Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-36%
Priză simplă TV Livolo

Priză simplă TV Livolo - priza simpla media cu mufa pentru TV, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.  ..

35,00 lei 54,99 lei
TVA Inclus
-34%
Priză simplă Satelit Livolo

Priză simplă Satelit Livolo -  priza simpla media cu mufa pentru TV satelit, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

47,99 lei 72,99 lei
TVA Inclus
-36%
Priză simplă Telefon RJ11 Livolo

Priză simplă Telefon RJ11 Livolo - priza simpla media cu mufa pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivit pentru a conecta un telefon, fax, modem, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din..

34,99 lei 54,99 lei
TVA Inclus
-35%
Priză simplă Rețea calculator RJ45 Livolo

Priză simplă Rețea calculator RJ45  Livolo -  priza simpla internet cu mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei ele..

40,99 lei 62,99 lei
TVA Inclus
-38%
Priză simplă Audio RCA Livolo

Priză simplă Audio RCA Livolo -  priza simpla media pentru conectare audio stereo a oricarui echipament periferic de tipul DVD drive, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.  Culo..

33,99 lei 54,99 lei
TVA Inclus
-35%
Priză dublă Telefon RJ11 Livolo

Priză dublă Telefon RJ11 Livolo - priza dubla media cu doua mufe pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivite pentru a conecta un telefon, fax, modem, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

45,99 lei 70,99 lei
TVA Inclus
-31%
Priză dublă Rețea calculator RJ45 Livolo

Priză dublă Rețea calculator RJ45 Livolo - priza dubla internet cu doua mufe tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permit transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea insta..

59,00 lei 84,99 lei
TVA Inclus
-35%
Priză dublă TV Livolo

Priză dublă TV Livolo -  priza dubla media cu doua mufe pentru TV, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

45,99 lei 70,99 lei
TVA Inclus
-33%
Priză dublă Telefon RJ11 + Rețea calculator RJ45 Livolo

Priză dublă Telefon RJ11 + Rețea calculator RJ45 Livolo - priza media cu o mufa pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivit pentru a conecta un telefon, fax, modem si o mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere). Are rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, rama interioara metalica, produs ign..

51,99 lei 77,99 lei
TVA Inclus
-32%
Priză dublă TV + Rețea calculator RJ45 Livolo

Priză dublă TV + Rețea calculator RJ45 Livolo -  priza dubla media cu o mufa pentru TV si o mufa mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu&..

53,00 lei 77,99 lei
TVA Inclus
-38%
Priză dublă TV + Telefon RJ11 Livolo

Priză dublă TV + Telefon RJ11 Livolo -  priza dubla media cu o mufa pentru TV si o mufa pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivit pentru a conecta un telefon, fax, modem, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Culori disponibile: alb..

43,99 lei 70,99 lei
TVA Inclus
-29%
Priză dublă USB Livolo

Priză dublă USB Livolo - priza dubla media cu mufa pentru USB cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Priza USB este pentru alimentarea/incarcarea dispozitivelor si nu pentru transfer date. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

122,99 lei 172,99 lei
TVA Inclus
Priză dublă Audio Livolo

Priză dublă Audio Livolo - priza dubla media pentru conectare audio stereo a oricarui echipament periferic de tipul DVD drive, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

67,99 lei
TVA Inclus
-40%
Priză simplă VGA(mamă) Livolo

Priză simplă VGA(mamă) Livolo -  priza simpla media cu mufa VGA (mama) ce face conexiunea dintre laptop/PC si Monitor/televizor/videoproiector, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.&nbs..

37,99 lei 62,99 lei
TVA Inclus
-40%
Priză simplă VGA(tată) Livolo

Priză simplă VGA(tată) Livolo - priza simpla media cu mufa VGA (tata) ce face conexiunea dintre laptop/PC si Monitor/televizor/videoproiector, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo...

37,99 lei 62,99 lei
TVA Inclus
Reduceri