Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

Întrerupător clasic simplu reset (cu revenire) M2 moono

Întrerupător clasic simplu reset (cu revenire) M2 moono - intrerupator simplu mecanic, model M2, cu functie de reset/revenire, cu rama din aluminiu securizata, rezistenta la foc, zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei elec..

48,00 lei
TVA Inclus
-4%
Întrerupător clasic dublu reset (cu revenire) M1 moono

Întrerupător clasic dublu reset (cu revenire) M1 moono - intrerupator dublu mecanic, model M1, cu functie de reset/revenire, cu rama de sticla securizata, rezistenta la foc, zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente. Culori dis..

42,99 lei 45,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător clasic dublu reset (cu revenire) M2 moono

Întrerupător clasic dublu reset (cu revenire) M2 moono - intrerupator dublu mecanic, model M2, cu functie de reset/revenire, cu rama din aluminiu securizata, rezistenta la foc, zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Potrivit pentru casa, birouri, restaurante. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electr..

50,00 lei
TVA Inclus
-5%
Intrerupator sonerie M1 moono

Intrerupator sonerie M1 moono - buton sonerie mecanica, model M1, cu rama de sticla rezistenta la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri.  Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).   Atentie! Soneria (buzzer-ul) nu este inclusa in pachet. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente.  Culori disponibile: alb, n..

40,99 lei 43,00 lei
TVA Inclus
Intrerupator sonerie M2 moono

Intrerupator sonerie M2 moono - buton sonerie mecanica, model M2, cu rama din aluminiu rezistenta la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa si birouri.  Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila).   Atentie! Soneria (buzzer-ul) nu este inclusa in pachet. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea instalatiei electrice existente.  ..

48,00 lei
TVA Inclus
-5%
Întrerupător clasic acționare jaluzele M1 moono

Întrerupător clasic acționare jaluzele M1 moono - intrerupator mecanic, model M1, cu rama de sticla securizata, rezistenta la foc, zgarieturi, umiditate, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor si nu este necesara modificarea i..

40,99 lei 43,00 lei
TVA Inclus
Întrerupător clasic acționare jaluzele M2 moono

Întrerupător clasic acționare jaluzele M2 moono - intrerupator mecanic, model M2, cu rama de aluminiu securizata, rezistenta la foc, zgarieturi, umiditate, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, jaluzelele, usa garajului etc. Are comutare ON/OFF (pornit/oprit) prin apasare, nu este cu actionare touch (tactila). Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor si nu&..

48,00 lei
TVA Inclus
Reduceri