contact@intrerupatoare-tactile.ro
Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!
Disponibilitate:
Cod produs: R7070
Brand: WOOX
119,00 lei
174,99 lei
TVA Inclus

Detalii produs:

  • Creati-va o retea Zigbee cu ajutorul Woox Gateway.
  • Conectati pana la 50 de device-uri Woox Zigbee.
  • Alimentarea se face cu ajutorul unui USB.

Gateway-ul smart este aici pentru a fi puntea sau hub-ul dintre routerul dumneavoastra de WiFi si noile dispozitive inteligente Zigbee de la WOOX. Acesta suporta pana la 50 de device-uri Zigbee WOOX, inclusiv becuri, prize inteligente, intrerupatoare de lumina, senzori, valve pentru radiatoare, incuietori smart si multe alte dispozitive in viitor. Conectati gateway-ul la un router WiFi de 2.4 GHz de acasa si el va crea mediul unde veti putea sa va conectati toate device-urile Zigbee WOOX.

 

Specificatii tehnice:

  • Tensiune alimentare: DC 5V 1A
  • dimensiune: 62x54x15,5mm
  • conexiune wireless: 2.4GHz Wi-Fi & Zigbee 3.0 + Bluetooth
  • distanta pentru conexiune: in interior 10-30m
  • frecventa: 2.4-2.483GHz
  • temperatura de functionare: -10℃ - 50℃
  • umiditate de functionare: 0-95%RH, fara condensare

 

Odata cu inceputurile sale in 2018, WOOX a inceput aprovizionarea numai cu device-uri 2.4GHz WiFi. Acestea se pot conecta direct la routerul de WiFi de acasa. Cu o cerere in crestere pentru device-uri de securitate precum senzori sau incuietori pentru usi, WOOX a dezvoltat propriul portofoliu de dispozitive Zigbee. Acestea pot sa comunice, lucreze si conecteze impreuna in aplicatia WOOX Home cu device-urile WiFi deja existente. Cat de cool este asta! Singura diferenta consta in faptul ca device-urile Zigbee necesita un gateway la care sa se conecteze. Dispozitivele WOXX Zigbee asigura lucrul intr-o retea personala Zigbee, ceea ce asigura viteza, stabilitate si securitate. 

Zigbee este bazat pe specificatia IEEE 802.15.4 pentru o suita de protocoale de nivel inalt pentru comunicare. Acestea creeaza o arie de retele personale folosind radio-uri mici, digitale, cu consum redus pentru automatizarile locuintei, device-uri medicale cu culegere de date si alte necesitati cu consum si lungime de banda mica, create pentru proiecte aflate la scala redusa care au nevoie de conexiune wireless. Zigbee este o retea wireless ad hoc cu consum redus, rata scazuta a datelor si cu o proximitate apropiata (spre exemplu aria personala).

Caracteristici
Dimensiuni: 62x54x15,5mm
Tensiune alimentare: 5V DC
Curent Nominal: 1A
Condiții de operare: -10℃ - +50℃, 0-95%RH, fara condensare
Produse din aceeasi categorie
Oferta speciala! Comanda de minim 1999 RON si primesti 5% DISCOUNT!

Fotografia produsului are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.