Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-10%
Panou întrerupător triplu+ramă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător triplu+ramă din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator triplu cu touch si un modul priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un modul priza si un intrerupator triplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis – cand i..

35,99 lei 40,00 lei
TVA Inclus
Modul 1/2 priză Audio 2xJack moono

Modul 1/2 priză Audio 2xJack moono - modul priza audio, care va ajuta sa conectati sistemul audio direct in perete si sa ascundeti cablurile electrice inestetice. Se monteaza separat sau impreuna cu alte module de priza.  Nu include rama de sticla sau de aluminiu, acestea se pot achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama moono. Se monteaza usor si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb, ne..

22,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător simplu+ramă dublă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător simplu+ramă dublă din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator simplu cu touch si doua module de priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru o priza dubla si un intrerupator simplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis &nd..

55,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător dublu+ramă dublă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător dublu+ramă dublă din sticlă M1 moono -  panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator dublu cu touch si doua module de priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru o priza dubla si un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis ..

55,00 lei
TVA Inclus
Panou întrerupător triplu+ramă dublă din sticlă M1 moono

Panou întrerupător triplu+ramă dublă din sticlă M1 moono - panou din sticla moono, model M1, pentru un intrerupator triplu cu touch si doua module de priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio telefon). Este fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua module priza si un intrerupator triplu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru deschis..

55,00 lei
TVA Inclus
-35%
Modul intrerupator dublu touch LIVOLO

Întrerupător touch din sticlă LIVOLO - intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de co..

62,00 lei 96,00 lei
TVA Inclus
-17%
Modul intrerupator mecanic dublu LIVOLO

  Modul intrerupator mecanic dublu LIVOLO - modul intrerupator dublu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalati..

19,99 lei 23,99 lei
TVA Inclus
-53%
Panou întrerupător dublu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru un intrerupator dublu cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru un intrerupator dublu cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zga..

14,99 lei 31,99 lei
TVA Inclus
-26%
Modul intrerupator buton sonerie touch LIVOLO

Modul intrerupator buton sonerie touch LIVOLO - modul intrerupator buton sonerie cu touch (atingere) on/off – cu indicator de lumina, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri.  Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Este compatibil doar cu alte produse din gama Livolo. Soneria functioneaza doar atunci cand intrerupatorul este atins. Se monteaza u..

48,00 lei 65,00 lei
TVA Inclus
-25%
Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO

Modul intrerupator mecanic simplu cap-scara LIVOLO - modul intrerupator simplu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi action..

14,99 lei 19,99 lei
TVA Inclus
-32%
Modul intrerupator RF touch LIVOLO

Modul intrerupator RF touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru –..

75,00 lei 110,00 lei
TVA Inclus
-55%
Panou întrerupător simplu+simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător simplu+simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru doua intrerupatoare simple cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru doua intrerupatoare simple cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umi..

26,99 lei 59,99 lei
TVA Inclus
-38%
Ramă priză dublă din sticlă LIVOLO

Ramă priză dublă din sticlă LIVOLO - rama dubla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 151 x 80 mm.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

42,99 lei 68,99 lei
TVA Inclus
-36%
Modul intrerupator dublu RF touch LIVOLO

Modul intrerupator dublu RF touch LIVOLO - modul intrerupator dublu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led alba..

95,00 lei 149,00 lei
TVA Inclus
-17%
Modul intrerupator mecanic dublu cap-scara LIVOLO

Modul intrerupator mecanic dublu cap-scara LIVOLO - modul intrerupator dublu mecanic. Rama de sticla nu este inclusa, aceasta se poate achizitiona separat. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat..

23,99 lei 28,99 lei
TVA Inclus