contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Disponibilitate:
Cod produs: AQARA-WRS-R02
Brand: Aqara
130,00 lei
TVA Inclus
Cumparat impreuna cu

Acest device este un model european (WRS-R02). El este destinat sa fie folosit impreuna cu versiunea europeana a Aqara Hub.

Puteti sa il folositi impreuna cu Aqara Hub, care functioneaza cu aplicatiile (disponibile pe Android si iOS) Aqara Home si Xiaomi Mi Home.

Daca doriti sa folositi acest dispozitiv ca un dispozitiv HomeKit, veti avea nevoie de Aqara Hub. Acesta functioneaza ca o legatura HomeKit (trebuie sa folositi aplicatia Aqara Home), ceea ce inseamna ca device-urile conectate la Aqara Hub pot sa fie controlate de aplicatia HomeKit. Daca doriti sa controlati dispozitivele de la distanta, fara sa folositi reteaua locala de WiFi/LAN, trebuie sa aveti un Apple TV (cu tvOS 10.2 sau mai recent), un iPad (cu iOS 10.3 sau mai recent) sau un HomePod setat ca un hub al locuintei.

Accesorii compatibile cu HomeKit: Aqara Hub, priza smart, comutator mini wireless, comutator smart wireless (simplu sau dublu), senzor pentru usi si ferestre, senzor de miscare, senzor de temperatura si de umiditate, senzor de inundatie si senzor de vibratie.

Detalii produs:

 • Intrerupatorul smart wireless dublu Aqara este o telecomanda cu un consum redus al energiei si care are un design industrial standard de tip 86. Pur si simplu puneti-l sau lipiti-l oriunde doriti sa il folositi. Puteti sa controlati Comutatoare smart de perete, Prize smart sau alte accesorii inteligente cu o apasare, una dubla sau una lunga a butonului acestui device.
 • Device-ul nu necesita cablare, butonul sau de control este personalizabil, iar durata de viata a bateriei este de 2 ani.
 • Personalizati-va locuinta smart si controlati multiple device-uri cu o apasare, una dubla sau una lunga.
 • Dispozitivul functioneaza impreuna cu alte accesorii activate HomeKit cu ajutorul aplicatiei Apple Home si cu accesorii inteligente in aplicatia Mi Home, toate acestea pentru a va face viata mai usoara. Controlul automat al dispozitivelor HomeKit si de la distanta necesita sa aveti un Apple TV (cu tvOS 10.2 sau mai recent), un iPad (cu iOS 11.0 sau mai recent) sau un HomePod setat ca un hub al locuintei.
 • Puteti sa personalizati diferite scene cu o suita de produse smart pentru locuinta.
 • Dispozitivul suporta pana la 50000 de apasari. Adopta un panou retardant de flacara cu V-0 grade care ii permite sa fie rezistent la temperaturi mari. 

 

Specificatii tehnice:

 • model: WRS-R02
 • protocol Wireless: Zigbee 3.0
 • dimensiune: 86×86×12.5 mm
 • baterie: CR2450
 • temperatura de functionare: -10℃– +55°C 
 • umiditate de functionare: 0 – 95%RH, fara condensare
 • durata de viata a bateriei (estimativa): 2 ani

 

Produsul trebuie folosit cu Aqara Hub-ul compatibil. Pentru automatizari complexe (notificari, actiuni if-then) este necesar sa fie conectat la Aqara Hub, acolo unde alte device-uri compatibile sunt deja conectate. In schimb, pentru a putea folosit produsul cu HomeKit, este necesar un Aqara Hub. Device-ul are ca limita de utilizare spatiul din interior. Conectati-l la Hub inainte de utilizare.

Caracteristici
Alimentare: baterie CR2450
Dimensiuni: 86×86×12.5 mm
Condiții de operare: -10℃– +55°C, 5 – 95%RH, fara condensare
Durată de viață estimativă: (a bateriei) 2 ani
Produse din aceeasi categorie
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Fotografia produsului are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.