Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

-5%
Intrerupator sonerie M1 moono

Intrerupator sonerie M1 moono - buton sonerie mecanica, model M1, cu rama de sticla rezistenta la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri.  Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).   Atentie! Soneria (buzzer-ul) nu este inclusa in pachet. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente.  Culori disponibile: alb, n..

40,99 lei 43,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator sonerie M2 moono

Intrerupator sonerie M2 moono - buton sonerie mecanica, model M2, cu rama din aluminiu rezistenta la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri.  Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).   Atentie! Soneria (buzzer-ul) nu este inclusa in pachet. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente.  ..

48,00 lei
TVA Inclus
-21%
Întrerupător Touch simplu Livolo ZigBee

Întrerupător Touch simplu Livolo ZigBee - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc, zgarieturi si umiditate, care isi va pastra culoarea si aspectul in timp. Intrerupator cu touch (atingere) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potriv..

122,99 lei 154,99 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M1 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M1 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M1, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Comuta corpurile de ilu..

112,99 lei 115,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M1A din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M1A din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M1A, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Comuta corpurile de i..

130,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M2 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M2 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M2, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separ..

140,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M3 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M3 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M3, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separ..

135,00 lei
TVA Inclus
-5%
Întrerupător clasic acționare jaluzele M1 moono

Întrerupător clasic acționare jaluzele M1 moono - intrerupator mecanic, model M1, cu rama de sticla securizata, rezistenta la foc, zgarieturi, umiditate, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea i..

40,99 lei 43,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător clasic acționare jaluzele M2 moono

Întrerupător clasic acționare jaluzele M2 moono - intrerupator mecanic, model M2, cu rama de aluminiu securizata, rezistenta la foc, zgarieturi, umiditate, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor si nu&..

48,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M1 din sticlă moono - intrerupator dublu cap scara, model M1, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Comuta corpurile de ilumi..

122,99 lei 125,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M1A din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M1A din sticlă moono - intrerupator dublu cap scara, model M1A, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Comuta corpurile de ilu..

140,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M2 din sticlă moono - intrerupator dublu cap scara, model M2, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat..

150,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M3 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M3 din sticlă moono - intrerupator dublu cap scara, model M3, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat..

145,00 lei
TVA Inclus
-3%
Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de ..

77,99 lei 80,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono

Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M1A din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1A, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor d..

95,00 lei
TVA Inclus
Reduceri