Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Disponibilitate:
Cod produs: R7052
Brand: WOOX
69,99 lei
89,00 lei
TVA Inclus
Cumparat impreuna cu

Necesita un Gateway Zigbee Tuya pentru a putea fi utilizat!

Detalii produs:

  • Zigbee SOS Button face parte din familia WOOX Zigbee Security Sensor si necesita un Gateway Zigbee Tuya pentru a putea fi utilizat. 
  • Functioneaza impreuna si cu alte device-uri inteligente Woox sau Zigbee Tuya.

Butonul SOS este companionul dumnevoastra in caz de urgente. R7052 este un buton wireless care poate sa fie conectat cu usurinta la WOOX Home/ Tuya Smart/ Smart Life, la setarile de securitate pe care le-ati facut. El va activa alarma si va trimite notificari telefonului dumnevoastra odata ce va fi apasat si poate sa declanseze sunete suplimentare daca aveti conectata si o sirena R7051. Butonul poate sa functioneze drept o alarma mobila in caz de panica, indiferent daca este in locuinta sau in biroul dumneavoastra. Pentru a putea folosi acest device este necesar un gateway Zigbee WOOX precum R7070, acesta nefiind inclus.

 

Specificatii tehnice:

  • sursa de alimentare: o baterie CR2032 (nu este inclusa)
  • dimensiune: 40x40x11mm
  • conexiune wireless: Zigbee 3.0
  • distanta pentru conexiune: in interior 10-30m
  • frecventa: 2.4-2.483GHz
  • temperatura pentru functionare: -10℃ - 50℃
  • umiditate pentru functionare: 0-95%RH, fara condensare

 

Odata cu inceputurile sale in 2018, WOOX a inceput aprovizionarea numai cu device-uri 2.4GHz WiFi. Acestea se pot conecta direct la routerul de WiFi de acasa. Cu o cerere in crestere pentru device-uri de securitate precum senzori sau incuietori pentru usi, WOOX a dezvoltat propriul portofoliu de dispozitive Zigbee. Acestea pot sa comunice, lucreze si conecteze impreuna in aplicatia WOOX Home cu device-urile WiFi deja existente. Cat de cool este asta! Singura diferenta consta in faptul ca device-urile Zigbee necesita un gateway la care sa se conecteze. Dispozitivele WOXX Zigbee asigura lucrul intr-o retea personala Zigbee, ceea ce asigura viteza, stabilitate si securitate. 

Zigbee este bazat pe specificatia IEEE 802.15.4 pentru o suita de protocoale de nivel inalt pentru comunicare. Acestea creeaza o arie de retele personale folosind radio-uri mici, digitale, cu consum redus pentru automatizarile locuintei, device-uri medicale cu culegere de date si alte necesitati cu consum si lungime de banda mica, create pentru proiecte aflate la scala redusa care au nevoie de conexiune wireless. Zigbee este o retea wireless ad hoc cu consum redus, rata scazuta a datelor si cu o proximitate apropiata (spre exemplu aria personala).

Caracteristici
Alimentare: o baterie CR2032
Dimensiuni: 40x40x11mm
Condiții de operare: -10℃ - +50℃, 0-95%RH, fara condensare
Produse din aceeasi categorie
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Fotografia produsului are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.