Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

Switch inteligent Broadlink MCB1 cu control WiFi

Switch inteligent Broadlink MCB1 cu control Wi-Fi -  switch wireless WiFi ce se poate conecta la o gamă largă de aparate, în special pentru iluminat. Broadlink transmite date către o platformă cloud prin intermediul unui router WiFi, care permite utilizatorilor să controleze de la distanță toate aparatele conectate. Face toate electrocasnicele inteligente. Atâta timp cât mobilul are rețea, clienții pot controla de la distanță dispozitivele prin activarea / dezactivare..

40,00 lei
TVA Inclus
-43%
Broadlink RM-PRO+ 2018 - telecomandă universală IR, RF, Wi-FI

Alege noua versiune aici! Ce face acest produs?               Telecomanda universală Wi-Fi RM-PRO+ de la Broadlink face controlul asupra dispozitivelor cu infraroșu (TV, sistem audio, DVD, aer condiționat etc.) sau cu radio frecvență (întrerupătoare, jaluzele, uși de garaj etc) mult mai ușor de oriunde din lume prin intermediul aplicației IHC de pe telefon sau tabletă. Suportă dispozitive IR sau RF Princi..

149,00 lei 260,99 lei
TVA Inclus
-55%
Sonoff Mini - switch Smart cu control WiFi

Sonoff Mini este un switch inteligent cu control WiFi pentru 1 canal, ce se poate conecta la o gama larga de device-uri din casa, pornindu-le sau oprindu-le automat. Sonoff transmite datele catre o platforma cloud prin intermediul router-ului Wifi, permitand controlul de la distanta asupra device-urilor cu ajutorul App eWeLink. Serverul Sonoff este serverul global Amazon AWS. Aplicatia eWeLink permite utilizatorilor sa controleze foarte usor device-urile. Versiunea IOS a aplicatiei poate f..

44,99 lei 100,00 lei
TVA Inclus
-18%
Sonoff RF R2 - switch Smart cu control WiFi si RF

Alege noua versiune de Sonoff RF R3 aici! Sonoff RF este o versiune Sonoff cu un modul de recepție RF de 433,92 MHz. Acest switch WiFi poate fi utilizat împreună cu telecomanda RF, ceea ce vă permite să controlați aparatele în mediul interior. Caracteristici: Comandă distanță pornit / oprit. Opriți/porniți dispozitivele electrice de oriunde Telecomanda RF - Porniți / opriți cu 433MHz RF la distanță în interior Suport pentru aplicații - eWeLink aplicație gratuită..

70,00 lei 84,99 lei
TVA Inclus
-31%
Sonoff IFan03 - switch WiFi si RF pentru lustra cu ventilator cu 3 trepte

Sonoff IFan03 - este un switch WiFi si RF pentru lustra cu ventilator cu 3 trepte. Prin inlocuirea switchului vechi cu Sonoff IFan03, puteti transforma lustrele cu ventilator in unele smart. Va permite controlul la distanta cu telefonul, prin intermediul aplicatiilor iOS/Android si eWeLink. Puteti porni sau opri ventilatorul, lumina, puteti modifica viteza ventilatorului. Sonoff IFan03 este compatibil cu Amazon Echi si Google Home. Permite, prin comanda vocala, pornirea/oprir..

124,99 lei 180,00 lei
TVA Inclus
Sonoff Slampher - dulie E27 inteligenta cu control WiFi si RF

Sonoff Slampher este o dulie inteligentă cu soclu E27 care poate fi controlată atât prin WiFi direct de pe telefon sau prin RF de la telecomanda Sonoff 433MHz. Dulia Smart transmite datele în platforma cloud prin router-ul WiFi, ceea ce permite utilizatorului să controleze becurile conectate la dulie prin aplicația eWeLink de pe telefon. Serverul duliei Slampher WiFi LED este Amazon AWS global server. Acest device transformă orice bec normal din casa ta î..

101,99 lei
TVA Inclus
-38%
Sonoff Slampher R2 - dulie E27 inteligenta cu control WiFi si RF - model 2019

Sonoff Slampher este o dulie inteligentă cu soclu E27 care poate fi controlată atât prin WiFi direct de pe telefon sau prin RF de la telecomanda Sonoff 433MHz. Dulia Smart transmite datele în platforma cloud prin router-ul WiFi, ceea ce permite utilizatorului să controleze becurile conectate la dulie prin aplicația eWeLink de pe telefon. Serverul duliei Slampher WiFi LED este Amazon AWS global server. Acest device transformă orice bec normal din casa ta î..

74,99 lei 120,00 lei
TVA Inclus
-38%
Sonoff Dual R2 - releu Smart cu control WiFi, pentru 2 canale

Sonoff Dual este un switch inteligent cu control WiFi care poate controla 2 canale independente. Practic indeplineste functia a doua relee Sonoff basic. Sonoff Dual detine aceleasi avantaje si principii de instalare si utilizare ca si Sonoff Basic, acces si control facil prin WiFi cu ajutorul aplicatie eWeLink. In aplicatia eWeLink ,disponibila pentru Android si IOS, Utilizatorul poate controla, opri/porni, cele 2 dispozitive conectate. Butonul de pe releu nu reprezinta un buton on/off ci butonu..

