Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915

Comanda de minim 1000 ron si primesti 5% REDUCERE! Comanda acum! 

-49%
Ramă din sticlă+panou întrerupător dublu LIVOLO

Ramă din sticlă+panou întrerupător dublu LIVOLO - Rama de sticla pentru o priza la alegere si un panou sticla pentru un intrerupator dublu cu touch, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio, telefon). Se poate combina doar cu produse din gama Livolo. Panoul este din sticla Crystal termorezistenta, metal, plastic. Dimensiuni(L x l): 151 x 80 mm. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off – ..

34,99 lei 68,99 lei
TVA Inclus
-54%
Ramă priză cvintuplă din sticlă LIVOLO

Ramă priză cvintuplă din sticlă LIVOLO - rama cvintupla din sticla Crystal termorezistenta, rezistenta la zgarieturi, compatibila cu modulele de prize schuko sau media din gama Livolo: TV, telefon, audio, USB, internet, VGA. Dimensiune: 364 x 80 mm.  Culori disponibile: alb, negru, auriu, argintiu. ..

94,99 lei 204,99 lei
TVA Inclus
-26%
Modul intrerupator touch cu temporizator LIVOLO

Modul intrerupator touch cu temporizator LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Becul sta aprins 30 secunde de la aprindere, dupa care se stinge automat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric..

48,00 lei 65,00 lei
TVA Inclus
-27%
Modul priza dubla Internet RJ45 CAT6 LIVOLO

Modul priza dubla Internet RJ45 LIVOLO - modul priza dubla media cu doua mufe tip RJ45, categorie de retea de comunicatie 6e, cu conexiune rapida UTP, ce permite transferul de date catre echipamentele de retea (PC-uri, switch-uri, hub-uri şi rutere). Are rama interioara metalica, produs ignifug.  Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livol..

36,00 lei 48,99 lei
TVA Inclus
-48%
Panou întrerupător 2 x simplu+ramă din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător 2 x simplu+ramă din sticlă LIVOLO - Panou sticla pentru doua intrerupatoare simple cu touch si o rama de sticla pentru o priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio, telefon). Se poate combina doar cu produse din gama Livolo. Panoul este din sticla Crystal termorezistenta, metal, plastic. Dimensiuni(L x l): 222 x 80 mm. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off..

50,99 lei 97,99 lei
TVA Inclus
-47%
Panou întrerupător 5 x simplu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător 5 x simplu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru cinci intrerupatoare simple cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru cinci intrerupatoare simple cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intun..

95,00 lei 179,99 lei
TVA Inclus
-37%
Modul intrerupator jaluzele touch LIVOLO

Modul intrerupator jaluzele touch LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, usa garajului etc. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off –  cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgar..

88,00 lei 139,00 lei
TVA Inclus
-29%
Modul priza USB LIVOLO

Modul priza USB LIVOLO - modul priza media cu mufa pentru USB cu rama interioara metalica, produs ignifug. Priza USB este pentru alimentarea/incarcarea dispozitivelor si nu pentru transfer date. Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente..

50,00 lei 69,99 lei
TVA Inclus
-47%
Panou întrerupător 5 x dublu din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător 5 x dublu din sticlă LIVOLO - panou din sticla Livolo pentru cinci intrerupatoare duble cu touch, fabricat din materiale premium, rezistente la zgarieturi si umiditate, mereu va arata ca nou.  Panou frontal din sticla pentru cinci intrerupatoare duble cu touch (atingere) on/off, cu led albastru – cand intrerupatorul este stins (off) si rosu – cand intrerupatorul este aprins (on), usor pe folosit in intuneri..

95,00 lei 179,99 lei
TVA Inclus
-39%
Panou întrerupător simplu+ramă dublă din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător simplu+ramă dublă din sticlă LIVOLO - Panou sticla pentru un intrerupator simplu cu touch si o rama dubla de sticla pentru doua prize la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio, telefon). Se poate combina doar cu produse din gama Livolo. Panoul este din sticla Crystal termorezistenta, metal, plastic. Dimensiuni(L x l): 222 x 80 mm. Intrerupator cu touch (atingere )..

60,00 lei 97,99 lei
TVA Inclus
-35%
Modul intrerupator jaluzele touch RF LIVOLO

Modul intrerupator jaluzele touch RF LIVOLO - modul intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv, ce are rolul de a ridica sau de a cobori draperia, usa garajului etc. Nu include panoul de sticla, acesta se poate achizitiona separat. Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda, sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea nu sunt incluse in ..

119,00 lei 183,00 lei
TVA Inclus
-32%
Modul priza Satelit LIVOLO

Modul priza Satelit LIVOLO - modul priza media cu mufa pentru TV satelit. Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei electrice existente. Are si un modul blank care poate fi inlocuit cu o alta priza media din gama Livolo.  Culori disponibile: alb, n..

24,99 lei 36,99 lei
TVA Inclus
-27%
Panou întrerupător dublu+dublu+ramă din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu+dublu+ramă din sticlă LIVOLO - Panou sticla pentru doua intrerupatoare duble cu touch si o rama de sticla pentru o priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio, telefon). Se poate combina doar cu produse din gama Livolo. Panoul este din sticla Crystal termorezistenta, metal, plastic. Dimensiuni(L x l): 222 x 80 mm. Intrerupator cu touch (atingere ) on/off..

60,99 lei 82,99 lei
TVA Inclus
-39%
Panou întrerupător dublu+ramă dublă din sticlă LIVOLO

Panou întrerupător dublu+ramă dublă din sticlă LIVOLO - Panou sticla pentru un intrerupator dublu cu touch si o rama dubla de sticla pentru o priza la alegere, pot fi montate prize simple schuko sau media (TV, internet, audio, telefon). Se poate combina doar cu produse din gama Livolo. Panoul este din sticla Crystal termorezistenta, metal, plastic. Dimensiuni(L x l): 222 x 80 mm. Intrerupator cu touch (atingere ) on/o..

60,00 lei 97,99 lei
TVA Inclus
-40%
Modul priza dubla TV + Telefon RJ11 LIVOLO

Modul priza dubla TV + Telefon RJ11 LIVOLO - modul priza media cu o mufa pentru TV si o mufa pentru telefon cu conector RJ11 cu 4 contacte, potrivit pentru a conecta un telefon, fax, modem.  Nu include rama de sticla Livolo, aceasta se poate achizitiona separat. Se poate combina doar cu alte produse din gama Livolo. Necesita o doza standard. Se monteaza rapid si nu necesita modificarea instalatiei ele..

20,99 lei 34,99 lei
TVA Inclus
Reduceri