Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. A..

130,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M1 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse..

107,99 lei 110,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dublu RF cu variator (dimmer) M2 din sticlă moono - intrerupator dublu, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv sirama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Aces..

135,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M1 din sticlă moono

Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M1 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de..

102,99 lei 105,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M2 din sticlă moono

Întrerupător touch dimmer cap-scară / cruce M2 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Ilumin..

130,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M1 din sticlă moono

Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M1 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M1, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt in..

117,99 lei 120,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M2 din sticlă moono

Întrerupător touch RF dimmer cap-scară / cruce M2 din sticlă moono - intrerupator simplu cap scara, model M2, cu variator (dimmer – se poate regla intensitatea luminii), cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc.  Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz..

145,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch acționare jaluzele M1 din sticlă moono

Întrerupător touch acționare jaluzele M1 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent l..

82,99 lei 85,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch acționare jaluzele M2 din sticlă moono

Întrerupător touch acționare jaluzele M2 din sticlă moono -  intrerupator simplu, model M2, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in ..

110,00 lei
TVA Inclus
-2%
Întrerupător touch RF acționare jaluzele M1 din sticlă moono

Întrerupător touch RF acționare jaluzele M1 din sticlă moono - intrerupator, model M1, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in pachet, se pot achizitiona separat. Este com..

112,99 lei 115,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch RF acționare jaluzele M2 din sticlă moono

Întrerupător touch RF acționare jaluzele M2 din sticlă moono - intrerupator, model M2, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt ..

140,00 lei
TVA Inclus
-16%
Sonerie Touch M1 din sticlă moono

Sonerie Touch M1 din sticlă moono - buton sonerie cu touch (atingere) on/off – cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri. Sonerie cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Soneria functioneaza doar atunci cand intreru..

62,99 lei 75,00 lei
TVA Inclus
Sonerie Touch M2 din sticlă moono

Sonerie Touch M2 din sticlă moono - buton sonerie, model M2, cu touch (atingere) on/off – cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri. Sonerie cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la..

100,00 lei
TVA Inclus
-16%
Întrerupător touch simplu reset (cu revenire) M1 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu reset (cu revenire) M1 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M1, cu functie de reset/revenire, cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, ..

62,99 lei 75,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător touch simplu reset (cu revenire) M2 din sticlă moono

Întrerupător touch simplu reset (cu revenire) M2 din sticlă moono - intrerupator simplu, model M2, cu functie de reset/revenire, cu senzor tactil-capacitiv si rama de aluminiu cu panou de sticla mica pentru actionare, rezistenta la foc. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru deschis – cand intrerupatorul este stins (off) si albastru inchis – cand intrerupatorul este aprins (on), usor de folosit in i..

100,00 lei
TVA Inclus
Reduceri