Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Întrerupător touch triplu WiFi - moono

Întrerupător touch triplu WiFi - moono - este un întrerupător triplu cu senzor tactil și panou din sticlă securizată, care poate fi acționat de la buton prin atingere sau din aplicație prin WiFi direct. Întrerupătorul inteligent  poate fi adăugat cu ușurință în aplicația Smart Life și controlat de pe Android sau IOS de oriunde și oricând. După înregistrarea dispozitivului în aplicație întrerupătorul poate fi porni..

138,00 lei
TVA Inclus
-6%
KIT Bandă LED Smart RGB Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus V2, 2m

Kit-ul contine 2 metri de banda LED flexibila RGB, 1 controller, 1 adaptor priza. Banda LED Yeelight Aurora Lightstrip Plus este o banda LED inteligenta care poate fi controlata direct din aplicatia de pe telefon sau prin intermediul asistentilor Amazon Alexa sau Google Assistant. Este de asemenea compatibila si cu ecosistemul Mijia sau IFTTT. In aplicatia Yeelight poti alege din cele 16 milioane de culori, schimba intensitatea luminii sau seta scenarii care sa creeze ambianta potrivit..

225,00 lei 240,00 lei
TVA Inclus
Lampa de veghe plug-in Xiaomi Yeelight cu senzor

Instalare: Introduceti stecherul lampii in priza. Dupa aproximativ 3 secunde senzorul de lumina se va activa. Cand lumina ambientala va fi mai mica de 2 ± 1 lx lumina se va aprinde automat. Cand lumina ambientala va fi mai mare de 13 ± 3 lx, lumina se va stinge automat. Cand lumina este aprinsa apasati pe butonul on/ off pentru a o stinge. Cand lumina ambientala se va modifica lumina, senzorul de lumina se va reactiva.   Atentie! 1. Inainte de prima utili..

80,00 lei
TVA Inclus
Lampă de veghe Xiaomi Yeelight cu senzor de mișcare și acumulator

Lampa de veghe Xiaomi Yeelight cu senzor de miscare dispune de 2 moduri. Modul ON: Lumina ramane aprinsa si senzorul de lumina ramnane pornit.  Modul Auto: Lumina se va aprinde doar atunci cand detecteaza miscara in spatiu intunecat. Lumina se stinge automat dupa 15 secunde. Daca este pusa pe OFF atunci lumina va fi stinsa complet. Instalare: a. Se desprinde stickerul dublu adeziv de pe spatele discului magnetic, se lipeste discul in locatia dorita si se ataseaza lumina de veghe de el..

80,00 lei
TVA Inclus
Priză WiFi cu ramă din sticlă moono

Priza WiFi moono - este o priza inteligenta si performanta ce poate fi controlata prin aplicatia mobila gratuita SmartLife. Functii timer, on/off de la distanta. Protectie la suprasarcina. Compatibilitate cu Alexa, Google Home,IFTT. Cu aplicatia SmartLife sau Tuya poti sa controlezi, activezi/dezactivezi dispozitivele din locuinta oriunde te-ai afla, casa ta devenind astfel mai confortabila si mai sigura! Rama este din sticla securizata si este disponibila pe alb, negru, auriu. ..

99,99 lei
TVA Inclus
Sonerie Smart WiFi cu cameră video

Sonerie wireless tip videointerfon, cu wifi, cu acumulator, alertă mişcare, înregistrare, comunicare bidirecţională, disponibilă pe culoarea argintie. Acest produs e o soluţie excelentă pentru monitorizarea vizitatorilor. Chiar dacă nu sunteţi acasă puteţi vedea şi puteţi comunica cu vizitatorii care vă bat la uşă şi a vă şti familia (copii în siguranţă). Soneria se conectează wi-fi la routerul din locuinţa dumneavoastră şi este online. Este compatibilă cu IOS, Android şi Windows. ..

340,00 lei
TVA Inclus
-22%
Sonerie Smart Wireless Livolo + Chime interior Livolo

Sonerie Smart Wireless Livolo + Chime interior Livolo - Buton sonerie cu touch (atingere) on/off – cu indicator de lumina, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri. Pachetul contine: 1 x buton sonerie, 1 x sonerie wireless. Functii: - generare auto energie, - control de la distanta(30 m), - control WiFi, - diverse tonuri, - volum reglabil 3 nivele, - functie Mute, - rezis..

234,99 lei 300,00 lei
TVA Inclus
-46%
Sonoff 4CH R2 - releu Smart cu control WiFi pentru 4 canale

Sonoff 4CH R2 este un switch inteligent cu 4 canale cu montare pe șină. Sonoff 4CH (R2) are 4 canale pentru conectarea și controlul a 4 aparate independente, care pot fi pornite / oprite separat de la butoane sau prin aplicația eWeLink disponibilă pentru iOS și Android . Puteți verifica statusul în timp real pentru fiecare dispozitiv din aplicație. Sonoff 4CH (R2) este echivalentul a 4 switch-uri WiFi Sonoff Basic integrate împreună. Carcasa se poate monta de șină..

