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis ..

55,00 lei
TVA Inclus
3
Panou întrerupător triplu+ramă dublă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător triplu+ramă dublă din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator triplu cu touch si doua module de priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua module priza si un intrerupator triplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis..

55,00 lei
TVA Inclus
-35%
134
Modul intrerupator dublu touch LIVOLO

Întrerupător touch din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de co..

62,00 lei 96,00 lei
TVA Inclus
-17%
132
Modul intrerupator mecanic dublu LIVOLO

  Modul intrerupator mecanic dublu LIVOLO - modul intrerupator dublu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalati..

19,99 lei 23,99 lei
TVA Inclus
-53%
150
Panou întrerupător dublu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zga..

14,99 lei 31,99 lei
TVA Inclus
-26%
130
Modul intrerupator buton sonerie touch LIVOLO

Modul intrerupator buton sonerie touch LIVOLO - modul intrerupator buton sonerie cu touch (atingere) on/off – cu indicator de lumina, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri.  Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Soneria functioneaza doar atunci cand intrerupatorul este atins. Se monteaza u..

48,00 lei 65,00 lei
TVA Inclus
-25%
126
Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO

Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO - modul intrerupator simplu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi action..

14,99 lei 19,99 lei
TVA Inclus
-32%
126
Modul intrerupator RF touch LIVOLO

Modul intrerupator RF touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru –..

75,00 lei 110,00 lei
TVA Inclus
-55%
133
Panou întrerupător simplu+simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător simplu+simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru doua intrerupatoare simple cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare simple cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umi..

26,99 lei 59,99 lei
TVA Inclus
-38%
147
Ramă priză dublă din sticlă LIVOLO

Ramă priză dublă din sticlă LIVOLO - rama dubla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 151 x 80 mm.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

42,99 lei 68,99 lei
TVA Inclus
-36%
112
Modul intrerupator dublu RF touch LIVOLO

Modul intrerupator dublu RF touch LIVOLO - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led alba..

95,00 lei 149,00 lei
TVA Inclus
-17%
110
Modul intrerupator mecanic dublu cap-scara LIVOLO

Modul intrerupator mecanic dublu cap-scara LIVOLO - modul intrerupator dublu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat..

23,99 lei 28,99 lei
TVA Inclus
-55%
145
Panou întrerupător simplu+dublu din sticlă LIVOLO

  Panou întrerupător simplu+dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator simplu cu touch si unul dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator simplu cu touch si unul dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu &nd..

26,99 lei 59,99 lei
TVA Inclus
-32%
119
Modul intrerupator dimmer touch LIVOLO

Modul intrerupator dimmer touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii) si senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgari..

75,00 lei 110,00 lei
TVA Inclus