Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-2%
Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M1 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M1 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M1, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Comuta corpurile de ilu..

112,99 lei 115,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M2 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cap-scară / cruce M2 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M2, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separ..

140,00 lei
TVA Inclus
-5%
Întrerupător clasic acționare jaluzele M1 moono

Întrerupător clasic acționare jaluzele M1 moono - intrerupator mecanic, model M1, cu rama de sticla securizata, rezistenta la foc, zgarieturi, umiditate, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea i..

40,99 lei 43,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător clasic acționare jaluzele M2 moono

Întrerupător clasic acționare jaluzele M2 moono - intrerupator mecanic, model M2, cu rama de aluminiu securizata, rezistenta la foc, zgarieturi, umiditate, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor si nu&..

48,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M1 din sticlă moono - intrerupator dublu cap scara, model M1, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Comuta corpurile de ilumi..

122,99 lei 125,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cap-scară / cruce M2 din sticlă moono - intrerupator dublu cap scara, model M2, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat..

150,00 lei
TVA Inclus
-3%
Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de ..

77,99 lei 80,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupato..

105,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zg..

87,99 lei 90,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono -  intrerupator dublu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric..

115,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt inclu..

102,99 lei 105,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. A..

130,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse..

107,99 lei 110,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv sirama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Aces..

135,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M1 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de..

102,99 lei 105,00 lei
TVA Inclus
Reduceri