119,00 lei 221,99 lei
TVA Inclus
-33%
Sonoff Basic R3 - switch inteligent DIY 1 canal cu control WiFi

Sonoff Basic R3 este un switch inteligent cu control WiFi pentru 1 canal, ce se poate conecta la o gama larga de device-uri din casa, pornindu-le sau oprindu-le automat. Sonoff transmite datele catre o platforma cloud prin intermediul router-ului Wifi, permitand controlul de la distanta asupra device-urilor cu ajutorul App eWeLink. Serverul Sonoff este serverul global Amazon AWS. Dispune de mod DIY al carui firmware poate fi user-defined. Incorporat pe un server web care e..

39,99 lei 60,00 lei
TVA Inclus
-17%
Sonoff BasicZBR3 - switch inteligent DIY 1 canal ZigBee

ONOFF BASICZBR3 este primul switch smart de la SONOFF care functioneaza cu protocol ZigBee si are si modulul DIY integrat ca si Basic R3 sau RF R3. Poate fi conectat la hub-ul SmartThings pentru a controla toate aparatele conectate prin intermediul SmartThing APP de pe telefoanele iOS / Android pentru a controla o serie de dispozitive si pentru a construi o casă inteligentă. Funcționează perfect si cu Amazon Alexa care are ZigBee integrat (ZE39KL Echo Plus, Echo Studio, DW84JL 2nd Gen Echo..

75,00 lei 90,00 lei
TVA Inclus
-21%
Sonoff GK-200MP2-B - Camera Smart 360° Full HD cu control WiFi

Tensiune de alimentare: 5V DC Curent nominal: 1A Rezoluție: 1080P Material: ABS V0 Dimensiuni: 109x109x120mm Sistem de operare: Android 4.1 & iOS 9.0 sau mai mare Standard WiFi: IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz Stocare: TFcard (Max. 128G) Unghi de detecție: 340° orizontal/120° vertical     ..

275,00 lei 350,00 lei
TVA Inclus
-26%
Sonoff RF R3 - switch inteligent DIY 1 canal cu control WiFi si RF

Sonoff RF R3 este un switch inteligent cu control WiFi si RF pentru 1 canal, ce se poate conecta la o gama larga de device-uri din casa, pornindu-le sau oprindu-le automat. Sonoff transmite datele catre o platforma cloud prin intermediul router-ului Wifi, permitand controlul de la distanta asupra device-urilor cu ajutorul App eWeLink. Serverul Sonoff este serverul global Amazon AWS. Dispune de mod DIY al carui firmware poate fi user-defined. Incorporat pe un server web car..

63,00 lei 85,00 lei
TVA Inclus
-23%
Sonoff T0EU2C-TX - Întrerupător Touch dublu cu control WiFi

Întrerupătorul Sonoff TX EU este un întrerupător cu senzor tactil care poate fi acționat de la buton prin atingere sau din aplicație prin WiFi direct. Întrerupătorul inteligent Sonoff TX EU poate fi adăugat cu ușurință în aplicația eWeLink și controlat de pe Android sau IOS de oriunde și oricând. După înregistrarea dispozitivului în aplicație întrerupătorul poate fi pornit/ oprit de oriunde din interiorul casei tale.  Cu ajut..

115,00 lei 150,00 lei
TVA Inclus
Switch inteligent Broadlink SCB1E cu control WiFi si monitor consum

Switch inteligent Broadlink SCB1W cu control Wi-Fi -  switch wireless WiFi ce se poate conecta la o gamă largă de aparate, în special pentru iluminat. Broadlink transmite date către o platformă cloud prin intermediul unui router WiFi, care permite utilizatorilor să controleze de la distanță toate aparatele conectate. Face toate electrocasnicele inteligente. Atâta timp cât mobilul are rețea, clienții pot controla de la distanță dispozitivele prin activarea / dezactivar..

69,00 lei
TVA Inclus
-19%
Sonoff T0EU3C-TX - Întrerupător Touch triplu cu control WiFi

Întrerupătorul Sonoff TX EU este un întrerupător cu senzor tactil care poate fi acționat de la buton prin atingere sau din aplicație prin WiFi direct. Întrerupătorul inteligent Sonoff TX EU poate fi adăugat cu ușurință în aplicația eWeLink și controlat de pe Android sau IOS de oriunde și oricând. După înregistrarea dispozitivului în aplicație întrerupătorul poate fi pornit/ oprit de oriunde din interiorul casei tale.  Cu ajut..

130,00 lei 160,00 lei
TVA Inclus
Reduceri