Strada Teleorman 53A, Cluj-Napoca, Romania
contact@intrerupatoare-tactile.ro
0765 999 915
Publicat la 2019-12-05 12:01:20
Anii de marketing şi brand management-ul au creat din Livolo un brand popular şi recunoscut pe pieţe distincte. În prezent, în Europa de Vest, Europa de Est, Orientul Mijlociu, Australia, Asia şi alte regiuni, brandul a reuşit cu succes să îşi creeze puncte ale dezvoltării sale. Brandul Livolo va absorbi însă multe dintre cererile de pe potenţialele pieţe de consumatori care aşteaptă să fie descoperite, folosindu-se de proprietăţi multi-culturale ce ţin de estetică, având la bază un singur scop: oferirea de idei şi produse noi, produse perfecte care vor transforma casele din întreaga lume în cămine mult mai confortabile.
 
Livolo se specializează pe comutatorul de perete, sau întrerupător mai bine zis, oferind tehnologia de control inteligent al obiectelor clasice din căminul tău. Sistemul inteligent de inovare şi promovarea sa va îmbina perfect ştiinţa, tehnologia, arta în aşa fel încât clienţii Livolo să se bucure de o experienţă cu totul şi cu totul nouă. Produsele Livolo se vând peste tot în lume, satisfăcând diferite tipuri de consumatori mereu atât de diferiţi şi pretenţiosi. Aceste produse au adoptat şi funcţionează în conformitate cu ROHS, CE şi alte certifcate ale terţelor părţi din străinătate.
 
Livolo aderă la „umil”, perseverent, genial, se pliază pe cultura corporativă şi îmbrăţişează stilul minimalist. Filosofia sa de design este inovatoare şi urmăreşte ideea de simplitate fără a pierde însă din înalta calitate, înalta tehnologie şi gândirea eco prin consumul redus de energie oferit de standarde înalte de producţie. Dacă ţii la aceste calităţi : „rapid”, pragmatic”, „organizat” şi doreşti să instalezi în casa ta securitate inteligentă şi facilitarea obiectelor de uz zilnic, poţi conta pe Livolo ca pe un ajutor constant în a obţine tot ceea ce vrei.
 
Livolo investeşte entuziasm şi depune eforturi neîncetate pentru a-ţi simplifica viaţa!
 
Livolo oferă o gamă variată de întrerupătoare cu senzor tactil-capacitiv și panou din sticlă securizată, rezistentă la foc. Fabricate pe standard German, se potrivesc în dozele clasice pe care le aveți deja în perete și nu necesită nici un fel de modificare a instalației electrice existente. Întrerupătoarele LIVOLO sunt rezistente la umiditate, deci se potrivesc perfect pentru spații în care există umezeală precum baia sau bucătăria. Întrerupătoarele tactile LIVOLO se potrivesc atât într-un living boem cât şi într-un dormitor elegant, sau într-o bucătărie care este într-adevăr folosită. Dar se potrivesc şi într-o locuinţă cu design unitar.
Întrerupătoarele tactile Livolo simple sau cu dimmer se potrivesc cu orice stil datorită designului unitar, deci detaliile se vor potrivi perfect în ansamblu. Indiferent de modul în care doriți să vă amenajați locuința sau spațiul de lucru întrerupătoarele și prizele Livolo vor completa acest spațiu și vor oferi o notă finală.