Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
-53%
Priză cvadruplă 3*Schuko + TV/RJ45 Livolo

Priză cvadruplă 3*Schuko + TV/RJ45 Livolo - priza cvadrupla media cu trei module de priza simpla schuko si un modul cu o mufa pentru TV si o mufa mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug.&nb..

146,00 lei 309,00 lei
TVA Inclus
-58%
Priză cvintuplă Schuko Livolo

Priză cvintuplă Schuko Livolo - Priza cvintupla cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, cinci prize Schuko si rama sticla securizata. Capacul de protectie impotriva apei nu este inclus, acesta se achizitioneaza separat. Necesita cinci doze standard. Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.     ..

154,99 lei 369,99 lei
TVA Inclus
Priză Dublă cu ramă din sticlă pentru o singură doză

Priză Dublă cu ramă din sticlă pentru o singură doză - Priza dubla cu impamantare, model M0, cu rama din sticla rezistenta la zgarieturi si uzura. Are un design modern si materiale de calitate. Este compusa din suport metalic, 2 prize Schuko si rama sticla securizata. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Se poate monta atat pe orizontala cat si pe verticala. Necesita o doza standard. Culori disponibile: alb, negru, argintiu. ..

59,99 lei
TVA Inclus
-56%
Priză cvintuplă 4*Schuko + TV Livolo

Priză cvintuplă 4*Schuko + TV Livolo - priza cvintupla cu patru module de priza simpla schuko si un modul cu o mufa pentru TV, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita cinci doze standard. Modulul cu mufa pentru TV are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei e..

154,99 lei 356,00 lei
TVA Inclus
-54%
Priză cvintuplă 4*Schuko + TV/RJ45 Livolo

Priză cvintuplă 4*Schuko + TV/RJ45 Livolo - priza cvintula media cu patru module de priza simpla schuko si un modul cu o mufa pentru TV si o mufa mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug.&nb..

173,00 lei 379,00 lei
TVA Inclus
-36%
Priză simplă TV Livolo

Priză simplă TV Livolo - priza simpla media cu mufa pentru TV, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu.  ..

35,00 lei 54,99 lei
TVA Inclus
-34%
Priză simplă Satelit Livolo

Priză simplă Satelit Livolo -  priza simpla media cu mufa pentru TV satelit, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

47,99 lei 72,99 lei
TVA Inclus
-36%
Priză simplă Telefon RJ11 Livolo

Priză simplă Telefon RJ11 Livolo - priza simpla media cu mufa pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivit pentru a conecta un telefon, fax, modem, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din..

34,99 lei 54,99 lei
TVA Inclus
-35%
Priză simplă Rețea calculator RJ45 Livolo

Priză simplă Rețea calculator RJ45  Livolo -  priza simpla internet cu mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei ele..

40,99 lei 62,99 lei
TVA Inclus
-38%
Priză simplă Audio RCA Livolo

Priză simplă Audio RCA Livolo -  priza simpla media pentru conectare audio stereo a oricarui echipament periferic de tipul DVD drive, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.  Culo..

33,99 lei 54,99 lei
TVA Inclus
-35%
Priză dublă Telefon RJ11 Livolo

Priză dublă Telefon RJ11 Livolo - priza dubla media cu doua mufe pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivite pentru a conecta un telefon, fax, modem, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

45,99 lei 70,99 lei
TVA Inclus
-31%
Priză dublă Rețea calculator RJ45 Livolo

Priză dublă Rețea calculator RJ45 Livolo - priza dubla internet cu doua mufe tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permit transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea insta..

59,00 lei 84,99 lei
TVA Inclus
-35%
Priză dublă TV Livolo

Priză dublă TV Livolo -  priza dubla media cu doua mufe pentru TV, cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

45,99 lei 70,99 lei
TVA Inclus
-33%
Priză dublă Telefon RJ11 + Rețea calculator RJ45 Livolo

Priză dublă Telefon RJ11 + Rețea calculator RJ45 Livolo - priza media cu o mufa pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivit pentru a conecta un telefon, fax, modem si o mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere). Are rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, rama interioara metalica, produs ign..

51,99 lei 77,99 lei
TVA Inclus
-32%
Priză dublă TV + Rețea calculator RJ45 Livolo

Priză dublă TV + Rețea calculator RJ45 Livolo -  priza dubla media cu o mufa pentru TV si o mufa mufa tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere), cu rama din sticla Crystal rezistenta la zgarieturi si uzura, cu rama interioara metalica, produs ignifug. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu&..

53,00 lei 77,99 lei
TVA Inclus
Reduceri