Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Disponibilitate:
Cod produs: AQARA-HM2-G01
Brand: Aqara
269,00 lei
TVA Inclus

Acest device este un model european (HM2-G01). 

Puteti sa il folositi impreuna cu aplicatia Aqara Home (disponibila pe Android si iOS).

Hub-ul M2 Aqara functioneaza ca un bridge HomeKit (trebuie sa folositi aplicatia Aqara Home), ceea ce inseamna ca device-urile conectate la Aqara Hub pot sa fie controlate de aplicatia HomeKit. Daca doriti sa controlati dispozitivele de la distanta, fara sa folositi reteaua locala de WiFi/LAN, trebuie sa aveti un Apple TV (cu tvOS 10.2 sau mai recent), un iPad (cu iOS 10.3 sau mai recent) sau un HomePod setat ca un hub al locuintei.

Detalii produs:

 • Suporta Zigbee 3.0 si se pot conecta la el pana la 128 de dispozitive Aqara Zigbee (dar va fi nevoie de repetitori precum priza smart sau releu cu nul/fara nul).
 • Controlati device-urile IR cu ajutorul vocii sau a automatizarilor locale, oriunde s-ar afla ele in camera (sunt suportate Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, Yandex Alisa, Mail.ru Marusya si nu numai).
 • Conectati hub-ul la Ethernet RJ45 pentru a avea o conexiune mai stabila si un timp de raspuns mai mic.
 • El poate sa fie folosit drept alarma sau sonerie datorita difuzorului incorporat si a automatizarilor configurabile. Suporta alimentarea prin micro USB 5V, 1A, ceea ce face ca instalarea sa fie mai flexibila, iar bateria sa aiba optiunea de backup.
 • Folosii-va asistentul vocal sau ecosistemul smart al locuintei impreuna cu automatizarile din aplicatia Aqara home.
 • Protocolul Zigbee 3.0 este cuplat cu un transmitator IR, cu BLE (Bluetooth Low Energy) si cu Wi-Fi b/g/n pentru ca hub-ul sa suporte numarul maxim de dispozitive in automatizarea locala. 
 • Gateway-ul are un difuzor incorporat care poate sa fie folosit in mai multe feluri:

alerte de securitate

sonerie la usa

alarma de ceas

tonuri de sonerie configurabile.

 • Hub-ul M2 Aqara va face dispozitivele Aqara sa fie compatibile cu o gama larga de ecosisteme smart pentru locuinta si cu asistenti vocali precum Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa si nu numai. In plus, device-urile IR conectate pot sa fie controlate vocal prin Siri, Google Assistant, Amazon Alexa (doar anumite TV-uri si AC-uri sunt suportate in acest moment de Google Assistant si Amazon Alexa, in timp ce Siri Shourtcuts suporta o lista intreaga de device-uri).
 • El este compatibil cu o gama larga de senzori Aqara, ceea ce il face o solutie completa, fara sa fie nevoie de o subscriptie pentru securitate. Fiecare senzor Aqara are o durata de viata estimativa a bateriei de 2+ ani si poate sa fie folosit in automatizari.
 • Nu mai trebuie sa porniti/opriti manual dispozitivele. Acest lucru poate sa fie facut automat cu Aqara Hub M2 si cu aplicatia Aqara Home. Controlati, prin intermediul controller-ului IR incorporat al hub-ului, aerul conditionat, TV-ul si proiectorul, dar si incalzitoare, boilere si TV box-uri. Controlati dispozitive Aqara precum lumini, ventilatoarele de la aerisire, umidificatoare si ventilatoare.
 • Pentru a avea cea mai buna conexiune wireless intre duzina de senzori si dispozitive si hub, el este echipat cu o antena WiFi mai puternica, 2x2 MIMO.
 • Componentele de top sunt impachetate intr-un gateway versatil si compact, care va completa orice decor al casei. Materialele cu o transmitanță ridicata au fost folosite pentru a asigura cea mai buna performanta a transmitatorului IR si a antenelor Zigbee 3.0, Bluetooth si WiFi.

 

Specificatii tehnice:

 • culoare: negru
 • dimensiune: 100.5×30.75mm (φ3.95×1.21 in.)
 • tensiune de alimentare: 5V-1A sau 5V-2A
 • protocoale Wireless: Wi-Fi iEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, Zigbee 3.0 iEEE 802.15.4, BLE 5.0
 • porturi: USB-A, USB Micro-A, RJ45
 • temperatura de functionare: 5°C ~ +50°C (23°F~122°F)
 • umiditate de functionare: 0~95%RH, fara condensare
 • suport producator: serviciu clienti (online) - www.aqara.com/support
 • producator: Lumi United Technology Co., Ltd.

 

Controlul automat al dispozitivelor activate HomeKit de la distanta necesita sa aveti un Apple TV (cu tvOS 10.2 sau mai recent)sau un iPad (cu iOS 10.3 sau mai recent) setat ca un hub al locuintei. Comunicatiile dintre iPhone, iPad sau iPod touch si Aqara Hub-ul activat HomeKit sunt securizate prin tehnologia HomeKit. 

Comunicarea dintre Aqara Hub si accesorii este securizata prin protocolul Zigbee, el fiind personalizat si criptat de Aqara. Accesoriile sunt: priza smart, bec LED, cub, comutator mini wireless, comutator smart wireless (simplu sau dublu), senzor pentru usi si ferestre, senzor de miscare, senzor de temperatura si de umiditate, senzor de inundatie si senzor de vibratie.

Caracteristici
Dimensiuni: 100.5×30.75mm (φ3.95×1.21 in.)
Tensiune alimentare: 5V-1A sau 5V-2A
Consum propriu: Wi-Fi iEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, Zigbee 3.0 iEEE 802.15.4, BLE 5.0
Condiții de operare: 5°C ~ +50°C (23°F~122°F), 0~95%RH, fara condensare
Produse din aceeasi categorie
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Fotografia produsului are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.