64,00 lei 102,99 lei
TVA Inclus
-33%
Sonoff POW R2 - switch Smart WiFi cu monitorizare consum, 1 canal

Sonoff POW R2 este un switch inteligent de 16A care permite controlul, gestionarea si monitorizarea consumului de energie al casei tale. POW R2 functioneaza ca un power monitor care prin intermediul aplicatiei eWeLink permite inregistrarea parametrilor in timpi reali cu o acuratete de 99%, parametrii precum curent, tensiune, putere. Acesta protejeaza dispozitivele de supraincarcare. Tot ce trebuie sa faci este sa setezi pragurile pentru curent, tensiune si putere. Functioneaza ca un calculato..

89,00 lei 131,99 lei
TVA Inclus
-46%
Sonoff L1 - Bandă LED Smart RGB dimmer, 5m, control WiFi

Pachetul conține: 1 x Bandă LED SMD 5050 + 1 x Telecomandă + 1 x transfomator + 3 x Adaptoare priză(tip EU, tip UK și tip US); 1 x ​​​​Ghid rapid  + 1 x Manual utilizare Animați-vă locuința cu SONOFF L1 Bandă LED Smart RGB dimmer control WiFi și decorați-vă pomul de Crăciun cu mai multă distracție. Este ușor de instalat. Banda LED este flexibilă, iar gradul de protecție IP65 impermeabil permite a fi aplicată și în cazul iluminatului exterior.  Doar tastați in a..

189,00 lei 349,99 lei
TVA Inclus
-42%
Sonoff RE5V1C releu smart 1 canal inching/ self lockling cu control WiFi 5V

Sonoff inching/ self locking este un releu WiFi care acceptă modul impuls / autoblocare. Utilizatorii pot adăuga dispozitivul la aplicația eWeLink pentru a controla de la distanță aparatele sau dispozitivele conectate la domiciliu. În modul de închidere automată, clienții pot activa / dezactiva de la distanță dispozitivele conectate, imediat. Când sunteți în modul impuls, clienții pot avea două moduri de conectare pentru a selecta: Pornește 1 secundă și apoi oprește..

39,00 lei 66,99 lei
TVA Inclus
-42%
Sonoff S26 - priză inteligentă cu control WiFi

Sonoff S26 este o priză inteligentă WiFi cu standardul EU / US / UK / CN / AU. Utilizatorii pot transforma instantaneu orice stecher într-o priză inteligentă cu o funcție de temporizare care funcționează pe smartphone-ul utilizatorului. Cu această priză inteligentă, puteți porni / opri orice dispozitiv conectat fie aplicația eWeLink, fie prin apăsarea butonului de comandă manual al conectorului WiFi. Acesta vă permite să setați cronometre de numărătoare inversă / orar / buclă pentru a acti..

75,00 lei 128,99 lei
TVA Inclus
-35%
Sonoff TH10 - switch WiFi pentru monitorizare temperatură și umiditate

Sonoff TH10 este un switch cu control WiFi conceput pentru măsurarea temperaturii și umidității, care poate monitoriza de la distanță și seta temperatura și umiditatea pentru a porni / opri aparatele conectate prin aplicația eWeLink pe iOS sau Android. La fel cum indică și numele, dispozitivul de monitorizare a temperaturii și umidității Sonoff TH suportă  valori maxime de curenti de alimentare de 15A. Sonoff TH10 acceptă presetarea intervalului de temperatură sau umiditate. Cân..

65,00 lei 100,00 lei
TVA Inclus
-27%
Sonoff TH16 - switch WiFi pentru monitorizare temperatură și umiditate

Sonoff TH16 este un switch cu control WiFi conceput pentru măsurarea temperaturii și umidității, care poate monitoriza de la distanță și seta temperatura și umiditatea pentru a porni / opri aparatele conectate prin aplicația eWeLink pe iOS sau Android. La fel cum indică și numele, dispozitivul de monitorizare a temperaturii și umidității Sonoff TH suportă  valori maxime de curenti de alimentare de 15A. Sonoff TH16 acceptă presetarea intervalului de temperatură sau umiditate. Cân..

75,00 lei 102,99 lei
TVA Inclus
-17%
Bandă LED Sonoff RGB dimmer, 5m

Pachetul conține 1 x Bandă LED SMD 5050 (nu contine controller Wifi, telecomanda IR sau adaptor priza) Animați-vă locuința cu Sonoff L1 - Bandă LED RGB dimmer. Este ușor de instalat. Banda LED este flexibilă, iar gradul de protecție IP65 impermeabil permite a fi aplicată și în cazul iluminatului exterior.  Acest produs se utilizeaza impreuna cu un KIT Sonoff L1 pentru extensie. Urmareste urmatorul Video si afla cum poti lega 15-20 metri banda LED RGB Sonoff L1 WiFi, ..

75,00 lei 90,00 lei
TVA Inclus
Reduceri